Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hella wrote:Dla mnie dzisiaj Wielki Piątek będzie wielkim dniem - po 2 miesiącach zobaczę co u Fasoli!
No i ma się okazać jaka decyzja odnośnie kredytu w drugim banku...
Trzymajcie kciuki, bo dzisiaj baaaardzo potrzebuje wsparcia. Od rana mam mnóstwo złych myśli
Hellu trzymamy bardzo mocno kciuki razem z Tymuśkiemhella lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Penelope30 wrote:Martynka nie jesteś sama, ja mam nienajlepsza teściową i rodzoną matkę która jest naprawdę złym człowiekiem.
Oj to współczujeco do mamy nie mogę powiedzieć złego słowa, bo jak może pomaga nam... ale teściowa eh...
hella wrote:Dla mnie dzisiaj Wielki Piątek będzie wielkim dniem - po 2 miesiącach zobaczę co u Fasoli!
No i ma się okazać jaka decyzja odnośnie kredytu w drugim banku...
Trzymajcie kciuki, bo dzisiaj baaaardzo potrzebuje wsparcia. Od rana mam mnóstwo złych myśli
Myslimy tylko pozytywnie kochana!! Trzymam kciukihella lubi tę wiadomość
[/url]
-
Betty Boop wrote:Łupy od teściowej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec64468bafbe.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5ca85f31a9f.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c03e12c68a3b.jpg
Dobrze mieć taką teściową i jeszcze coś fajnego kupiBetty Boop lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
SyHa85 wrote:Kurcze a mi ucho przewialo znowu
msm nadzieje ze nic z tego sie nie wykluje na same Świeta
Kochana może przejdzie, mi też często albo się zatyka albo pobolewa ale przechodziMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPenelope30 wrote:Karola a może to alergia?
-
Penelope30 wrote:Najważniejsze że ze złą teściową nie trzeba mieszkać pod jednym dachem. Na odległość potrafi wkurzyć ale to jest do przeżycia.
PrawdaPenelope30 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny
Nie będę miała później czasu dlatego uczynię to teraz. Chciałabym życzyć Wam wszystkim zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy. Przede wszystkim zdrówka dla dzieciaczków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:19
kaarolaa, Martynka30, Rudi88, _cherryLady, Domi793, Dominique88, paola89, pigułka, Penelope30, oLena31, Ninka0111, Viola27, Kajka86, Ania_1986, Nelk, SyHa85, JRY1984 lubią tę wiadomość
Czekamy na drugie szczęście ♥ ♥
-
Witajcie dziewczynki
mojego znowu dzis do 22 nie bedzie... wiec zbieramy sie z moja dziewczynks vitaminka do mamuski. Beda szly w ruch placuszki ziemniaczane i nalesniki z serem i dzemem
Milego dniakaarolaa, hella, paola89, SyHa85 lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
nick nieaktualny
-
Witam mamusie
ja dziś ostatni dzień w pracy i uciekam na odpoczynek
dzis też teściowa wraca z pracy z Niemiec i przywiezie dla bąbelka jakieś ubranka i inne drobiazgi
ciepełko, słoneczko
a Zosia szaleje od wczoraj w brzuszku. Później do kościółka z mężem, zakupy, porządki
Dominique88, Penelope30 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry mamuśki
Hella trzymamy kciukitrzeba myślec pozytywnie.
Krolla mówisz,że kichanie wpływa na szyjkę?? O kurde, bo ja kicham 30-40 razy na dobę
Mnie dzisiaj czeka bój w piekarnio-cukierni. Oczywiście nie spodziewam się,że ktoś mnie przepuści w kolejce, bo wczoraj w mięsnym stałam jak kołek, wszytskie baby gały w brzuch wlepione, ale żadna ani słowa. Dobrze się czułam, więc spoko. Dopiero jak do lady doszłam to sprzedawczyni mnie zobaczyła, ale i tak już była moja kolej.
Stoję przed lodówką i nie wiem czy bardziej chcę zjeść twarożek czy serek topiony z ogórkiem kiszonym.hella lubi tę wiadomość