Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Papierówka wrote:Idę kochane dziś do lekarza bo wczoraj raz trochę krwi mi poleciało, takie jednorazowe plamienie i się martwię. Oby był pecherzyk."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:ja się zastanawiam czy na mojej wizycie może być widać już serduszko, to będzie 5 tydzień i 6 dzień.. chyba za wcześnie co?
Pomyślmy... ja byłam u gina 4t 4d i powiedział zeby za jakieś 10 dni przyjść, bo za 7 może być za wcześnie. Idę 6t 1d, więc może już będzie widać u Ciebie
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczynki
Ja dzisiaj od rana pełna energii o dziwo (jak nigdy - jestem z typu wiecznych śpiochów). Wstałam 7.30, pojechałam sobie na krew - dla spokojności sumienia zrobiłam betę i progesteron. Wyniki w poniedziałek, a w poniedziałek rano jeszcze raz sobie betę zrobie coby spojrzeć jak przyrasta . Teraz leniuchuję trochę - co prawda zostało mi nieco pracy z tygodnia i pewnie będę musiała do tego usiąść, ale póki co biegam z wiedzmińskim mieczem i zabijam potwory .Młode u ojca, mój w Wawie na zajęciach, a ja samotna, opuszczona i w ogóle . Jakoś mi dzisiaj lepiej po wczorajszych czarnych myślach. Będzie dobrze .
A co do objawów to dawno mi tak ślicznie cycuchy nie wypełniały stanika . No i bolą niestety, szczególnie przy dotyku. Do tego brzuch od czasu do czasu pobolewa, coś w jajkach czasem zakłuje, ale ponoć to normalne. No i mój układ pokarmowy stwierdził, że poranne nudności są passe, więc serwuje mi poranne biegunki ;P.sisi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda Paskuda wrote:Dzien dobry dziewczynki
Ja dzisiaj od rana pełna energii o dziwo (jak nigdy - jestem z typu wiecznych śpiochów). Wstałam 7.30, pojechałam sobie na krew - dla spokojności sumienia zrobiłam betę i progesteron. Wyniki w poniedziałek, a w poniedziałek rano jeszcze raz sobie betę zrobie coby spojrzeć jak przyrasta . Teraz leniuchuję trochę - co prawda zostało mi nieco pracy z tygodnia i pewnie będę musiała do tego usiąść, ale póki co biegam z wiedzmińskim mieczem i zabijam potwory .Młode u ojca, mój w Wawie na zajęciach, a ja samotna, opuszczona i w ogóle . Jakoś mi dzisiaj lepiej po wczorajszych czarnych myślach. Będzie dobrze .
A co do objawów to dawno mi tak ślicznie cycuchy nie wypełniały stanika . No i bolą niestety, szczególnie przy dotyku. Do tego brzuch od czasu do czasu pobolewa, coś w jajkach czasem zakłuje, ale ponoć to normalne. No i mój układ pokarmowy stwierdził, że poranne nudności są passe, więc serwuje mi poranne biegunki ;P.
Trzymam kciuki za piękną betę
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Dzień dobry dziewczyny
Witam nowe ciążówki!
Papierówka powodzenia, trzymam kciuki &&&
Ruda beta na bank będzie wysoka
Ja nadal nie mam mdłości ale od rana męczy mnie inny nieprzyjemny objaw, gazy. Wczoraj na obiad były naleśniki z dżemem więc niezbyt gazo pędne, a za śniadanko dopiero się zabieram. Piersi bolą mnie od początku, wieczorami bardziej.
Miłej soboty!20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
U mnie mdłości także brak, za to ciągle... bekam, aż wstyd
No i delikatnie zaczyna piec mnie zgaga
Co ja będę robić z taką ilością wolnego czasu? Mam 2 tys puzzli do ułożenia i z 5 zaległych książek, a co dalej?"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
sisi wrote:Dzień dobry dziewczyny
Witam nowe ciążówki!
Papierówka powodzenia, trzymam kciuki &&&
Ruda beta na bank będzie wysoka
Ja nadal nie mam mdłości ale od rana męczy mnie inny nieprzyjemny objaw, gazy. Wczoraj na obiad były naleśniki z dżemem więc niezbyt gazo pędne, a za śniadanko dopiero się zabieram. Piersi bolą mnie od początku, wieczorami bardziej.
Miłej soboty!
Naleśniki!sisi lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."