Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola ja miałam dwie wizyty w odstępstwie 2 tygodni, bo najpierw czekaliśmy na serduszko a potem czy wszystko ok i zakładanie karty ciąży. Teraz mam kolejną wizyte dokładnie w odstępstwie miesiąca. A w ogóle to ja mam juz ustalone wizyty do maja i jak patrzyłam to jest średnio co 3-4 tygodnie.
sisi trzymam kciukisisi lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za rady !!!
Mam serducho !
Teraz mogę spokojnie czekać do kolejnej wizyty
Sisi mocno trzymam kciuki za prenatalne
Daj znać od razu po kochana !
Czekamy na zdjęcie :*
neme, sabinaaa, czekającnacud za was oczywiścię też kciuki zaciśnięte !
odzywajcie się po wizytach
ale super, że już prenatalneWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 12:15
sisi, Papierówka lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Sisi, Sabinaaa trzymam kciuki za wasze wizyty!!!
Najmłodsza już słyszysz serduszko, ja miałam nie kupować tego sprzętu ale się zastanawiam A jakiej firmy kupowałaś?
Dziewczyny dzięki U mnie mój gin ma tydzień urlopu w drugim tygodniu ferii, tak to pewnie na wizytę bym się umówiła trochę wcześniej. Wiem, że serduszko biło. Wszystko było ok. Teraz ta wizyta to mnie by trochę bardziej uspokoiła chyba, później to już myślę będzie z górkisisi lubi tę wiadomość
-
Ja mam wizyty co miesiąc. Jakoś daję radę. Ale w pierwszej ciąży miałam co 2 tygodnie na początku. Już nie powiem ile razy jeździłam na IP bo coś mnie niepokoiło. Ale zawsze mnie zbadali i uspokoili.
Dziewczyny powodzenia na badaniach!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 12:26
-
ss25 ja mdłości to w sumie nie mam od początku, jedynie mi się odbija, i senna jestem popołudniu bardzo. Nie mam siły się z łóżka ruszyć. Dzieciaki narzekają że jestem zmęczona ciągle.
-
Cherry wpisz sobie orientalna pikantna zupa z makaronem ryżowym może być wlansie na mleku kokosowym. Ja zazwyczaj takie zupu robię na oko.
Robię bulion,dodaje ostre papryczki, grzyby min,pędy bambusa, kiełki ,rozbeltane jajko.
I moja jest bardzo ostra. Mój lubi jak dodaje albo kurczaka albo wołowinę czy mięso mielonesynuś
Dwa aniołki * -
Cherry polecam oba przepisy, są mega !
http://www.kwestiasmaku.com/przepis/tajska-zupa-z-kurczakiem-i-warzywami
http://www.kwestiasmaku.com/przepis/zupa-z-kurczakiem-dynia-i-mlekiem-kokosowym
Karola mam detektor sonoline bKarola555 lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
A za mną od wczoraj tak kapusta kiszona chodziła że dzisiaj od rana wiedziałam że do obiadu musi być do tego bitki schabowe i ziemniaki puree. Dzisiaj zalatany dzień bo mała ma pelno zajęc dodatkowych po szkole. Nienawidzę wtorkow, tylko ja podrzucam wszędzie i czekam bo w 1 czy 1,5 godziny nie opłaca mi się do domu wracać. Może o secondhandy dziś zahacze i rozejrze się za czymś co się nada na strój do przedstawienia bo stroju osiolka nigdzie znaleźć nie mogeNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
nick nieaktualny