Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Amanina padłam
My właśnie wróciliśmy z działki, pogoda była super i nazarlam się jedzonka z grilla.
Mój młody też dobrze mnie szturcha, ale jest złośliwy podobno po mamusi bo co położę w tym miejscu rękę to przestaje.Dominique88, celia lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
amanina wrote:matko jedyna ci mezczyzni sa tacy wrazliwi!!!!
dialog smsowy z moim mezem:
- Myszon!! Gruby mnie skopal 7 razy i skora sie na brzuchu podniosla az!!
- Kochanie, on ma dopiero 15 cm wiec jak mozesz go czuc juz..
(adnotacja ode mnie - on sobie gugluje rozne rzeczy i ma aplikacje ciazowa na ipada sciagnieta, wiec wyczytuje rozne informacje)
- no przeciez on ma 15 cm od glowy do pupy, a dodaj do tego nogi to w sumie wyjdzie wiecej niz Twoj penis a jakos jak mnie nim szturchasz to tez czuje!!
i co??
i sie obrazil
to było mega!!
dobra jesteś!!
teksty nie z tej ziemi
ale poczekaj na kopa w odbyt i pęcherz - ja takich doświadczam kilka dni, na szczęście lekko, bo mała odwrócona. -
Dziewczyny gratulacje z wizyt
Nelk - u mnie to samo, jak coś poczułam to szybko rękę w to miejsce i cisza!!
Wiec znów w inny dzień chciałam podejrzeć - odkrywam brzuch - znów cisza!
A tak chciałam zobaczyć, poczuć pod ręką
Dziś miałam mega intensywny dzień, wszystko wynosiliśmy z maleńkiej sypialni, ja najmniej oczywiście - bo mi nie pozwolono, ale się nachodziłam dużo, zaczynamy remont - 3 okna wyrywamy, jedno zamurować i mniejsze i 3 pokoje w remoncie bedą przez tydzień, śpimy towarzysko w sypialni, wiec pół domu rozkopane w pościelach itd...
Jeszcze troche w ogrodzie pracowałam i już pachwiny bolą, ale dzień szybko zleciał.
Kupiłam 2 sukienki (pudrowy róż i jasny błękit) na wesele i na komunie do chrześnicy, za grosze, bo moje już nie pasują na mnie, trapezowe fasony, zobaczymy co to przyjdzie, czy się bedzie nadawać na takie imprezy, do tego żakiecik cytrynowy.
A kopniaczki maleńkie, leciutkie jakbym też dziś poczuła, mała leniwa córeczka.celia lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka83 wrote:
Kupiłam 2 sukienki (pudrowy róż i jasny błękit) na wesele i na komunie do chrześnicy, za grosze, bo moje już nie pasują na mnie, trapezowe fasony, zobaczymy co to przyjdzie, czy się bedzie nadawać na takie imprezy, do tego żakiecik cytrynowy.
A kopniaczki maleńkie, leciutkie jakbym też dziś poczuła, mała leniwa córeczka.
Pochwal sie Truskaweczko gdzie zamowilas te sukieneczki?
Bo ja tez szukam, ale nic nie umiem znalezc.Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
Nelk wrote:Amanina padłam
My właśnie wróciliśmy z działki, pogoda była super i nazarlam się jedzonka z grilla.
Mój młody też dobrze mnie szturcha, ale jest złośliwy podobno po mamusi bo co położę w tym miejscu rękę to przestaje.
Mój wczoraj szalał u mamy po obiedzie, wołam ją ona biedna leci z kuchni kapcie pogubiła rekę kładzie a ten cisza....oLena31 lubi tę wiadomość
-
Ja wrocilam do domu. Czekal na mnie z merci. Chyba sie przestraszyl. Przepraszal i przepraszal. Zarzeka sie ze sie zmieni i zrobi wszystko zebysmy ja i dziecko byli szczesliwi. Taki dziwny stan mam. Kocham go, szkoda mi go nawet jak tak sie kaja, ale nie wierze za bardzo. Chyba wylaczylam tryb emocji....zobaczymy co dalej. Co z tego gadania wyniknie.
celia lubi tę wiadomość
[/url]
-
Syha, daj mu teraz czas żeby się wykazał. Może jednak coś dotarło i widzi że Ty jesteś w stanie zmienić swoje życie i poradzisz sobie bez niego . Trzymam kciuki żeby było już ok.
Co do ruchów to od wczoraj czuję ja cały czas z jakimiś odstepami oczywiście. Ale zdarza się ze jeden dzień szturmuje a potem 3-4 dni cisza . Raz chciałam już jechać na IP przez ten bezruch.. także spokojnie jeszcze mają miejsca dość dużoSyHa85 lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
SyHa85 wrote:Ej a jak czujecie dzieciaczka to jak czesto? Bo ja od rana nic...
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Penelope30 wrote:Mikołajkowa chyba Cie już pytałam ale nie pamiętam, kiedy Ty masz teraz wizytę z USG? Bo już chyba tylko my dwie nie znamy płci. Ja mam 6 kwietnia ale nie wiem czy z USG, świra dostaję.
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja mam wizytę 4 kwietnia, ale wątpię że zrobi mi USG, choć mam taką cichą nadzieję. Na połówkowe 4D umówiłam się gdzieś indziej i mamy 26 kwietnia. Także pożyje jeszcze w niewiedzy z miesiąc. Wiadomo że chciałabym już wiedzieć, ale najważniejsze że wszystko jest dobrze. I bardzo chciałabym poczuć ruchy, a tu nic.
[/url]
-
SyHa85 wrote:Ej a jak czujecie dzieciaczka to jak czesto? Bo ja od rana nic...
U mnie to różnie. Od ok 2 tyg czuje małego także na stojąco, bo wcześniej to tylko na leżąco i siedząco. Bardzo nie lubi jak sie po coś schylam albo np skarpetki zakładam,bo wtedy daje znac, że mu księciuniowi ciasno -
U mnie odzywa się jak mu ciasno i jak nowe smaki są, w pon np po kaczce.
Mikołajkowa ja u Ciebie wróże dziewczynkę, a u Ciebie Ninka chłopca. U siebie nie mam pojęcia, śnił mi się chłopiec a od kilku dni mam delikatne przeczucie na dziewczynkę. No nic trzeba czekać, wizyty mamy w przyszłym tyg może się wreszcie dowiemy. Widziałam że u wrześniówek tez sporo dziewczyn już zna płeć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 20:47
Ninka0111, Dominique88 lubią tę wiadomość