Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_1986 wrote:U mnie ta sama sytuacja
z tym że ja mam na 16:40.
Mam nadzieję że mój mąż zdąży wrócić, bo pojechał aż do Gorzowa a jak nie zdąży to będę musiała kogoś prosić o podwózkę. Druga sprawa że mąż strasznie chce być na tym USG bo mamy poznać płeć.
Miałam teraz takiego smaka na sok wiśniowy, i na szczęście miałam od rodziców w słoiczkuPyszka! Dzidzia już robi fikołki
Ooooo moje ukochane miasto z młodości -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Friend wrote:U mnie ostatnio ruszył syndrom odkurzacza jak to zgrabnie chyba Rudi ujęła
Jem, ide do toalety, wychodze z niej głodna, muszę się znowu obeżreć.
Tak to ja
Mi się włączył syndrom w Wielki Piątek ( bo oczywiście nie ma innych dni ) ale się powstrzymałam!
Idę się pindrowac hehehe -
kaarolaa wrote:Dzien po swietach a Wy o ciescie myslicie...jeszcze sie wam nie przejadlo?
Ja bym zjadła tort! Albo ewentualnie ptysiaAnia_1986, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFriend wrote:No - i jajka też bym jadła
zrobilam na swieta jajka faszerowane grillowanymi pieczarkami i natka pietruszki oraz jajka faszerowane awokado, szalotka i szczypiorkiem. dwa dni tylko to jadlam, taka mialam faze jajecznacelia lubi tę wiadomość
-
Ja tez mam ostatnio syndrom odkurzacza
Moj plan wszedl w zycie. Rzeczy w bagazniku, ja w kinie. Zaraz wylaczam telefon. Miedzy jednym a drugim seansem pojde na żarełkono chyba ze zapach popcornu zrobi swoje, ale po Swietach nie chce przeginac...
celia lubi tę wiadomość
[/url]
-
Martynka30 wrote:A ja jakoś nie jem ciągle, jem normalnie, może jem za mało ?
Jesz tyle ile potrzebujesz. Ja jem często , ale porcje dla przedszkolaka. Idę maznąć oko i lecimy