Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
o kurcze... teraz się boję, że tak późno chcę się wybrać do gina. Lola, a ty nie robiłaś jeszcze bety nie?
EEEEEE wszystko będzie dobrze ... może faktycznie masz niedomogę proga i lutka wszystko wyrówna :* -
Ja ogólnie staram się zdrowo odżywiać. Słodkich i gazowanych napojów niecierpie, ogólnie zawsze muszę uważać jak cos zjem bo zaraz żołądek mnie boli.
Ziemniaki, frytki =tragedia
Ale ciacho jak najbardziej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 15:55
-
lola1 wrote:kurczę czyżby znów ciąża z problemami?
Już sama nie wiem. Jestem po badaniu drożności- bardzo możliwe że to ciąża ektopowa
w poniedziałek mam iść na wizytę ustalić czy to możliwe. Jak się pogorszy to szpital.
Całe szczęście nic mnie nie boli20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Mnie proszę wpisać na 5 sierpnia.
Ze względu na 3 poronienia i zawsze niski progesteron byłam już dzisiaj u ginekologa. Pęcherzyk jest w odpowiednim miejscu, zapisał mnie na 20 grudnia i już dostałam... książeczkę ciążową... Liczę, że to dobry znak . Obaw mam tyle, że to się w głowie nie mieści, ale gdzieś w głębi czuję, że tym razem się uda.
Beta:
29.11 - 446
01.12 - 1049
Progesteron:
29.11 - 17.8
01.12 - 19.8
Brałam lutkę podjęzykową 3x2 bez zalecenia lekarza, dzisiaj mi zmienił na 2x2 dopochwowo i kazał łykać acard.
Trzymam kciuki za Was i za siebie także
Co tam mam podać do listy na 1 stronie?
Asiulka83 lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Ja przy ciąży pozamacicznej po pierwsze nie wiedziałam ze w niej jestem bo okres miałam normalnie a po dwóch tyg zaczelam plamic i straznie bolał mnie dol brzucha , pojechałam na izbe lekarz który mnie zbadal ze albo mam zapalenie przydatków albo ciaza pozamciczna ....okazało się ze ciaza ...jajowod już pekl i krew pojawila się już w jamie brzusznej na cito operacja ....23 grudnia bylam opeowana najgorsze swieta nie zycze nikomu
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
Asiulka83 wrote:Ja przy ciąży pozamacicznej po pierwsze nie wiedziałam ze w niej jestem bo okres miałam normalnie a po dwóch tyg zaczelam plamic i straznie bolał mnie dol brzucha , pojechałam na izbe lekarz który mnie zbadal ze albo mam zapalenie przydatków albo ciaza pozamciczna ....okazało się ze ciaza ...jajowod już pekl i krew pojawila się już w jamie brzusznej na cito operacja ....23 grudnia bylam opeowana najgorsze swieta nie zycze nikomu
Ja w 2014 roku miałam abrazję macicy 30 grudnia, przed sylwestrem. A wcześniej ciąża pozamaciczna na janiku, najrzadsza podobno i najgroźniejsza, niespotykana prawie u pierworódek przed 30 rokiem życia. A ja 27 lat, niedzieciata i puch. Ale na szczęście wykryta na czas i obeszło się prawdopodobnie bez większych szkód."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."