Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze w ogóle w nocy nie spałam przez to wszystko...
Edytka też mam dwa usunięte z góry przez zwykłego dentystę, ale ten cholerny z dołu jakoś źle rośnie, koniecznie jest nacięcie gdzieś tam i później szycie.
Ja ogólnie nie znoszę chodzić do dentysty, sto razy bardziej wolę ginekologa.
-
Ja też mam dwie 8mki na dole. Powinnam je dawno usunąć ale się bardzo boję. Do połowy są wyrośnięte i juz chyba się psują. Moj maz jak usuwal to mial policzek jakby polknal mandarynke. Ogolnie strasznie to wygladalo. Mial zwolnienie na tydzień z pracy🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Ja juz tez dwa badania zaliczylam u gina i zawsze tez nawet manualnie piersi zbada...
Osemki mam na gorze wyrosniete, ale sa ok
..
Za to szostke musialam usuwac chorurgicznie, bo po leczeniu kanalowym tak spekal, ze nie bylo co ratowac i nie bylo szans usunac inaczej, bo bali sie, ze in popeka przy zlapaniu szczypcami jeszcze bardziej
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyJestem po połówkowych.
Akrobatka waży 513g💖,
a parametry ma identyczne jak siostra. Mała główka, a długie nogi. 😆
Serducho, żołądek, nerki, mózg itd itd - wszystko prawidłowe.
Szyjka : 4.8 ☺️
Ale nadal z Hanią jesteśmy chore. Antybiotyk. Ale chociaż gorączki już brak.
misia-kasia, Marta..a, Eilleen, Natalia05, 1ania1, justa8902, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Paulina dobra wiadomość po usg. Dużo zdrówka dla Was.
Ja się umówiłam na wyrwanie dolnej 8 na 14.02 trzeba ogarnąć zęby przed kolejną ciążą. Po zdjęciu aparatu ortodontycznego mam jeszcze 2 zęby do leczenia bo coś wyszło a wcześniej nie było tego widać. Zaczęłam tez odbudowywać zęby które zjadłam przez zgrzytanie w nocy. Zatem trochę tych wizyt będzie.
Cytologia i cycki zbadane
Trochę mnie nie było, a im więcej czasu mnie nie było tym mniej odwagi miałam żeby znów napisać. Tak w dużym skrócie ze zmian to mamy nowego zęba, Agatka już nie pije z butelki, w nocy nie je mleka i zrobiła się głodomorem. Nauczyła się zasypiać w łóżeczku z hipciem, tylko ktoś musi być obok łóżeczka i głaskać. Poza tym w nowy rok miała 3 dniówkę ale jakoś dałyśmy radę
Justyna jak sobie dajesz radę z dwójką?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2020, 14:39
-
nick nieaktualnyPaulina super! Gratuluje dobrych wiesci 😍 Ja juz chyba wykorzystalam przydzial nieszczesc za nas wszystkie i wasze przyszle ciaze tez 😀 Moja tez akrobatka, fika glowa gora dol, znowu ma glowe na gorze i kopie mnie po szyjce, cudne to 😀
W poniedzialek mamy na 9.30 do przedszkola, jeju jak mloda wstanie 🤣 Teraz w weekend misja przestawic dziecko na ranne wstawanie, nie wiem jak. -
Plpaulina super że usg dobrze wyszło będziesz miala dwie akrobatki
Moje dziecko znowu chore.. 3 dni był w żłobku. W czwartek wieczorem katar.. jeszcze bilam się z myślami w piątek no ale go puściłam . No i katar i kaszel na całego ma...
Dzisiaj mi przyszła myśl żeby zabrać wychowawczy na 1msc. Podkurowac go. Wysyła do żłobka na pojedyncze dni jak będzie zdrowy, jak lekki katar to w domu i później może będzie marzec, on się wzmocni a wirusy sobie pójdą.. Ale nie wiem czy to ma sens6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
misia-kasia wrote:Paulina dobra wiadomość po usg. Dużo zdrówka dla Was.
Justyna jak sobie dajesz radę z dwójką?
Początki nie są łatwe... Ale dzisiaj się wyspałam i żyje nadzieja że to nie jest wyjątek od reguły tylko że już tak zostanie 🙈
Ja całkiem inaczej funkcjonuje jak się wyspie, naprawdę.
Adaś wczoraj pierwszy raz uronił łezkę
Paulina, super że wszystko dobrze ❤
Pai1,zesp Antyfosfolip.,niedobór białka S
Agatka ur 17.08.2018 o 23.41 3880g 54cm
38w-3762g; 35w-2759g; 32w-2300g; 29w-1703g
08.2016 cp [*] 03.2017 [*] -
Paulina super, że wszystko dobrze po usg 🙂 jakieś pomysły na imię dla drugiej córeczki?
Justa dajesz nadzieję, że można funkcjonować z dwójką takich Maluchów i się czasami wyspać 🙂 mnie przeraża coraz bardziej ta sytuacji, zwłaszcza po dzisiejszym dniu, cały czas Staś ma ten antybiotyk ale jest ogromna poprawa, ale zamiast żeby miał lepszy nastrój to dzisiaj był gorszy niż w pierwszych dniach choroby. Wszystko go złościło, ciągle się denerwowal i płakal, jak sobie pomyślę że za dwa miesiące przy takim dniu będę miała jeszcze noworodka w domu to wymiękamAniołek 17.10.2017- 8t5d
-
nick nieaktualny
-
justa8902 wrote:Początki nie są łatwe... Ale dzisiaj się wyspałam i żyje nadzieja że to nie jest wyjątek od reguły tylko że już tak zostanie 🙈
Ja całkiem inaczej funkcjonuje jak się wyspie, naprawdę.
Adaś wczoraj pierwszy raz uronił łezkę
Paulina, super że wszystko dobrze ❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny