Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja całe szczęście nie mam problemu co ubrać na święta bo pakuje letnie ciuszki w ktore sie jeszcze mieszczę
dzis przy pakowaniu walizki konieczny był przegląd szafy bo niestety okazało sie ze niektóre rzeczy beda musiały dłużej poczekać az je założę...
2 poronienia( 2009 8tyg.[*], 2015 8tyg.[*] )
-
malika89 wrote:Przestańcie już z tymi lodami
Bo mi się zachce
A w lodówce mam czekoladowe i leśne owoce .. ale to ba święta więc nie ruszam
jutro będę robić gofry bo też mam taką ochotę ...SyHa85 lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
paola89 wrote:A w lodówce mam czekoladowe i leśne owoce .. ale to ba święta więc nie ruszam
jutro będę robić gofry bo też mam taką ochotę ...
Phi! Jutro to też sobie kupię coś pysznego!paola89, SyHa85 lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Kurcze zjadłam na to bolące gardło kulkę lodów z truskawkami/kiwi/morelami - mniam
Były pychota, nie mogłam się opanować jak zobaczyłam truskawki w sklepie
Byłam dziś u rodziców - 2h i w ciuszku po 4 śpioszki za 4 zł
Troche się zagadałam i zapomniałam o tym bólu brzucha.
Dobrze, zleciał czasWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 21:11
-
Widzę że lody dominują
Byłam dzisiaj w sklepie i miałam już taką ochote na czekoladę z orzechami ze nie mogłam się powstrzymać i otwarlam w sklepie .. te lody jeszcze mnie kuszą .. i monte, ale nieee... za dużo słodkiego ..kaarolaa lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
nick nieaktualny
-
Łoooo Jezu! Dopiero wrocilam do domu a wyszliśmy o 17. Mój mnie zabrał na przeprosiny do kina
nażarłam się popcornu i nachosów
potem poszlismy do TK maxx i kupilismy Kluskowi kilka rzeczy
Ja jutro to serek, pomidorek, sledzik, dżemik, twarozekna obiad makaron i sos że świeżych pomidorów i bazylii
Na Święta ubiore Amaninową spódnice a co na górę to jeszcze myślę. -
Rudi a na jakim filmie byliście? Mi się chce do kina ale jakoś nie wiem na co. Do kościoła idę tylko w sobotę z koszyczkiem w kurtce takiej raczej sportowej a w święta już chyba sobie odpuszczę. Dużo ludzi będzie duszno, ryzyko grypy.
A propo Amaniny coś się nie odzywa ostatnio.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 21:51
-
nick nieaktualny
-
Ania_1986 wrote:Ja bym ubrała na święta sukienke , ale nie mam rajtuzów w które bym się zmieściła
Gdzie można kupić jakieś ciązowe?
Gatta, Marylin i w RossmanieAnia_1986, malika89 lubią tę wiadomość
-
Chciałam na planete singli ale mężu nie chce.
A propo rajtek to zamówiłam sobie pończochy samonośne takie grubsze, zobaczymy czy zdadzą egzamin, wydaje mi się że będą wygodniejsze od rajstop, tylko wiadomo do nich już trzeba wtedy ciepłe duże majtki. -
Ania_1986 wrote:Ja bym ubrała na święta sukienke , ale nie mam rajtuzów w które bym się zmieściła
Gdzie można kupić jakieś ciązowe?
A ja nie cierpię rajstop ciążowychzałożyłam je w I ciąży parę razy z musu i zawsze kończyło się swędzeniem i podrapanym brzuchem
a kupowałam w Rossmannie.