Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje nowych tygodni
Indukcja porodu to nie taka szybka sprawa, roznie te nasze organizmy reaguja,czasami trzeba miec kilka dawek oksy... Oby Chusy nie musiala sie dlugo meczyc i moze juz dzis pochwali sie malenstwem
Agula - dawaj znac, jasne,ze bedziemy trzymac kciuki!
Film przepiekny,az sie lezka kreci!
Avika - powodzenia na wizycie!
Genshirin - w niektorych zrodlach podaja,ze maliny to juz od 34 tc,wiec ja sobie juz popijam, a wiesiolek od 37tc.
JaPM - nie smiejemy sie bo tez mamy problemy :p ja jak wchodze w telefon, to raz,ze nie mam tej opcji wejsc w nasza grupe, a jak wchodze w zaproszenie od Ciebie, to naklada mi sie to z jakas reklama, co jak klikam to mnie do sklepu przenosi:p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 09:53
agula1983, JaPM, Genshirin, Avika lubią tę wiadomość
-
Hej kochane:)
Gratuluje dziewczynki wkroczenia w 9miesiac:)
Agula kciuki mocno zacisniete:*
Avika daj znac jak rosnie kruszynka:)
Ja mialam fatalna noc i tyle niespalam ze to pierwszy raz u mnie az tak.masakra ledwo zyje a dopiero co sie obudzilam. Telepalo moje nogi i glownie od tego nie moglam spac. W ogole to budze sie czesto nad ranem z bolem stawow jak jak teraz nie moglam zgiac nogi a bol okropny ale po chwili jest ok. Moja corcia pewnie mi zabrala co jej potrzebne ale nabialu sporo jem jak nigdy hmm
Chusy na bank juz urodzila ale pewnie brakuje jej sekundy zeby napisac. Musiny cierpliwie czekac.agula1983, Genshirin, Avika lubią tę wiadomość
-
Myslicie ze jeszcze nie urodzila i tak sie meczy nasza Chusy??? No ja staram sie tak nie myslec to choleractyle godzin brrrr
-
Hej dziewczyny
I ja się witam w 36 tyg
Ciekawe jak tam Chusy mam nadzieję, że nie cierpi za bardzo
Margaret widzę, że nie tylko ja miałam dziś problem ze spaniem, zasnęłam dopiero koło szóstej rano a 7.00 już mi budzik dzwonił hyh w wc to już nie pamiętam ile razy dziś w nocy byłam
Dziewczyny gratuluję nowych tygodni
Ja się zbieram do lekarza mam nadzieje że u mnie jest jakis postęp typu skracająca się szyjka hyhy.
Nie mogęna tamtym forum pisać na tel nie wiem dlaczego nie chce mnie tel przekierowaćsisi, Genshirin, Avika lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Na oddzial przyjeli mnie dopiero kolo 3 w nocy bo nie bylo miejsc i ciagle zjawiala sie jakas rodzaca ktora miala pierwszenstwo. Do 4 robili mi monitoring pozniej lewatywe i moglam wziac prysznic. Mega dobrze sie po tym poczulam :p. O 5 dopiero podali mi epidural i godzine pozniej oxy. Nie czuje skurczy bolesnie wcale nawet tych 120. Poprostu takie smyranie i tyle. Nawet kolejny mdaz szyjki byl znosny. Teraz rozwarcie na 3 cm, chca mi przebic wody niedlugo. Takze wciaz czekam. Ale nic nie bolo poki co. Odsypiam : )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 10:50
sisi, lenka.m, ×aska×, szarlo, Genshirin, Juuli, Nalala, ewe_a85, Avika, labamba, moniadi, neme lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Margaret- ja myślę, że Chusy już urodziła, tylko nie ma czasu żeby odezwać się do nas
Agula- Gratulacje rozpoczęcia 9 miesiąca!! Masz rację 1 weekend i tyle emocji, zwłaszcza, że to nasz pierwszy dzidziuś To od jutra Ty nas będziesz stresować kciukasy cioć masz jak w banku
Genshirin- Tobie również gratuluję rozpoczęcia 9 miesiąca
Avika- oczywiście czekamy na relacje z wizyty?
Juuli- ja też właśnie w tym celu mam podgrzewacz dla tatusia czy babci jak ja wyjdę- oczywiście dla podgrzania mojego mleczka; natomiast tu mi się udało bo mam pożyczony i nie musiałam kupić WOW aż szok bo my mało co dostaliśmy
Eve- gratuluje rozpoczęcia nowego tygodnia i miesiąca oczywiście czekamy na info po wizycie. I ja kurna z telefonu też nie mogę wejść na tamto forum, potrafię zalogować się ale nie umię odnaleźć forum
Larysa- Twój Nick na parenting to Larysa?
Odstawiłam sobie magnez no i czuję w moich łydkach od czasu do czasu dziwny ból ale nie jest to taki typowy skurcz jak w nocy.... i czytam, że Ty Margaret też masz jakieś perypetia z kończynami dolnymi. Zaproszenia wysłane.
Genshirin lubi tę wiadomość
-
Chusy w takim razie dalej kciuki za Ciebie &&& Super, że bez problemu podali Ci epidural i nie musisz cierpieć. W Anglii każą czekać do 4 cm. 3 cm to już coś, myślę, że do popołudnia urodzisz Odpoczywaj póki możesz.
JaPM mój nick na parenting to Sisi32
Gratuluję wszystkich nowych tygodni, czyżby każda z nas zaliczyła już wejście w ostatni miesiąc?
Dodzwoniłam się do szpitala i zmienili mi date usg i mam się zjawić dzisiaj na 13 30. Zobaczymy czy wód ubyło i czy z malutką ok, bo od wczoraj jakaś strasznie leniwa się zrobiła.20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Chusy kochana jejka ale sie naczekalas na ta sale ehhh bidulka tyle godzin o matko. Dobrze ze mozesz teraz odespac i super ze oxy nie dziala tak mocno na Ciebie, pewnie kolejna dawke Ci podadza hmm jezeli tak robia hmm tego nie wiem. Znieczulenie szybko Ci dali i dlatego moze tez nie czujesz oxy. 3cm no to jeszcze troszke masz ale mowisz ze super sprawa z lewatywa? Hmm pewnie leciutka sie czujesz na maxa a nie jestes glodna?
Trzymamy kciuki z Laurunia zeby teraz to juz szybko poszlo i bezbolesnie!!! -
Chusy jak dobrze, że wszystko tak dzielnie znosisz i nie masz silnych bóli, trzymam bardzo mocno kciuki za szybkie rozwiązanie!!!!! A ja byłam pewna, że Ty już z dzidziusiem.
Sisi- no to od Ciebie również czekamy na informacje po wizycie. Wysyłam zaproszenie. -
Sisi jeszvze ja tkwie w 8mcu a wejde w sobote w 9.
Wlasnie Sisi dawaj znaka po wizycie
JaPM nawet mi nie mow jak mnie telepie w nocy. Jak sie skupie to tetaz tez subtelnie czuje. Mecze sie i nie moge spac przez to a wtedy jestem tak wsciekla ze lepiej nie podchodzic.bja nie wyobrazam sobie magnezu odstawic hmm na te trzesawki mi pomaga dobry seks ale teraz to nie wiem czy powinnismy?? Jak myslicie??? Czy to nie przyspieszy teraz porodu hmm
Ja tez nie moge odnalezc tego forum naszego w telefonie, dziwne musze moje Miska zaangazowac w to zeby mi to ogarnalWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 11:12
sisi lubi tę wiadomość
-
U nas tez po 4cm daja znieczulenie i bylo mowione ze jak anestezjolog bedzie zajety w tym czasie i nie da rady przyjsc miedzy 4a 7cm to nie bedzie znieczulenia i masakra wtedy
-
No Chusy to nie dali wypocząć noc przed ciężkim wyzwaniem... Ale teraz już napewno będzie z górki i już tuż tuż do malutkiej w ramionach mamusi
Dziewczyny powodzenia na wizytach!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 12:11
Emilka 10tc [*]