Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój w 3msc to miał jakis zegarek w głowie i to o co 2h się budził.. Ale w nocy oprócz jedzenie spał, w dzień miał 2-3h aktywności i drzemka ale w nocy na szczęście spał
Aczkolwiek słyszałam też o dzieciach śpiących szybko cale noce także no różnie bywa
A na 250ml to ja mam butelkę, a nigdy pełnej nie robiłam także nie wiem jak to możliwe że takie dziecko to mieści
No ale.. koleżanki synek na moich oczach wypił 15-180 takim tempem że mój wtedy to ciągnął z 15min dobre, a niby ona miała przez ssanie jego problem z kp haha a to mleko normalnie znikało jakby je ktoś wylewal, a za 30min znowu chciał6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Natallia05 wrote:No dobra spi ale ze nie pije nic przez ponad 11 h? 3 miesieczne dziecko? To w ogole chyba nie powinny miec takich dlugich przerw? Chyba 6 h max? No i ta pojemnosc 250 ml na sniadanie? Wtf 🤣🤣🤣 Emilka tyle nie wypije a ja z ledwoscia naraz to jest caly kubek chyba 😮
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2020, 22:33
-
PLPaulina wrote:Ja to właśnie się przymierzam do zakupu jakiś adidasów. Kupiliśmy jasne i już tylko na ogród się nadają. Siatki już wyprać się nie da, taka szara się zrobiła. No brzydko to wygląda. 🤦🏻♀️
-
nick nieaktualny
-
Natalia no na to wychodzi, masakra:p z jednej strony nie mogę się doczekać zobaczyć dzidziusia jak wygląda, do kogo podobny, czy podobny do starszej, ale z drugiej strony jestem przerażona jak mała zareaguje na to że mnie nie będzie kilka dni w domu i na to że już cała uwaga nie będzie się skupiać tylko na niej. Dalej mam wrażenie że będzie jej bardzo źle z tego powodu:(17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
nick nieaktualnyBoże dziewczyny płakałam jak Nigdy. 😭😭 Mój mały łobuz nigdy nie spędził nocy beze mnie. Jestem przerażona bardziej tym wszystkim niż samym pobytem w szpitalu. 🤦🏻♀️
Przed szpitalem - namiot. Wywiad, temperatura, saturacja. Potem dalej na IP. 😊 Robili mi test na koronawirusa.
Jestem już na patologii.👍 Na USG tutaj córka mniejsza bo wychodzi na 3500g.
Nic się tam na dole nie dzieję, skurczy 0. Nie gotowa do porodu.
Nie mają dla mnie propozycji porodu sn. Dokumenty na CC podpisane. I jutro cięcie.👍 Pytałam, wypisują w weekendy. -
Plpaulina to raz dwa i do domu w weekend. Mąż na pewno sobie z Hania poradzą
Chociaż mój mąż nigdy sam na noc z małym nie był tylko zostawiliśmy go na dwie noce u mojej mamy w listopadzie. Ale ja to zaraz po sobie samej najbardziej na świecie ufam właśnie mojej mamie i jej mogę dziecko oddać w ciemno bez żadnego stresu
Jeju Edytka ale to zleciało tyle dzieci już tutaj następnych. Masakra jak ten czas leci6cs: 08.2018 - synek
-
nick nieaktualny
-
Moja beze mnie już zasypiała gdy byliśmy na jakichś imprezach, a sama z tatą też gdy ja byłam na panieńskim i wróciłam o 5 rano. Ale to było w zeszłym roku a teraz się z niej taka przylepa zrobiła, i jest coraz bardziej kumata, i nauczyła się zasypiać tylko ze mną. Tata nie może być bo tata jest do wygłupów więc też nie wiem jak to będzie wyglądało gdy mnie nie będzie.17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Moje dziecko prawie od godziny zasypia. Żeby się nie denerwować powiedziałam mu papa a on mi i wyszłam z pokoju.. nasluchuje teraz tylko...
Z tym pelniwartosciowym rodzicem to ja mam wątpliwości szczególnie kiedy młody strzeli wielką kupę haha6cs: 08.2018 - synek
-
nick nieaktualny
-
Marta ja też czasami tak robię, żeby nie wybuchnąć. Zazwyczaj jest szok i cisza, bo matki nie ma, ale bez płaczu. 😁
U nas ogromna poprawa jeśli chodzi o sen nocny. Dzisiaj wstał o 6.15, cała noc przespana, coś pięknego 😊
U mnie dzisiaj 40 dzień cyklu, już mi chodzi po głowie zrobienie testu, no ale to niemożliwe. -
nick nieaktualnyPaulina kciuki jutro za was obie, jestesmy myslami i melduj jak tylko dojdziesz do siebie. Nic nie martw sie o Hanie swietnie sobie z tata poradza ☺️ Na tyle juz zrozumiala napewno ze to wyjatkowa sytuacja i teraz pewnie wykorzystuje tatusia do zabawy bo ma go na wylacznosc 😀
Ja tez sie martwilam ale poradzili sobie dobrze, dwie noce byla z tata a dwie u mojej mamy. Czas tak szybko leci ze zanim zauwazyla to nie zdazyla rozpaczac a mama juz byla spowrotem 😀