Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
misia-kasia wrote:Ja pytałam o ibuprpfen internistę i reumatologa no i jeszcze gdzieś tam czytałam ze można tylko jest określona dawka maksymalna.
Masowałam delikatnie i pukałam paluszkami i chyba większość zeszło podczas karmienia. Tylko mój sutek wola o pomoc po takich ilościach przystawiania i laktatorem
Fajnie, że jest już lepiej
Filip zjadł właśnie ok 130g marchewki z ziemniakiem mojej produkcji i chyba chciał więcej. Ile taki maluch może zjeść jednorazowo? Może któraś doświadczona mama mnie Oświęcimciężko mi znaleźć złoty środek w tym wszystkim, wydaje mi się, że ile bym mu nie dała to on zje, a nie chce mu zaszkodzić.
-
nick nieaktualnymisia-kasia wrote:Jeśli jeszcze któraś nie skorzystała z promocji 2+2 w rossmanie to polecam. Właśnie złożyłam trzy zamówienia i zaoszczędziłam ok 25zl na słoiczkach. Brałam głównie gerber organic i kilka hipp.
Właśnie specjalnie tu weszłam, żeby Wam napisaćzaraz biorę się za zakupy
humanę też mają.
Marcela, tak słoiczki też i inne rzeczy typu chusteczki nawilżane, kosmetyki dla dzieciWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 14:33
-
Ania mniej więcej tyle chyba dzieci jedzą w tym wieku ale ja zaczynam od kilku łyżeczek i zwiększam porcje każdego dnia jeśli po danym warzywie nie było rewolucji. Przeczytałam w jednym poradniku coś mądrego: rodzic decyduje co i kiedy dziecko zje, a dziecko czy zje i ile
Ja dziś nie miałam więcej brokuła dla niej wiec znów dałam dynie i wcinała aż miło się patrzyło. Chciała więcej ale bałam się dać wszystko co uszykowałam bo wcześniej tej dyni zjadała max 10 łyżeczek.
Link do poradnika: https://adst.mp.pl/s/www/pacjenci/poradnik-zywienia-niemowlat-aktualizacja.PDFWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 14:48
Kasiaja, kozalia lubią tę wiadomość
-
nesssssa wrote:Po poprzednim szczepieniu o godzinie 11 temperatura wzrosła Uli w nocy, w okolicach północy
Lavendova ja nie podaje nic p.gorączkowego/bólowego profilaktycznie. Chcę wiedzieć czy po danej szczepionce coś się działo. Wiem, że lekarze zalecają ale ja wolę obserwować[/url]
-
nick nieaktualny
-
1ania1 wrote:Fajnie, że jest już lepiej
Filip zjadł właśnie ok 130g marchewki z ziemniakiem mojej produkcji i chyba chciał więcej. Ile taki maluch może zjeść jednorazowo? Może któraś doświadczona mama mnie Oświęcimciężko mi znaleźć złoty środek w tym wszystkim, wydaje mi się, że ile bym mu nie dała to on zje, a nie chce mu zaszkodzić.
7w3d 💔 -
Może zadam pytanie z dupy (upss) ale jak jest liczona ta promocja? Wrzuciłam w aplikacji 4 szt słoiczków i nie naliczyło mi rabatu. Czy oni poprostu dorzucą do reklamówki 4 ekstra słoiczki, tak jakby poza systemem? Zaraz wybieram się do miasta gdzie jest Rossmann to bym odebrała zamówienie. Dodam, że wrzucam te produkty oznaczone 2+2
[/url]
-
Kasiaja wrote:Może zadam pytanie z dupy (upss) ale jak jest liczona ta promocja? Wrzuciłam w aplikacji 4 szt słoiczków i nie naliczyło mi rabatu. Czy oni poprostu dorzucą do reklamówki 4 ekstra słoiczki, tak jakby poza systemem? Zaraz wybieram się do miasta gdzie jest Rossmann to bym odebrała zamówienie. Dodam, że wrzucam te produkty oznaczone 2+2
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 15:40
7w3d 💔 -
Kasiaja wrote:Może zadam pytanie z dupy (upss) ale jak jest liczona ta promocja? Wrzuciłam w aplikacji 4 szt słoiczków i nie naliczyło mi rabatu. Czy oni poprostu dorzucą do reklamówki 4 ekstra słoiczki, tak jakby poza systemem? Zaraz wybieram się do miasta gdzie jest Rossmann to bym odebrała zamówienie. Dodam, że wrzucam te produkty oznaczone 2+2
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/36d494fc1c5b.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 16:05
Kasiaja lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:mi zawsze odejmowali kase za połowe. słoiczki w tej samej cenie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f033ceffd98.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ffada932cd4a.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1567f66e8167.png[/url]
-
Nam też paracetamol tylko przy meningokokach kazali i to tylko przy tej szczepionce bexsero przy nimenrixie nie. Ostatnio nie było trzeba mu dawać drugi raz dzisiaj mam nadzieję że też nie będzie takiej potrzeby. Szczepilismy o 11:30 o 12 dostał paracetamol i jak na razie brak gorączki.6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
My jutro do kontroli do lekarza, niestety żadnej poporawy a chyba nawet gorzej, boję się że skończy się na antybiotyku. Katar jest dalej i chrypa coraz większa, mam małego rokowca w domu. I z jedzeniem też masakra, nawet zupki dziś tylko dziubnął a normalnie ładnie całą porcję zjada...heh
Dziewczyny, a jak mierzę temperaturę w pupie, to kiedy jest gorączka a kiedy jeszcze jest ok? Ile mam odjąć?Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
My zaliczyliśmy szybką wizytę u lekarza. Filip ma stan zapalny siusiaka. Pojęcia nie mam dlaczego
boli go troszkę, ale dostał maść i za kilka dni powinno być ok. Najpierw go zaraziłam katarem, a teraz to zapalenie, w dodatku w miejscu szczepienia ma czerwone i twarde, więc też pewnie boli