Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja o jedzeniu mojej nie będę się rozpisywać bo mam wrażenie, że ona ciagle je 🙉 na śniadanie kaszka z musem owocowym, po tym za chwile kiełbaski. Idziemy na spacer to pół bułki pełnoziarnistej zje, po powrocie 210 ml mleka do spania. Jak się obudzi to obiad (dziś mielone z ziemniakami-pół kotleta zjadła i dwa ziemniaki) za chwile dostanie mus owocowy to pewnie też zje, a wieczorem mleko z kaszką w butli do spania. I ciagle kabanosy „przekąsza” Tak mi się wydaje, że je więcej ode mnie 🙈[/url]
-
O u nas bulka na spacerze to tez hit hitow i prawie zawsze jest, a jak kolo sklepu przechodzimy to robi "mmmmmmmm"😂
A jeszcze do niedawna naprawde ledwo skubala...
Mleko tez zmienilam na 1+
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Cccierpliwa wrote:O u nas bulka na spacerze to tez hit hitow i prawie zawsze jest, a jak kolo sklepu przechodzimy to robi "mmmmmmmm"😂
A jeszcze do niedawna naprawde ledwo skubala...
Mleko tez zmienilam na 1+
[/url]
-
Dałam dziecku kolację, marudził trochę, więc wzięłam go na kolana a on mi zasnął.. I co teraz? leży i śpi w salonie, a ja oglądam fakty i nie wiem czy budzić i przebierać czy co taki brudny od bułki i sera śpi6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
Doradźcie mi prosze. Filip w wózku to jeździ jak za karę, spacer to teraz 5 minut, mamy navingtona, który jest ogromny, podnóżka chyba nigdy nie opuścimy, oparcie zawsze jest lekko leżące, a siedzisko tak duże, że wydaje mi się, że nie wygodne. No i mamy też parasolkę, która jeździ w aucie, ale nią nie ma szans jeździć po naszej wsi. Mnie kusi kupić joie litetrax 4 air, a pozostałych wózków się pozbyć. Gondola navingtona super, ale spacerówka to jakaś porażka... I sama nie wiem co robić, tym bardziej, że Filip pół dnia w żłobku spędza...
-
nick nieaktualnyNiestety to jeszcze nie koniec nerwow, wyniki pelne genetyczne dopiero w pazdzierniku Ale moge chociaz miec nadzieje...
Justa fajne sa jeszcze spacerowki Espiro Sonic Air i Baby design Look Air.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2019, 22:15
-
Ja po usg, wszystko jest dobrze, tylko Maluch średnio współpracował i trochę to trwało. Matko ile razy ruszał, stukala podczas tego usg to masakra. A co do płci to nie wiadomo bo dzisiaj nic miedzy nogami nie widziała 🙂 ostatnio niby był widoczny ten wyrostek który wskazuję na chłopca.
Justa my mamy joia litetrax 4v2 air i jestem bardzo zadowolona, mega lekko się prowadzi i jest mały i zgrabny. U mnie jedyny minus to to że budka wyplowiala i odpisali mi melia że gwarancji to nie podlega, jedynie to mnie denerwuje ale gdybym miała kupić go ponownie to bym kupiła.Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
nick nieaktualnyjusta1509 wrote:Doradźcie mi prosze. Filip w wózku to jeździ jak za karę, spacer to teraz 5 minut, mamy navingtona, który jest ogromny, podnóżka chyba nigdy nie opuścimy, oparcie zawsze jest lekko leżące, a siedzisko tak duże, że wydaje mi się, że nie wygodne. No i mamy też parasolkę, która jeździ w aucie, ale nią nie ma szans jeździć po naszej wsi. Mnie kusi kupić joie litetrax 4 air, a pozostałych wózków się pozbyć. Gondola navingtona super, ale spacerówka to jakaś porażka... I sama nie wiem co robić, tym bardziej, że Filip pół dnia w żłobku spędza...
I nie udało się jej przekonać 3 rodzajami spacerowek.
Spacer to nóżki, rowerek trojkolowy lub jeździk. ☺️☺️ -
nick nieaktualny
-
U nas na szczescie wozek nadal jest na tak...
Mamy britaxa b motion plus...
Do Joie sie przymierzalysmy, ale nawet moje drobne dzieckow wygladalo tam w porownaniu do britaxa takie duze😂
Jakos podnozek i siedzisko mnie przekonaly na britaxa, a jeszcze mozliwosc wymiany budki, bo wlasnie spotkalam sie juz w obu firmach z wyplowiala budka
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700