Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de87c684de53.jpg
Jestem Przeszczesliwa jest Wszystko ok moje serduszko ma wymiary idealne na 11 dzień i 6 dni ma 5.65 cm
Kosc nosowa widoczna , przyziernosc karkowa w normie , przeplywy serduszka tez ok , i najprawdopodobniej chłopak
All4love, itakasia, sisi, awangarda, Amelia25, Cherry_Blossom, Ruda Paskuda, Kfoka, Lexi150 lubią tę wiadomość
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
Dziewczyny, czuję się oszukana. Bycie w ciąży miało być takie fajne, a ja od dwóch tygodni mam codziennie ból głowy, do tego w tym tygodniu miałam już 2 migreny. Już przed ciążą ciężko je znosiłam i musiałam na lekach je przesypiac, a teraz mam wrażenie, że jakby ktoś dał mi wiertarkę to bez wahania bym jej użyła na własnej głowie. Masakra.
-
Basha wrote:Dziewczyny, czuję się oszukana. Bycie w ciąży miało być takie fajne, a ja od dwóch tygodni mam codziennie ból głowy, do tego w tym tygodniu miałam już 2 migreny. Już przed ciążą ciężko je znosiłam i musiałam na lekach je przesypiac, a teraz mam wrażenie, że jakby ktoś dał mi wiertarkę to bez wahania bym jej użyła na własnej głowie. Masakra.
Kochana, Apap może pomoże, do tego dużo leż w cichym, przyciemnionym pomieszczeniu, rób sobie zimne okłady na czoło. Ja miałam migreny zawsze przed okresem, ale stosowałam tabletki, których teraz za bardzo nie można...
Dasz radę!
Asiulka, gratulacje!Basha lubi tę wiadomość
20.08.2017 -
Kira, Awangarda, Asiulka gratuluję wizyt !!! Jak mnie cieszą takie pozytywne wiadomości
A ja obudziłam się z mega bólem głowy Pierwszy raz mnie takie coś złapało, jakbym kaca miałaAsiulka83 lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
itakasia, faszeruj się witaminą B i imbirem, nawet Lokomotiv może pomóc jak jest źle
Ja brałam Metocloptraminum, trochę się bałam, ale lekarz powiedział, że spokojnie można brać, bo przypisuje to wielu pacjentkom i nic się nie dzieje, wzięłam 1 tabletkę i miałam 2 dni spokoju.
20.08.2017 -
All4love wrote:itakasia, faszeruj się witaminą B i imbirem, nawet Lokomotiv może pomóc jak jest źle
Ja brałam Metocloptraminum, trochę się bałam, ale lekarz powiedział, że spokojnie można brać, bo przypisuje to wielu pacjentkom i nic się nie dzieje, wzięłam 1 tabletkę i miałam 2 dni spokoju.
Basha, Samsa
współczuję migren, szczególnie bez silnych leków musi być ciężko -
itakasia wrote:mam witaminę b w swoich witaminach, piję herbatę z imbirem, raczej nie pomagają. może rzeczywiście lokomotiv?
Basha, Samsa
współczuję migren, szczególnie bez silnych leków musi być ciężko
Spróbuj Ja brałam też na początku Mamarin, czytałam, że pomaga, ale ciężko było u mnie dostać, dopiero w X aptece mogli mi sprowadzić. W składnie B6 i imbir, brałam po 2-3 tabletki i było lepiej20.08.2017 -
Asiulka super! Gratulacje!
U mnie to samo Wszystko w jak najlepszym porzadku, dzidzius ma 6,6 cm od dupki do glowki, troszke wiekszy niz z OM bo juz na 13t+0d mi wyliczyl lekarz i.... bardzo prawdopodobny chlopak! Bylam w szoku ze tak wczesnie mi lekarz powiedzial bo tutaj z reguly tak wczesnie nie mowia, ale moje USG trwalo chyba z pol godziny jak nie dluzej, najpierw przez brzuch potem dowcipnie bo mowi ze dziecko jest bardzo gleboko i jakby z tylu wiec nie widzi przez brzuch, sprzet i lekarz super profesjonalny (swoje za to zaplacilam) wiec moze faktycznie siusiaka juz mozna bylo zauwazyc. No jestem mega zadowolona
Cherry, a jak inhalujesz corke? Z maseczka czy jakies specjalne nakladki dla dzieci? Bo moje dziecie ostatnio za Chiny ludowe sie nie dalo inhalowac. I tylko sola fizjologiczna robisz czy czyms jeszcze? Zdrowka dla Malej
Wspolczuje bolow glowy, szczegolnie w ciazy jak nic nie mozna poza tabletkami z paracetamolem. Ja nigdy nie mialam migren, ale z tego co piszecie to to jest jak jakas tortura wiec nie zazdroszcze...Asiulka83, Ruda Paskuda, sisi, ss25, Kfoka, Lexi150, All4love, Lovi89 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj tylko solą. Jak miała zapalenie oskrzeli kiedyś to miała na receptę kropelki. Mamy maseczke (dla dzieci i dorosłych), smoczek (jak byka mala tym dostawala) i taka rurke,która się trzyma w buzi i jak zabkowala to tym. Dziś maseczka.
Cudowne wieści
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualnyAsiulka, Kira, Awangarda, Anielle - super wieści dziewczyny
Ja dzisiaj od rana coś. Posprzątałam, upiekłam szarlotkę, ogarnęłam chatę, zrobiłam obiad, nastawiłam pranie, normalnie czuję się jak perfekcyjna pani domu
Migren nie zazdroszczę. Niestety znam ten ból, mi (tfu, tfu) od świąt nie wróciła więc liczę na to że nie wróci. Za to co chwilę problemy z pęcherzem, urosept już ćpam jak cukierkiAsiulka83, ss25 lubią tę wiadomość