Sierpniowe Mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, coś tam mają spaprane z tą mobilną wersją - menu wszystko zasłania. Odpalcie sobie forum na jakimś laptopie/kompie, tam wszystko działa jak trzeba - i na forum znajdziecie link żeby wejść przez telefon/tablet
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 13:22
Ladybird:), JaPM lubią tę wiadomość
Emilka 10tc [*] -
Chusy, bidulko, ale Cię wymęczyli tym czekaniem na przyjęcie... ale najważniejsze, że już jesteś na oddziale i działają. Trzymam kciuki za Was żeby wszystko szybciutko się zakończyło (o ile już to się nie stało ).
Sisi trzymam kciuki za wizytę teżWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 13:34
sisi lubi tę wiadomość
-
Chusy w koncu! Obyś nie czula bólu i powodzenia czekamy
Ewe gratulacje kolejnego tygodnia!
Sisi dawaj znac co i jak
U mnie masakra. Zrobił mi lekarz bardzo szybkie 3D na którym widać tylko wielki nosek mojej córci a reszta zakryta. Wiercila sie bardzo. Zwykłego usg nie mialam więc nie dowiedzialam sie ile waży Za tydzien kolejna wizyta i wtedy juz bede wiedziec. Na KTG dostane skierowanie za tydzien. Z szyjki nic nie zostało wiec trzeba troche poleżeć. GBS pobrany wiec dowiem sie na dniach czy bedzie antybiotyk. Jestem bardzo zawiedziona
A dla poprawienia humoru wstawiam mój piękny kocyk Teraz koncze kolejny szary i robimy czapeczki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d588dede1352.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/29d25a71621f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 13:44
szarlo, Margaret.Se, labamba, Ladybird:), Nalala, agula1983, JaPM, sisi lubią tę wiadomość
-
Avika piekny kocyk:) chyba sie skusze i tez zaczne cos robic hehe a robilas go na drutach czy szydelku? Ile Ci to zajelo?
Kiepsko jak lekarz nie zwazyl dzieciatka to nie dziwie sie zw jestes zawiedziona bo jeszcze fotki nieudane.
Ja jeszcze nie wchodzilam na nasza nowa stronke.Avika lubi tę wiadomość
-
Mam juz swoje 2,2 kg szczescia : )
Opisze wam wszystko pozniej bo musze cos zjesc!!! Malutka jest zdrowa, ale wzieli ja na obserwacje poki co.szarlo, Nalala, agula1983, All4love, lenka.m, roslinka, Margaret.Se, Larysa, Juuli, malavi, moniadi, JaPM, Genshirin, Kasiula09, Cassie 65, labamba, odrobinacheci, Ladybird:), Avika, ewe_a85, sisi, ×aska×, Another, sabinaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny