Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Dziewczyny, Wy też jesteście takie mokre tam na dole?
I zaraz cała w stresie chcę wracać do domu i zajrzeć w majty co się dzieje. A za każdym razem albo czysto, albo trochę śluzu, nic więcej."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Ja choinkę tez żywą, mąż wczoraj kupił ale my mamy troche urlopu zaległego i jedziemy do dziadków na święta juz 15 grudnia wiec to najwyższa pora zeby choinkę ubrać zeby sie nia troche nacieszyć. A ze na święta juz bedzie nie pierwszej świeżości to trudno, nas nie bedzie
U mnie sucho jak na sacharze -
Cherry_Blossom wrote:A jak u Was z ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 09:47
-
A ja wręcz przeciwnie, ganiam starego po całym domu
Miałam małe obawy, ale gin powiedział, że można, ale (cytat): "Albo gumka albo na brzuszek, bo nasienie może podrażniać".
Także ten...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 10:09
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Dziewczyny! Gratuluję pozytywnych testów, póki co! Wow, ale ten czas leci, dosłownie przed chwilą majówki czekały na pierwsze wizyty!!! Życzę Wam spokojnych kolejnych miesięcy, bez plamień, krwiaków i innych "niespodzianek" A sierpniowe dzieciaki są cudowne, wiem coś o tym
-
Co do to mój mnie ostatnio cały czas namawiał, ale mi się nie chciało i się bałam też o maleństwo.
A wczoraj lekarz sam od siebie powiedział do nas (nie pytalam nawet), żeby na razie się powstrzymywać. Mąż bardzo chce dzidziusia, więc się chyba pogodził z tym chwilowo37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
nick nieaktualnyNeme, sprawdź to dokładnie. W sensie przepisy. Jak zaszłam w ciążę z pierwszym dzieckiem dostałam wypowiedzenie 31.12. Do gina wybrałam się w połowie stycznia, wypisał mi papierek że 31.12 byłam już w ciąży i pracodawca miał obowiązek przywrócić mnie do pracy. Umowę miałam co prawda na parę lat w przód jeszcze, a wypowiedzenie poszło bo firma zdychała, ale zadzwoń sobie do PIPu i dowiedz się dokładnie. Mi panie z PIPu powiedziały dokładnie co i jak mam robić, jakie pismo napisać i sprawa się zamknęła.
Ja na szczęście dzisiaj już trochę lepiej. Gorączka zeszła, biegunka dalej mnie prześladuje, ale ogólnie czuję się dużo lepiej niż wczoraj. Próbuję obudzić mój żołądek chociaż kiepsko idzie. Do tej pory dałam radę wypić tylko kefirek i kawę. Nic nie mogę przełknąć -
Hejo !
Ja nawet na nie mam ochoty.. brrrrr . Jeśli chodzi o to czy mokro .. to nie bardzo . Nie muszę sprawdzać czy nie krwawie. Dobrze się czuję, nie mam mdłości. Martwi mnie to.
Jesli chodzi o zleceniówki to niestety nie ma takich praw nie? -
Witam u mnie tez mokro nawet bardzo bez wkładki się nie obejdzie ...bardzo dużo mam sluzu ....Maz z na razie musi wytrzymać tym bardziej ze plamiłam dwa dni na początku wiec wole nie ryzykować ....
my za tydzień ubieramy Choinke a dziś daliśmy synkowi Mikolaja bo jesteśmy razem z M w domua tak we wtorek by nie widział tej radości
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
Dzien dobry Kochane Chcialabym na wstepie wszytkim pogratulowac
Wpadlam sie przywitac , narazie niesmialo Testy wyszly pozytywne ale jestem juz po kilku stratach.
Czekam na wizyte i pewnie wtedy bede spokojniejsza. Mysle , ze pojde nie wczesniej niz za dwa tygodnie.
Milego dnia KochaneAsiulka83, inaa, kate88:), Gaduaaa, Another, sisi, Tova33, Lovi89 lubią tę wiadomość