Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
To tez chociaż od pozytywnego testu nie dźwigam raczej moje kochane kolezanki przewijają, wkładają do łóżeczka itp. A mi nie pozwalają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 07:58
-
Idę kochane dziś do lekarza bo wczoraj raz trochę krwi mi poleciało, takie jednorazowe plamienie i się martwię. Oby był pecherzyk.37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
Papierówka wrote:Idę kochane dziś do lekarza bo wczoraj raz trochę krwi mi poleciało, takie jednorazowe plamienie i się martwię. Oby był pecherzyk.
Trzymam kciuki żeby nie było to nic poważnego! Dobrze, że idziesz do lekarza
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Gaduaaa wrote:Czy Was wszystkie bolą piersi ?
Bo mnie w ogóle... ani nie są większa, ani cięższe ani pełniejsze.. jedynie tyci jędrniejsze i to wszystko.. mam się tym martwić?
Cały czas coś mnie kuje na wysokości jajników.Szarpie, ciągnie.. jak stoję lub chodzę, coś robię.. muszę przerywać bo taki dyskomfort bolesny mam.. Któraś z Was też tego doświadcza? -
madzik07 wrote:
-
Dzień dobry
Ja już na zwolnieniu bo mój gin woli dmuchac na zimne i po 3 nieudanych podejsciach kazal mibod razu odpoczywac jak tylko zobaczyl pecherzyk w macicy. Takze po wczorajszej wizycie, dzisiaj pierwszy dzien laby"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Dzień dobry
Ja już na zwolnieniu bo mój gin woli dmuchac na zimne i po 3 nieudanych podejsciach kazal mibod razu odpoczywac jak tylko zobaczyl pecherzyk w macicy. Takze po wczorajszej wizycie, dzisiaj pierwszy dzien laby
Niech Wam wyjdzie na zdrowie :*Another, Lovi89 lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Samsaramsa wrote:Ze spaniem to i ja mam. Wczoraj po 20 już spałam a dzisiaj o 6 nie mogłam się obudzić. Dzisiaj wieczorem idziemy do baru oglądać walkę nie wiem jak ja tyle wysiedze. Na andrzejkach to tylko ziewalam
-
Gaduaaa wrote:Czy Was wszystkie bolą piersi ?
Bo mnie w ogóle... ani nie są większa, ani cięższe ani pełniejsze.. jedynie tyci jędrniejsze i to wszystko.. mam się tym martwić?
Cały czas coś mnie kuje na wysokości jajników.Szarpie, ciągnie.. jak stoję lub chodzę, coś robię.. muszę przerywać bo taki dyskomfort bolesny mam.. Któraś z Was też tego doświadcza?