Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mowilam ze zajmie mi to mase czasu zanim sie umyje i poloze:) godzina pelna:)
Chusy!!!! -
Dziewczyny, nie śmiejcie się ale nie potrafię z telefonu wejść na tamto forum...więc dopiero jutro wyśle Wam zaproszenie
Margaret- ja też dopiero po kąpieli i mam opuchnięte dłonie i stopy, nie podoba mi się to
Kurcze ja też jestem bardzo ciekawa jak sobie radzi i czy ma dobrą opiekę -
tez mam stresa !! chusy przez Cb nie zasniemy !!!!neme
01.12.16 pęcherzyk 1,17cm
17.12.16 dzidzi 1,1cm
19.01.17 dzidzi 6,3cm
16.02.17 Synek! 160gr
14.03.17 Synek! 350gr
11.04.17 720gr
09.05.17 1166gr
24.05.17 1882gr
06.06.17 2150gr
20.06.17 2448gr
14.07.17 3080gr
-
JaPM nie stresuj sie ja nawet nie probowalam przez tel tam wchodzic. Musimy obadac jak to w tel dziala.
Ja tez mam opuchniete ale nie za duzy a jak zwykle.ja chyba kilkaxrazy mialam ostro opuchniete cale nogi i rece. Podobno upaly ida ale licze ze pogoda zrobi nam niespodzianke i nie bedzie za cieplo.
Ja tez caly czas mysle jak sobie radzi Chusy i czy bardzo ja boli po tej oxy. Ehh nie ominiemy bolu wrrrrJaPM lubi tę wiadomość
-
Cos cholera nie moge zasnac a Laurunia grzecznie zasnela. Mysle o Chusy ciagle...
Ja ostatnio zapominalam o tych miesniach kegla ehhh -
Ja ominęłam troszkę system - po prostu link z kompa przepisałam do tel i działa, zostawiłam sobie otwartą zakładkę i tylko sobie odświeżam. Bo ta mobilna strona parenting troszkę kuleje...
Margaret mam to samo - ciagle zapominam o tym keglu, a obiecałam sobie sumiennie ćwiczyć..JaPM lubi tę wiadomość
Emilka 10tc [*] -
o kurcze !!! człowiek się wybierze na weekend a tu takie emocje...
Chusy jednak się pierwsza rozpakuje z naszego grona, może już jest po, trzymam kciuki i również w napięciu czekam na wiadomość od niej.
Dziewczyny fajnie że potraficie cudeńka robić dla maluszków to dopiero musi być satysfakcjonujące Ja niestety nie szyje i nie szydełkuję, a w sumie lubię robótki ręczne.
Sterylizatora nie będę mieć, bo uważam to za zbędny wydatek jak na razie, a podgrzewacz mam dostać od koleżanki, gdybym nie dostała to raczej nie kupiłabym.
Margaret u mnie też zadyszka i walące serce przy minimalnym wysiłku, ale myślę że to przy końcówce jest normalne.
Avika - gratulacje 9 miesiąca teraz juz bezpieczniej
labamba super ze imprezka udana i fajnie ze każdy cos przyniósł, zawsze to mniej zabawy w kuchni.
JaPM mój nick na parenting to agula1983
Jateż nie mam FB i bardzo dobrze mi z tym
no i witam się w 36tc i w końcu w 9 miesiącu
Jutro wybieram się do szpitala i możliwe że mnie już zostawią i zdecydują kiedy rozwiązanie, także proszę o kciuki .
szarlo, ewe_a85, lenka.m, Avika, Margaret.Se, labamba, JaPM, Nalala, sisi, moniadi lubią tę wiadomość
-
Oby Chusy miała już małą ze sobą
Witam się w 36 tc i 9 miesiącu już dużo nie zostało
Co do podgrzewacza i sterylizatora ja sobie je odpuszczam podgrzać można w garnku lub mikrofali a wyparzyć wrzątkiemagula1983, lenka.m, Margaret.Se, labamba, sisi lubią tę wiadomość
-
Zawsze można dodatkowy gadżet dokupic, jak tradycyjnie metody zawiodą, ja nie kupuje zbednych rzeczy mam laktator w nim mala butelke licze ze na poczatku nic więcej do kp mi sie nie przyda.
Agula, ale ten czas zlecial, dopiero 33 mialas skonczony, fajnie by bylo gdybys jeszcze w domku mogla pobyc. Daj znac jaka decyzja.
Tez mysle co u chusy, napewno sie odezwie jak bedzie miala taka mozliwosc.agula1983 lubi tę wiadomość
Aniołek 18.04.2016 -
Genshirin gratulacje 9 miesiąca!
Agula tobie również gratuluję ciekawe na kiedy będziesz mieć temin. Kciuki trzymamy
Weszłam z nadzieją, że Chusy już urodziła jako pierwsza a tu cisza, pozostaje czekać
Za niedlugo wizyta więc lecę ogarnąć. Dziś niestety bez Męża bo zmienił czas pracy na rano. W końcu dowiem się ile maleństwo ważyGenshirin, agula1983, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Ja tez chce karmić tylko piersia, ale wiem ze podgrzewacz sie przydaje, jak np chce sie gdzies wyjsc i tata musi podgrzac mleczko mamy;) tylko wlasnie nie bardzo wiem jaki podgrzewacz sie sprawdzi:)
Chusy mam nadzieje ze juz trzymasz swojego maluszka i odpoczywacie. -
szarlo no zleciało szybko, ogólnie ten 8 miesiąc mi szybko minął, ale teraz wkradł mi się niepokój i mam już stresa przed jutrzejszym dniem.
koleżanka podesłała rozczulającego linka
https://www.youtube.com/watch?v=tg56lKVoipslabamba lubi tę wiadomość