Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam na imię Martyna, mam skończone 22 lata jestem z Wielkopolski to moja 2 ciąża w marcu 2016 urodziłam synka Bartosza
Ta ciąża jest jak najbardziej planowana, ostatnia @ miałam 21.10, ale według USG termin wychodzi 06.08 i tego się z ginekologiem będziemy trzymać, 15.12 mam drugą wizytę żeby sprawdzić czy będzie już zarodek może serduszko, teraz byłam w poniedziałek to był ładny pęcherzyk
Beta z 21.11 - 148.1
Beta z 23.11 - 437.9
Asiulka83, Anielle lubią tę wiadomość
-
Dzieki, dziewczyny.
Inaa, mialabym jednak prosbe o skreslenie a nie aniolka, jakbys mogla... -
Hejoo ale dużo piszecie od rana naskrobane jak nie wiem
Bella przykro mi
Ja dziś schizowałam. Wczoraj się cieszyłam bardzooo a dziś przyszły myśli , że co będzie jak się znowu nie uda
Staram się odpędzać złe myśli, ale niestety czasami przychodzą.. wystarczy, że mnie coś mocniej zakłuje na wysokości jajników i już mam schize...
Mnie piersi właśnie nie bolą , są jędrniejsze , ale nie bolące. W ciąży którą poroniłam bolały mnie już od 11dpo.. i to bardzoo mocno...Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Hejoo ale dużo piszecie od rana naskrobane jak nie wiem
Bella przykro mi
Ja dziś schizowałam. Wczoraj się cieszyłam bardzooo a dziś przyszły myśli , że co będzie jak się znowu nie uda
Staram się odpędzać złe myśli, ale niestety czasami przychodzą.. wystarczy, że mnie coś mocniej zakłuje na wysokości jajników i już mam schize...
Mnie piersi właśnie nie bolą , są jędrniejsze , ale nie bolące. W ciąży którą poroniłam bolały mnie już od 11dpo.. i to bardzoo mocno...
Kochana mam to samo. Myślę, że do końca 1 trym będę tak miała. Niby się staram odganiac ale niestety te doświadczenia zostają
Nie no, musi być dobrze
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Kochana mam to samo. Myślę, że do końca 1 trym będę tak miała. Niby się staram odganiac ale niestety te doświadczenia zostają
Nie no, musi być dobrze
a my chyba podobnie zaciążyłyśmy wtedy też nie ? ja w lipcu a ty?Fabian Cyprian Tymuś -
Cześć dziewczyny, witam się z terminem na 10 sierpnia
Postaram się nadgonić czytanie Was (na razie jestem na 11 stronie) i wieczorem więcej o sobie napisać.
Ach, te początki, aż się człowiek boi cieszyć...
sisi, inaa, Asiulka83, Lovi89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mysle, ze dobra kawusia na pewno nie zaszkodzi. Trzeba korzystac teraz, bo potem przy kp to juz trzeba uwazac co sie je Ja w ciazy jadlam wszystko, pod koniec zjadlam pizze, kebaba i inne fast foody bo wiedzialam, ze po porodzie juz na to sobie nie pozwole. I o dziwo przytylam tylko 12kg, po czym zaraz wrocilam do swojej wagi
Jade 6 grudnia na wizyte bo to jedyny wolny termin u mojego ginekologa i obawiam sie, czy to nie za szybko Poza tym u mnie zaczynaja sie mdlosci. Dzis rano myslalam, ze juz sie skonczy na obejmowaniu kibelka.
Bella bardzo mi przykro. Trzymaj sie jakos :*