Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
tak się dziś zastanawiałam co ja włożę na święta... hm... szczerze mówiąc nic nie mam... i dostałam małych czerwonych plam na twarzy... zaczyna mnie to piec
uczulenie?
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnyPenelope30 wrote:Karola ale to dalej w Olsztynie czy u siebie?, bo zawsze możemy się spotkać to czas szybciej zleci.
Penelope30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:tak się dziś zastanawiałam co ja włożę na święta... hm... szczerze mówiąc nic nie mam... i dostałam małych czerwonych plam na twarzy... zaczyna mnie to piec
uczulenie?
-
blondyna5555 wrote:Nie odpala mi ten link.
Ja ostatnio jem tylko twarożek ze szczypiorkiem, oczywiście sama go robiłam coś a'la gzikno i serek topiony, ostatnio żadna wędlina mi nie smakuje
blondyna5555 lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
kaarolaa wrote:Ja zaloze sukienke ktora kupilam na wesele kolezanki kiedy bylam w ciazy z mlodym, a i tak na nie nie poszlam bo juz wylądowałam w szpitalu.
Ja nic nie mam, wszystko ciasne.... trudno stylówy nie będzieMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Ja już po wizycie. No i moje twardnienia nie bez echa pozostają, jeśli to faktycznie one są przyczyną, bo szyjka się skróciła
ma 33 mm. Ale twarda i kanał zamknięty, więc narazie nic z tym nie robimy, będziemy obserwować. A miałam złe przeczucia przed wizytą... W końcu doprosiłam się też o cytologię, no i skierowanie na krzywą cukrową też jest, blee..
Na szczęście moje azotyny w moczu widać były efektem złego przechowywania, bo trochę w kolejce się naczekałam ostatnio. A dziś wyniki w normie.
I co do raportów - u mnie +4,5 kg w stosunku do pierwszego pomiaru w 6 tc, w tym 2,5 od ostatniej wizyty 4 tygodnie temuAgusienka1985, opóźniona, JRY1984 lubią tę wiadomość
-
ja sobie kupiłam taką bluzkę + legginsy ciążowe i mam gdzieś strojenie się- wygodnie mi będzie
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0337301012.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 19:53
pigułka lubi tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
blondyna5555 ja tek biegam sikać, ledwo wychodze z wc i już czuje, że zaraz bede znów tam biec...
ja jutro też mięsa nie jem, mam śledziki - 3 gatunki, jaja, ryby, ryby w puszce, dużo tego, jest w czym wybierać, ale lubie też np ziemniaki z kefirem, lub kanapki z żółtym serem/miodem/dżemem, mięsa w tej ciąży praktycznie nie jem ?!?
Martynka faktycznie opakowanie primafucinu - beznadzieja!!
Miałam 3 globuły i męczyłam się z otwarciem po 15 min.
A mi i córce na świeta nie przyjdą kurtki i ciuchy, dzwonili, że pomimo dostępności na aukcji nie mają na stanie czarnej kurtki dla córki i mogą wysłać np różową!!!
Nie chce różowej, wiec w porzyszłą środę może coś przyjdzie i mam czekać...
Wiec o ile do kościoła pójdziemy w zimowych kurtkach to planowałam nowy szal (niebieski) dołożyć, córka miała iść w nowej kurtce, a jak goście przyjadą miałam być w nowym kardiganie, i duupa.
Wiec też nie mam pomysłu w sumie teraz...
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Wszystko mam w Olsztynie w wojewodzkim. Pojedzie ze mna moj brat to sobie do galerii pojedziemy, zjemy cos dobrego, jak będę mogla to pochodze po sklepach. Moze sie w galerii na ciacho jakies ugadamy?
Dobrze że robisz w Wojewódzkim bo dziewczyny na forum z Olsztyna coś pisały że w Miejskim zawyżają glukozę. Ja jeszcze nie mam skierowania na krzywą ale pewnie prywatnie pójdę do diagnostyki bo mam najbliżej. -
Ja tez nie mam w co sie ubrac w Swieta.. chyba pomysle o bialej luznej koszuli plus czarne leginsy, kolorowy szal i jakas rozpieta kurteczka.
Okien na Swieta nie umylam, poczekam na cieplejsze dni i bede sobie powolutku myc.
Wogole to jakos nie czuje tych Swiat.. zawsze uwielbiam te Bozego Narodzenia, a Wielkanocne to jakos tak mnie nie ciesza..
Zjadlam dzis pol sloika kiszonych ogorkow i wypilam tez troche tej wody z ogorkow. Mniam;)Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
nick nieaktualnyPenelope30 wrote:Koniecznie, a wybierasz się do naszej nowej Galerii Warmińskiej? Większa i fajniejsza od Aury, i dużo więcej dobrego jedzenia do wyboru. Była też pijalnia czekolady ale zamkneli.
Dobrze że robisz w Wojewódzkim bo dziewczyny na forum z Olsztyna coś pisały że w Miejskim zawyżają glukozę. Ja jeszcze nie mam skierowania na krzywą ale pewnie prywatnie pójdę do diagnostyki bo mam najbliżej.Penelope30 lubi tę wiadomość
-
_cherryLady wrote:ja sobie kupiłam taką bluzkę + legginsy ciążowe i mam gdzieś strojenie się- wygodnie mi będzie
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0337301012.html_cherryLady, Martynka30 lubią tę wiadomość