Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi793 wrote:Pochwal sie Truskaweczko gdzie zamowilas te sukieneczki?
Bo ja tez szukam, ale nic nie umiem znalezc.
ogólnie szukałam tu:
http://allegro.pl/listing/listing.php?order=p&string=sukienka%20trapezowa&search_scope=category-76033&bmatch=base-relevance-fas-1-1-0329&price_from=29&price_to=39
a moje to:
http://allegro.pl/sukienka-lacosta-dlugi-rekaw-oversize-trapez-j408-i5356285228.html
http://allegro.pl/new-trapez-sukienka-casual-luzna-swing-xl-83637-4-i6059195741.html
nie wiem jakie bedą w rzeczywistości, córce kupiłam za 25zł i jest fajna, ładnie leży, zamówiłam jej drugą cytrynową, też tanią, czekam i czekam, ale przez to, że kurtki z aukcji nie mają to czekam na skompletowanie zamówienia.
Mam będzie się darła, że tanie dziadostwo itd, ale jak będzie fajnie leżeć to się nie przejmuje i w nich pójdę.
Bardziej się martwię, bo kupiłam telefon za 600zł przez paczkomaty inpost i martwie się, że nie przyjdzie, znaczy, że zginie po drodze, bo facet już wysłal.
Głupia ja!! Mogłam kuriera wybrać, ale w domu zawsze jest babcia i 1000pytań, co tam jest, co zamówiłaś, zaraz za mną idzie i patrzy jak otwieram co tam jest, ehhh.
A tak to odbiorę z nowo powstałego paczkomatu i nikt nic wiedział nie bedzie.
Domi793 lubi tę wiadomość
-
Ania_1986 wrote:Mój mąż ubolewa ze jednak będzie dziewczyna, a ja do niego mówię - to trzeba było robić chłopaka
i nie może przeboleć że będzie w mniejszości mówiąc że z jedną ledwo wytrzymuje
u mnie to samo - mąż ubolewa, że z 3 babami nie wytrzyma i jeszcze babcia jest - to my 4 kobity a on jeden.Ania_1986, kaarolaa, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTruskaweczka83 wrote:u mnie to samo - mąż ubolewa, że z 3 babami nie wytrzyma i jeszcze babcia jest - to my 4 kobity a on jeden.
celia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny i ja też czuję już delikatne kopniaczki
Wczoraj pierwszy raz na tyle mocno, że nie miałam wątpliwości i nawet mój M poczuł
Amanina, dla mnie to cudowne uczucie, ale nie chcę Cię martwić, będzie gorzej
Syha - oby mąż coś zrozumiałCo za dzieci z tych facetów
Co do ruchów - bardzo nie regularnie, ale codziennie coś
OLena - współczuję krwawienia, oby szybko przeszło
Ania cudne wieści - mała kobietka będzie w domu
Betty super zakupyNa allegro?
Ania_1986, oLena31, paola89 lubią tę wiadomość
-
celia wrote:Dziewczyny czy któraś też od prenatalnych nie widziała maleństwa?
Połówkowe mam dopiero 13 kwietnia, całe szczęście, że zaczęła pukać
Celia- ja tak miałam, ale w końcu w piątek po dokładnie 2 miesiącach zobaczyłam moją Fasolęcelia lubi tę wiadomość
-
Ja też tak mam, za tydz będą dwa miesiące i może zobaczę, bo mam wizytę, ale połówkowe dopiero 20tego.
Karola u mnie teściowa była sama w domu z mężem i dwoma synami i wszystkimi rządziła, bo jej ustępowali. A u mnie był tata z trzema kobietami i myślę że to był gorszy układ dla niego.celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycelia wrote:Kaarola na pewno obaj będą za mamusią
Dziewczyny czy któraś też od prenatalnych nie widziała maleństwa?
Połówkowe mam dopiero 13 kwietnia, całe szczęście, że zaczęła pukać
Ja tez mam 13 kwietnia i minie 6 tygodni od poprzedniego ogladania Grubegocelia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ja mam dziś połówkowe na 10 juz sie stresuje.. Zawsze przeżywam wizyty i jak ide do mojej na zwykle usg to zawsze mam ciśnienie podwyższone ... Jeszcze wstałam rano mój wybierał sie na trening i oznajmił mi ze on raczej ze mna nie pójdzie bo ma duzo pracy ...
starałam sie byc opanowana.. Nie wiem czy probowal mnie zdenerowac od rana a pozniej jakbym sie wydarła na niego powiedziałby mi bym wyluzowała przeciez żartuje . Wiec stwierdziłam ze go sprawdzę i przemilczałam to.
Jest mi mega smutno i juz sie stresuje .. Myslałam ze zalezy mu by isc ze mna (chociaż po to by mnie wspierać) dobrze wiedział ze mamy dziś badania wiec mogł wczoraj popracować. Ojj bede bardzo zła jak ze mna nie pójdzie
Wogole czasem mam takie wrażenie ze ja sama mało okazuje tego ze sie cieszę z małej .. Moze po przeżyciach rodzinnych nie potrafię tak okazywać uczuć .. Nie wiem , wydaje mi sie ze powinnam wiecej mowic do małej a tak nie jestmój M tez ... Niby bardzo sie cieszy wszystkim rozpowiada , gada non stop o małej bardzo pozytywnie ale np rękę to dopiero dwa razy położył mi na brzuch i to tylko dlatego ze ja spytałam czy chce poczuć jak kopie .. Był zachwycony ale juz na następny dzien sam nie wyszedł z inicjatywa ..ehhh
-
celia wrote:Betty super zakupy
Na allegro?
Akurat to na olx wyhaczyłam ale obserwowałam i allegro. Z tymi uzywkami to jest tak, ze jak jest cos fajnego to momentalnie znika. Zanim upolowalam ten kosz to próbowałam upolowac z 6 innych i zawsze było za późno. Takze trzeba obserwowac.
Mialam kupowac nowy ale pomimo, ze pisza ze do 6 mies to jak dziecko zacznie sie przekrecac w 4 to juz na pewno zmienimy bo sie bede bala ze wypadnie. A wydac ponad 500zł na 4 mies to mi troszke szkoda.
Wydam je na sesje noworodkową
celia lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualny
-
Witam Was w słoneczną środę. Środa to mój ulubiony dzień odkąd jestem w ciąży. W środę zaczynam nowy tydzień, a dzisiaj także miesiąc
Pozdrawiam i miłego dnia_cherryLady, kaarolaa, paola89, Ninka0111, Dominique88, malika89, celia lubią tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Na fb wyslalam wamnobrazek z zartem ale raz ze zadna nie podjela proby odpowiedzi dwa byl sprosny- wiec go usunelam
U nas dziewczynka to bylo marzenie- dlatego tak balismy sie polowkowych ze jednak wyjdzie siusiaka my nastawieni na dziewczynke.
Tak w ogole- bedziecie szly na usg 3d tak w 30 tc z ciekawosci jak maluchy wygladaja? Moj strasznie mnie meczy zebysmy poszli podejrzec pszczolke
Opozniona gratjluje) ja tak wlasnie uwielbiam poniedzialki
i jakos zawsze je lubilam- pewnie dlatego ze nienawodze niedziel
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 08:08
opóźniona lubi tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
Jestem już praktycznie zdecydowana na to łóżeczko chicco next2me. Znalazłam piękną kołyskę drewnianą na olx i to z pościelą w sówki, ale tak leże i myślę, że te wszystkie łóżeczka,kołyski to są dość wysokie, a moja sypialnia niziutka bo zaledwie 35cm od podłogi do górnej ramy. A ja bym bardo chciała na leżąco widzieć dzidzie całą noc. Teraz tylko misja znaleźć tą dostawkę chicco jak najtaniej, bo faktyczne dać 600zł na pół roku to trochę dużo. Jak ktoś coś widział to dajcie znać proszę, gdzie to mają najtaniej.
Miłego Dnia wszystkim !
Znalazłam najtaniej za 450zł i to nowe, a używane też za tyle sprzedają, może to super okazja i warto już kupić, hmmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 08:32
-
nick nieaktualny
-
Witam w słoneczną środę
Mi się chyba powoli tryb spania przestawia, chodzę wcześniej spać i wcześniej wstaje
Chyba bobas mnie przygotowuje na zmianę nawyków
Ja dziś idę zakupić sobie nowy biustonosz, bo już nie mam w czym chodzić ( 2szt mi zostały ) zobaczymy w jaki rozmiar wlezę
celia lubi tę wiadomość