Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_1986 wrote:Ja tez nie wiem kto mi siedzi w brzuszku , ale może za chwilę się to zmieni.
Właśnie siedzę pod gabinetem jeszcze dwie pacjentki przede mną. Jejku troszkę. Się bojęAnia_1986 lubi tę wiadomość
-
Amanina, ale się uśmiałam
Poczekaj na kopa w tyłek (Twój), ale od drugiej strony, albo w wątrobę czy żołądek - to jest dopiero nieprzyjemne
P.S. Ale może odczuwasz to tak, dlatego, że masz mocne, napięte mięśnie brzucha?amanina, kaarolaa, celia lubią tę wiadomość
-
Penelope30 wrote:Mikołajkowa chyba Cie już pytałam ale nie pamiętam, kiedy Ty masz teraz wizytę z USG? Bo już chyba tylko my dwie nie znamy płci. Ja mam 6 kwietnia ale nie wiem czy z USG, świra dostaję.
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Eee tam, ja tez nie znam i nawet nie ma podejrzeń. Są tylko moje przeczucia, ze chlopak ale wizyte mam w nastepny piatek wiec moze w koncu sie dowiem.
Ja własnie zrobilam interes zycia i kupilam (w czwartek odbieramy) kosz mojżesza Mother care-za 180 zł. Uzywany przez jednego bobaska kilka mies wiec cena super. laska ma do sprzedania jeszcze tanio bujaczek jak nowy za 100 zł a normalnie kosztuje 250 wiec chyba tez sie skusze za jednym zamachem. Jestem podekscytowana bo jak te kołyske ustawie juz w domu to chyba do mnie dotrze ze bedzie w niej lezało moje własne, tyle wyczekane dzieckoPenelope30, kaarolaa, Domi793, celia lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoLena31 wrote:Amanina, ale się uśmiałam
Poczekaj na kopa w tyłek (Twój), ale od drugiej strony, albo w wątrobę czy żołądek - to jest dopiero nieprzyjemne
P.S. Ale może odczuwasz to tak, dlatego, że masz mocne, napięte mięśnie brzucha?oLena31 lubi tę wiadomość
-
Penelope30 wrote:Betty boop piękny jest ten kosz. I w tej cenie od razu ze stelażem kupiłaś?
Tak, i dodatkowy drugi materacyk robiony na zamówienie bo ten oryginalny nie byl ani razu uzywany. I własnie dziewczyna napisała ze opusci mi cene za lezaczek bujaczek hybrydowy bright star na 80zł, i dodatkowo ma uzyta kilka razy poduszke do karmienia poffi za 50zł i rożek Color stories uzyty kilka razy za 50zł wiec wzielam wszystko jupiiii
http://www.coocoo.pl/product-pol-6009-Rozek-niemowlecy-Freckles-in-mint-.html
i poducha
http://www.coocoo.pl/product-pol-12781-Poduszka-do-karmienia-niemowlat-Kremowo-Szara.html
Wszystko wybrała w moim guscie wiec to dla mnie super deal !Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 18:41
oLena31, Penelope30, celia lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Amanina, ale Ty taka wygimnastykowana jesteś, że i na leżąco mięśnie jak ze stali
Moje to flaczki przy Twoich
Karola, to teraz jak będziesz jeszcze wyżej w ciąży, to dojdzie do tego żołądek i wątrobaMnie mała właściwie tylko tam waliła, bo tak się ułożyła, a 8/9 miesiąc to była masakra… Do tego skurcze przepowiadające, mega bolesne… Także cieszmy się teraz, póki to są miłe i przyjemne kopniaczki
kaarolaa, SyHa85, celia lubią tę wiadomość
-
No to dziewczyny Wam powiem że... będzie DZIEWCZYNKA!!
Żadnych jajeczek nie było i dziewucha jak malowana.
Tylko jest coś czego się obawiałam będzie strasznie podobna do rodziny męża ten gen jest jednak strasznie silny. Ale za to mąż się córy nie wyrzeknie.
Waga 398gpaola89, oLena31, amanina, opóźniona, Rudi88, Domi793, malika89, kaarolaa, Martynka30, Betty Boop, hella, pigułka, Penelope30, SyHa85, Lulu83, celia, Ninka0111, Friend lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymatko jedyna ci mezczyzni sa tacy wrazliwi!!!!
dialog smsowy z moim mezem:
- Myszon!! Gruby mnie skopal 7 razy i skora sie na brzuchu podniosla az!!
- Kochanie, on ma dopiero 15 cm wiec jak mozesz go czuc juz..
(adnotacja ode mnie - on sobie gugluje rozne rzeczy i ma aplikacje ciazowa na ipada sciagnieta, wiec wyczytuje rozne informacje)
- no przeciez on ma 15 cm od glowy do pupy, a dodaj do tego nogi to w sumie wyjdzie wiecej niz Twoj penis a jakos jak mnie nim szturchasz to tez czuje!!
i co??
i sie obrazilWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 18:51
paola89, Domi793, Rudi88, malika89, oLena31, kaarolaa, Betty Boop, Nelk, hella, pigułka, aniab91, Ania_1986, klaudia12369, Rybaaaa, SyHa85, Ninka0111, Jujka, Friend, MiMK lubią tę wiadomość
-
amanina wrote:matko jedyna ci mezczyzni sa tacy wrazliwi!!!!
(adnotacja ode mnie - on sobie gugluje rozne rzeczy i ma aplikacje ciazowa na ipada sciagnieta, wiec wyczytuje rozne informacje)
- no przeciez on ma 15 cm od glowy do pupy, a dodaj do tego nogi to w sumie wyjdzie wiecej niz Twoj penis a jakos jak mnie nim szturchasz to tez czuje!!
i co??
i sie obrazil
Amanina mistrz!! popłaklam się ze śmiechukaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ania Gratulacjones!!!!!!!
U mnie też po wizycie. Płeć nadal prawdopodobna a nie pewna na 100%. Młody? leżał przyklejony plecami do mojego brzucha zwinięty w kulkę, także podejrzenie i zmierzenie czegokolwiek było niemożliwe. Tylko serduszko sprawdziliśmy i było okej:)
Nosek ma szpiczasty po tacie
Powiem wam,że po tym 3d to chciałam go na chwilkę wyciągnąć z brzucha przytulić i włożyć z powrotemamanina, Martynka30, Betty Boop, oLena31, Penelope30, Ania_1986, Domi793, SyHa85, Lulu83, paola89, celia, Friend lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Ania gratki coreczki
rudii szkoda ze dalej pewnosci nie macie. Ale niedlugo znow sie zobaczycie
Lekarz powiedział,że za 2-3 tg się spotkamy ponowniekaarolaa lubi tę wiadomość
-
amanina wrote:matko jedyna ci mezczyzni sa tacy wrazliwi!!!!
i co??
i sie obrazil
hahahaha padłam, rewelacja
Ania gratuluje córeczkiAnia_1986 lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI