Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie te testy.. ale jak ja wtedy panikowałam moim trollinką ... to się nie dziwie, że sie zestresowałaś. :D Przebiłam samą siebie !
Też kiedyś ginekolog ( tylko jeden) powiedział mi, że mam dwurożną macicę i będe miała problem zajść i problem donosić .. hm ale inni nic takiego nie mówili- jedynie, że mam tyłozgięcie -
awangarda wrote:A mnie w nocy obudził okropnie silny ból brzucha.raczej z prawej strony. Trwał może z 5 minut i miałam wrażenie że już po wszystkim....
Postaram się iść w poniedziałek na wizytę. Coś się martwić zaczynam20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Gaduaaa wrote:Witam nieśmiało w Waszym gronie Mam nadzieję , że mogę dołączyć...
Trochę się cykam bo niedawno poroniłam , boję się powtórki z rozrywki... ale no cóż.. Jestem 10dpo , test pozytywny... termin wypada na 14 sierpnia
Witamy kazda z Nas sie boi,ale tylko pozytywnie myśleć musimy tego sie trzymamydodziulek lubi tę wiadomość
-
sisi wrote:Może kropek się wgryzał mocniej? Jeśli martwisz się skurczami to postaraj się brać magnez rano i wieczorem, nie zaszkodzi, a zniweluje niechciane skurcze.
luteinę 3x 3
duphaston 2x1
acard
fraxyparyne
kwas foliowy 5 mg
mama dha
nie chce brac więcej leków na własną reke
synuś
Dwa aniołki * -
nick nieaktualnyTak. Pozytywne myślenie to podstawa . Ja o dziwo oprócz bólu piersi, który dokuczał mi już od owulacji nie mam jakichś szczególnych objawów. No i może wahania nastrojów - niestety. Raz wiem, że wszystko będzie dobrze, a zaraz potem wszystko w czarnych barwach. Muszę przestać się tak przejmować . Lekko od czasu do czasu mnie brzuszek pociągnie, ale bez tragedii. No i apetyt mój mówi że mi się poprawił. Bo ja z tym jedzących mało .
-
awangarda wrote:kochana ja biore:
luteinę 3x 3
duphaston 2x1
acard
fraxyparyne
kwas foliowy 5 mg
mama dha
nie chce brac więcej leków na własną reke20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Gaduaaa wrote:Witam nieśmiało w Waszym gronie Mam nadzieję , że mogę dołączyć...
Trochę się cykam bo niedawno poroniłam , boję się powtórki z rozrywki... ale no cóż.. Jestem 10dpo , test pozytywny... termin wypada na 14 sierpnia
Gaduaaa Dobrze wiem jak się czujesz. Też poroniłam w tym roku (5 miesiąc) ale od początku były wielkie problemy. Skończyło się obumarciem.
Zaczynamy od nowa. Teraz musi być lepiej!
Patrzę przez okno i widzę jak ciemno jest na zewnątrz. Przy takiej pogodzie nic by mi się pewnie nie chciało, ale dziś i przez najbliższe 9 miesięcy jest wyjątek! Ciąża nastraja mnie pozytywnie
Przesyłam wszystkim dobry humorek..Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny, chcialabym do was dolaczyc, jeszcze tak niepewnie bo dzis drugi dzien pozytywnego testu, 14dpo, okres prawdopodobnie jutro mialby przyjsc badz max w niedziele, na bete jezeli sie uda to wybiore sie w poniedzialek ale....
jestem bardzo szczesliwa ze zobaczylam te dwie kreseczki i mam nadzieje ze wszystko dobrze bedzie sie rozwijac!inaa, Ruda Paskuda, lola1, sisi, Anielle lubią tę wiadomość
-
inaa wrote:Witaj Lovi na kiedy ci wychodzi termin z ostatniej miesiaczki?
Kochane.. jak myślicie- można użyć w ciąży acetonu do ściągnięcia hybryd? -
Żegnam się dziewczyny. Inaa możesz mnie wykreślić.
Powodzenia :* -
Poronilam