Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystko dobrze, lekarz uspokoił mnie
Widać już pęcherzyk, to pierwsze dni kiedy może być widoczny i powiedział, że bardzo prawidłowa wielkość na 5 tydzień. Maleństwo zagnieżdża się w prawidłowym i bezpiecznym miejscu na dnie macicy.
Jednorazowe plamienie prawdopodobnie było trafieniem maleństwa na naczynie krwionośne, bo jeszcze się zagnieżdża.
Profilaktycznie zapisał mi Duphaston - 2 razy dziennie 1 tabletka.
Mam pierwsze zdjęcie!
Mąż szaleje z radości, ja też
inaa, sisi, kathuz, Asiulka83, Another, Cherry_Blossom, Uszko, Gaduaaa, BrumBrum, mycha89, kate88:), neme, Tova33 lubią tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
ja dziś robiłam kolejna bete i jest 3002.24 Moja kochana kropeczka rosnie jestem przeszczesliwa
mi cycki napuchly już bardzo , wszędzie widać sine zylki mdlosci nie mam i niech tak zostaniemycha89, inaa, sisi lubią tę wiadomość
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
Papierówka wrote:Wszystko dobrze, lekarz uspokoił mnie
Widać już pęcherzyk, to pierwsze dni kiedy może być widoczny i powiedział, że bardzo prawidłowa wielkość na 5 tydzień. Maleństwo zagnieżdża się w prawidłowym i bezpiecznym miejscu na dnie macicy.
Jednorazowe plamienie prawdopodobnie było trafieniem maleństwa na naczynie krwionośne, bo jeszcze się zagnieżdża.
Mam pierwsze zdjęcie!
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry, uwielbiam je
Papierówka, super, że wszystko ok Też mam taką fotkę z wczoraj, ale jednak ginekolodzy to też takie dobre duszki. Mój powiedział tak samo jak Twój, że zagnieżdżenie w prawidłowym i bezpiecznym miejscu, trochę wyżej w macicy. To ciekawe gdzie jest złe miejsce Wychodzi na to, że każde w macicy jest odpowiednie ale zawsze ubiorą to tak w słowa, żebyśmy czuły, że jest wszystko super. I mają bardzo dobre podejście w takim razieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 15:04
Papierówka lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Papierówka wrote:Wszystko dobrze, lekarz uspokoił mnie
Mam pierwsze zdjęcie!
-
Nieśmiało witam się z sierpniówkami. Nieśmiało, bo dziś robiłam test i blada krecha jest, ale jak w mordę strzelił Cykle 28 dni, 29 wyszedł negatyw, dziś 33 i blady pozytyw. To nasz 4cs, ale wcześniejsze były spisane na straty, bo mąż za granicą i w złe dni przyjeżdżał. Teraz był idealnie i taką cichą nadzieję miałam, ale on nic nie wie;) Prezent na Mikołaja dostanie. W sumie czułam,że się udało, bo zawsze pochłaniam słodycze na okres, a teraz ocet z salcesonem! ostatnio jadłam go na początku ciąży z synkiem! Historia idealnie się powtórzyła, organizm domagał się octu Moja mama chyba też podejrzewa coś, bo zauważyła tę zależność no i wszystko mi śmierdzi. Boli mnie brzuch, więc mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze.. Z synkiem tez mnie bolał to byłam na luteinie całą ciążę... ach jeszcze nie dowierzam To jest 5tydz dopiero... Termin wg okresu na 08.08.2017 (synek z 03.09.2014 ale wyliczenia tez były na 8 jest:)). Teraz byle wszystko przebiegało dobrze.... Mam 27 lat, jestem z Poznania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 18:37
Asiulka83, kate88:), neme, sisi, Lovi89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzisiaj po mega energicznym poranku mega nieenergiczny dzień. O 13 mnie zmuliło, poszłam do łóżka i kiszę się w nim do teraz. Nie mogę jeść bo mnie odrzuca. Rano biegunka, teraz dreszcze i gorączka. I się kurdę martwię, żeby larwie nic się nie stało
-
mycha89 wrote:Nieśmiało witam się z sierpniówkami. Nieśmiało, bo dziś robiłam test i blada krecha jest, ale jak w mordę strzelił Cykle 28 dni, 29 wyszedł negatyw, dziś 33 i blady pozytyw. To nasz 4cs, ale wcześniejsze były spisane na straty, bo mąż za granicą i w złe dni przyjeżdżał. Teraz był idealnie i taką cichą nadzieję miałam, ale on nic nie wie;) Prezent na Mikołaja dostanie. W sumie czułam,że się udało, bo zawsze pochłaniam słodycze na okres, a teraz ocet z salcesonem! ostatnio jadłam go na początku ciąży z synkiem! Historia idealnie się powtórzyła, organizm domagał się octu Moja mama chyba też podejrzewa coś, bo zauważyła tę zależność no i wszystko mi śmierdzi. Boli mnie brzuch, więc mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze.. Z synkiem tez mnie bolał to byłam na luteinie całą ciążę... ach jeszcze nie dowierzam To jest 5tydz dopiero... Termin wg okresu na 03.08 (synek z 03.09 jest:)). Teraz byle wszystko przebiegało dobrze.... Mam 27 lat, jestem z Poznania
Witaj z namimycha89 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)