Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny super wiesci z wizyt! oby tak dalej:) ja mam wozek x lander pulse ale sprzed 3 lat i jestem z niego zadowolona, wiec posluzy mi przy mojej kruszynce. Teraz xladner wypuscil jeszcze lepsze modele wozkow, fajniejsze sa, bo maja wieksze kola przednie i wiekszy wybor kolorow:)
-
Samsaramsa wrote:Rano kaszlnelam bardzo mnie pociagnelo w podbrzuszu i praktycznie cały czas utrzymuje się ból, teraz się nadilil i jest taki mocno okresowy
Zaczynam się stresowaćFabian Cyprian Tymuś -
Dzięki, Dziewczyny
Każda z nas otrzyma takie wyniki i takie wieści, a już w sierpniu każda z nas będzie ugniatać bobasa na klacie
A ja mam zagwozdkę, bo wyczytałam w Internetach, że PAPPA robi się wtedy, kiedy wyjdzie DOBRE USG prenatalne. Mnie lekarka o tym nie wspominała. Tzn. mówiła, że zdarzają się super rzadko przypadki, kiedy to wszystko na USG wychodzi pięknie ładnie, markerów nie ma, a tu przy narodzinach bęc, dziecko z trisomią....
Ale chyba mogę jej zaufać, kiedy mówi, że dziecko według niej i według statystyk wygląda prawidłowo, a system sam nalicza prawdopodobieństwo wad... Pokażę papiery i zdjęcia mojej gin, bo w sumie darowałabym sobie już robienie PAPPA. Tym bardziej, że ten test też tak naprawdę gwarancji wcale nie da. Dopiero drogie, po 1700 badania na które nie będę mniała pieniędzy w tym momencie. -
Kira_ wrote:Dzięki, Dziewczyny
Każda z nas otrzyma takie wyniki i takie wieści, a już w sierpniu każda z nas będzie ugniatać bobasa na klacie
A ja mam zagwozdkę, bo wyczytałam w Internetach, że PAPPA robi się wtedy, kiedy wyjdzie DOBRE USG prenatalne. Mnie lekarka o tym nie wspominała. Tzn. mówiła, że zdarzają się super rzadko przypadki, kiedy to wszystko na USG wychodzi pięknie ładnie, markerów nie ma, a tu przy narodzinach bęc, dziecko z trisomią....
Ale chyba mogę jej zaufać, kiedy mówi, że dziecko według niej i według statystyk wygląda prawidłowo, a system sam nalicza prawdopodobieństwo wad... Pokażę papiery i zdjęcia mojej gin, bo w sumie darowałabym sobie już robienie PAPPA. Tym bardziej, że ten test też tak naprawdę gwarancji wcale nie da. Dopiero drogie, po 1700 badania na które nie będę mniała pieniędzy w tym momencie.Fabian Cyprian Tymuś -
To w takim razie daję sobie spokój
W rodzinie wad nie mam, mój też nie. Będę się sugerować dzisiejszą opinią i wynikiem lekarki bo by człowiek osiwiał
W głębi duszy czuję, że wszystko jest ok, ale lubię drążyć, czasami niepotrzebnie Zaufam instynktowiGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Anielle bo to nie jest łatwe. Mocno dociskać. I powolutku co np kilka mm przesuwać i zmieniać w miejscu kierunek. Jakbyś kółeczko zataczala. Spróbuj rano po sikaniu na czczo. Zależy gdzie jest bobas,czasem się układa tak,że nawet położne mają problem znalezcsynuś
Dwa aniołki *