Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Młoda przyszła mama wrote:Byłam wczoraj u położnej, kazała robić gorące okłady na pierś, pokazała jak masować i przystawiać jak najczęściej małą, i tak co dwie godziny a nawet częściej. Stosowalam te rady całą noc i jakoś ruszyło
misia_k1 lubi tę wiadomość
-
Młoda przyszła mama wrote:Ojej jak tu pusto, dziewczyny przeniosłyście się gdzieś czy dzieciaczki was pochłonęły? Co u was?
-
Cześć my już od niedzieli z małą w domku powoli uczymy się siebie nawzajem niestety mała strasznie płakała co jakiś czas, jest tylko na piiersi więc myślałam że nie dojada i próbowałam dokarmiac ale nic z tego nie wyszło, bo uparciuc nie chwyta żadnego smoczka w butelce...w końcu lekarz wysłał nas do szpitala ze mala niby odwodniona...pojechaliśmy wtstraszeni jak nie wiem, a tam lekarka mam mowi ze mamy slicznego zdrowego dzidziusia, który pięknie przybiera na wadze, że mam karmić tak często jak chce mala kęs i nie dokarmiac bo skoro rośnie to pokarmu mam dość. I okazało się ze maluszek płacze bo ma kolki dostaliśmy kroplę i dzidzia spi jak aniołek zobaczymy co będzie dalej.
Gratuluję wszystkim rozpakowanym mamą i życzę dużo zdrówka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 06:02
Sabinka 17.08.2017 ❤❤❤
Córcia? 16tc 💓 -
Melduję, że w niedzielę urodziłam córeczkę
Poród dość expresowy, o 2. nad ranem odeszły mi wody, 4 godziny później już tuliłam małą. Było ciężko, ale i tak to najcudowniejszy moment mojego życia.
zokeia, Frania91, MMadziula lubią tę wiadomość
20.08.2017 -
All4love wrote:Melduję, że w niedzielę urodziłam córeczkę
Poród dość expresowy, o 2. nad ranem odeszły mi wody, 4 godziny później już tuliłam małą. Było ciężko, ale i tak to najcudowniejszy moment mojego życia. -
Hej Mamuśki, gratuluje Wam maluchów. Ja już mam w domu chodząca gwiazdę z września 2016. Tym samym proponuje Wam całe zasoby odzieży w rozmiarze 74. Jakby któraś z Was chciała calutki rozmiar to za malutkie pieniążki mogłaby i bliźniaczki ubrać. Jakbyście były zainteresowane to dajcie znać w wiadomości prywatnej. W okolicach Warszawy odbiór osobisty.
Kurczątko lubi tę wiadomość
-
All Wielkie Gratki kochana!!!
Ja tez melduje ze 28 sierpnia w poniedziałek o godzinie 18:50 przyszła na swiat moja najcudowniejsza córeczka Laura wazyła 3420g 55cm szczęścia i dostała 10/10 pkt poród trwał 10 godzin ale pierwsze piec godzin było ok potem 4 godziny czekania na zzo, wiec masakra ale jak dostałam znieczulenie o 17:05 i potem już poszło szybciutko. MIałam indukowany poród przez moja cukrzyce ciążową. szczerze to już zapomniałam o bóluKurczątko lubi tę wiadomość
-