Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa pierdzielę, aż mi głupio. Taka stara a taka głupia no. Ale jakoś mówię. Pierwsza ciąża do prawie 7 tygodnia była jakoś bezproblemowa bo nie wiedziałam, że jestem. Test pierwszy raz zrobiłam chyba jak okres mi się ponad tydzień spóźnił. Potem tydzień na czekanie do gina, i pyk. A tutaj wyczekane i w ogóle. Człowiek jakoś tak stresa łapie.
-
Samsaramsa wrote:Gaduaaa ja też odstawiłam kawę a tak ostatnio mi smakowała jak nigdy, jednym duszkiem wypijalam. Dzisiaj była inka ze spienionym mlekiem i cynamonem
kurde ale tak mnie ciągnie żeby się chociaż 2 łyczki napić tej kawy prawdziwejFabian Cyprian Tymuś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o ja Samsaramsa cala ciaze z synem jadlam dużo owocow , dużo nabialu ale jak miałam ochote na chipsy , cole , kebaba to jadlam dzień przed porodem miałam ochote na pizze i zjadłam z takim apetytem jak nigdy bym nie jadla
kawe tez pije jak smakuje to nie widze potrzeby jej nie pic tym bardziej ze mam niskie ciśnienie ale każdy robi jak uważa
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
Ojej!!!! Już Sierpnióweczki!!! Życzę wam spokojnych i bezproblemowych ciąż!!!! Zdrowych dzieciaczków i samych pięknych chwil!!!!
Sierpniowa mama 2015!!!Asiulka83, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie się wydaje że najważniejsze w ciąży to słuchać swojego organizmu Bo on najlepiej podpowie co nam służy. Ja miałam wstręt do nabiału. No nie mogłam ruszyć przez pierwszą połowę ciąży, a potem bym tylko nabiał jadła. Widać dzidziuś miał potrzebę dopiero potem na nabiał
Co do jedzenia to ja niestety mam podobnie jak w ciąży donoszonej - musze się zmuszać do jedzenia. Nie mam apetytu, nie jestem głodna. U mnie ten stan trwał do porodu a potem dopóki karmiłam pochłaniałam takie ilości jedzenia że ooooo matko. -
nick nieaktualny
-
Ruda Paskuda wrote:Dzień dobry dziewczynki.
Proszę mnie kopnąć w dupsko, bo sobie wkręcam. Dzisiaj rano zrobiłam test jeszcze raz, krecha bladziutka jak była, może nawet bledsza. I się martwię czy wszystko jest ok. A że uprawiam czarnowidztwo to już mi się zaczynają w głowie rodzić czarne scenariusze. Eh eh.... Help!
Spokojnie, ja też tak mam np jak wieczór wypije więcej lub wstanę do toalety w nocy:) Wszystko będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki -
Hejo - ja tam piernicze , jem i piję to na co mam ochote a kawa jak mi przed ciąża za bardzo nie smakowała tak teraz piłabym litrami. Ograniczam sie do jednej zwykłej a potem idą inki cały dzien hahaha .
Oho zaczął się u mnie taki ból piersi , że nie mogę ich dotknąć , ale bardzo się cieszę bo chyba ostatnio tak nie było . Może dobry znak. Ja nadal się nie zapisałam nigdzie hmlola1 lubi tę wiadomość
-
aaa Ruda- pamiętacie jak wam pisalam, że test mam bledszy niż wczoraj.. to chyba faktycznie nie ma znaczenia - stężenie moczu może inne . Nie martw się
Ruda Paskuda lubi tę wiadomość
-
neme wrote:cześć
ja dziś po wizycie. Jest pęcherzyk 1,17 cm i jest ciałko żółte. następna wizyta 17 grudnia dopiero ... prawie 3 tygodnie aaaa ...
no i coś mi gin zaczął mówić o dwurożnej macicy i rzeczywiście na zdjęciu z usg jest taka w kształcie serca, a nie gruszki ... któraś z Was ma stwierdzoną dwurożną macice ??
i już po pierwszym zastrzyku Clexane .... ja mam problem z pobraniem krwi bo mi sie słabo od razu robi , a tu zastrzyki w brzuch codziennie ... no extra
Ja mam dwurożną macicę i tyłozgięcie ale lekarz mówił, że to w niczym nie przeszkadza. Gorzej jakby była przegroda bo w niej mógły się zagnieździć zarodek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 10:37
neme lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Ruda Paskuda wrote:Dzień dobry dziewczynki.
Proszę mnie kopnąć w dupsko, bo sobie wkręcam. Dzisiaj rano zrobiłam test jeszcze raz, krecha bladziutka jak była, może nawet bledsza. I się martwię czy wszystko jest ok. A że uprawiam czarnowidztwo to już mi się zaczynają w głowie rodzić czarne scenariusze. Eh eh.... Help!20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860