Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
lola1 - życzę Ci ciąży mnogiej z całego serducha- oby to było właśnie to
Lovi89 ja biore femibion1 i magnez póki co tylko to... po pierwszej wizycie ( obym na nią dotarła) zobaczymy. -
lola1 wrote:kate pijesz dalej miovarian?
-
witam nowe Sierpniówki
Otka mi zastrzyki daje mąż, sama bym nie ogarnęła, nic mnie tak nie paraliżuje jak widok igły
u nas wie tylko siostra moja o ciąży, też nie chcemy nikomu mówić póki co, chociaż moją mamę ciężko mi się oszukuje
dzięki dziewczyny, postaram się nie przejmować i nie wymyślać za bardzo co do tej dwurożnej macicy, mam nadzieje że jednak się lekarzowi coś przywidziało !
ja kawę rozpuszczalną w baaardzo małej filiżance piję tylko rano przed pracą, potem ewentualnie inka, a parcie mam na owoce, zjadłabym wszystkie owoce świata !!
lola1 - jak sytuacja??
Bella tak bardzo mi przykro 3maj się dzielnie !!neme
01.12.16 pęcherzyk 1,17cm
17.12.16 dzidzi 1,1cm
19.01.17 dzidzi 6,3cm
16.02.17 Synek! 160gr
14.03.17 Synek! 350gr
11.04.17 720gr
09.05.17 1166gr
24.05.17 1882gr
06.06.17 2150gr
20.06.17 2448gr
14.07.17 3080gr
-
hej dziewczyny!
Wiem ze to poczatek dopiero Waszej ciazy, ja jestem lutówka 2016 i swoje szczescie mam juz przy sobie
Dziewczyny przepraszam za spam ale wraz z przyjaciolka otworzylysmy sklep z odzieza i akcesoriami dla niemowlat - prosze zajrzyjcie podczas kompletowania wyprawki, polubcie fan page i odwiedzcie nas kiedy tylko bedziecie mialy ochote
pozdrawiam i zycze spokojnych ciąż
sklep -> www.babelu.pl
fan page: https://www.facebook.com/babelusklep/?ref=aymt_homepage_panel -
Oj dziewczyny, ale natworzylyscie! Juz nie pamietam co czytalam Tylko o tej kawie pamietam, ja narazie odstawilam bo mi zoladek juz od jakiegos czasu nie bardzo sie na nia zgadzal wiec przynajmniej mam teraz powod zeby zrobic lekki detoks. Ale jak mnie najdzie ochota to napewno sobie nie poskapie, filizanka dziennie nie zaszkodzi.
Mnie dzisiaj zmeczenie dopadlo ze myslalam ze zasne czytajac corce Peppe na dobranoc ale trzeba bylo sie za sobie wziac i lekarza poszukac w koncu i na wizyte sie umowic. I ide 14 grudnia, mam nadzieje ze nie za wczesnie
Moj termin teoretycznie na 4 sierpnia, moge prosic o dopisanie do listy ? -
Gapa. Nawet się nie przedstawiłam Natalia, lat 28, Zielona Góra
Czy któraś z Was sika dużo więcej niż normalnie? Ja mogłabym co 40 min. Do tego mam ogromne problemy z koncentracją. Zapominam o prawie wszystkim"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Gapa. Nawet się nie przedstawiłam Natalia, lat 28, Zielona Góra
Czy któraś z Was sika dużo więcej niż normalnie? Ja mogłabym co 40 min. Do tego mam ogromne problemy z koncentracją. Zapominam o prawie wszystkim
Ja zażywam femibion natal 1
-
A ja nie zauważyłam żebym częściej sikała. Tylko senność i od paru dni mam wrażenie, że śniadanie zalega mi dłuuuugo w żołądku plus odbijanie, fee.
Moja koleżanka ma ciążę tydzień starsza ode mnie i była dzisiaj na pierwszej wizycie i widziała bąbelka z serduszkiem. Też się martwiła bo nie ma żadnych objawów oprócz lekko wrażliwych piersi20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Witam Koleżanki!
Mogę się dopisać?
Dziś test ciążowy pokazał mi wyraźną drugą krechę. Jutro powtórka.
Jest mega zaskoczenie i panika, bo w zasadzie to raczej wpadka niż starania. Obecnie wychowuję już 15-letnią córkę i 9-miesięcznego synka. Urlop macierzyński mam do marca, a potem miałam wracać do pracy. Szykował się awans... A tu masz...
No mętlik mam w głowie nie z tej ziemi, ale to nie znaczy, że nie chcę czy żałuję. Uważam, że w każdej sytuacji są jakieś plusy i zawsze staram się ich szukać. Zresztą rodzina ważniejsza niż praca.
Marna ze mnie forumowiczka, bo pewnie nie zawsze wszystko dam radę przeczytać ale będę się starać. To co do tej pory także postaram się nadrobić
Ze spraw formalnych: jestem z Torunia, to moja 3 ciąża, termin wyliczony póki co na 3.08.2017; wizyta z USG 13.12.2016. To chyba tyle.
Życzę wszystkim spokojnych nudnych ciąż.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 20:07
sisi lubi tę wiadomość
-
Ja do łazienki i przed ciążą dużo lapalam ;p jedynie co to bardzo szybko się męczę i zaraz robi mi się strasznie gorąco. Na jedzenie to w sumie nie mam ochoty. Coś bym zjadla ale jak patrze na jedzenie to ochota mi przechodzi. Dziewczyny a Wy w jakich warunkach pracujecie? Wybieracie się na zwolnienie? Miłego dnia
-
Another wrote:Gapa. Nawet się nie przedstawiłam Natalia, lat 28, Zielona Góra
Czy któraś z Was sika dużo więcej niż normalnie? Ja mogłabym co 40 min. Do tego mam ogromne problemy z koncentracją. Zapominam o prawie wszystkim
generalnie koleżanka ostatnio mi mówiła kod do drzwi i za diabła nie umiałam zapamiętać. Ona go powtarzała , a to trafiało jakby obok mnie ahah
zero skupienia! mgła mózgowa pełną parąAnother, sisi lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś