Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatallia05 wrote:Ciesze sie ze dobre wiesci ☺️ A jak Hania sobie radzi z tatą? Kiedy was wypuszczą?
Tatuś sobie świetnie radzi. 👏 Jestem taka z nich dumna, że szok.
Hania naprawdę dobrze znosi mój brak. A tata też o rozrywki porządnie dba.
Edit. Po 5 rano pobierali już Natalce krew. Jeśli będzie dobrze to do domu !!!!!
To byłby super prezent na dzień matki. 💓Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2020, 07:26
Paulinaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PlPaulina, koleżanka z małą leżała ponad tydzień, dacie radę. Lepiej być pod opieką szpitala. jeszcze trochę i wyjdziecie
Natalia, a Emilka przestała gorączkować?
A ja widziałam dziś bijące serduszko ale ta ciąża będzie pasmem stresów i walki.. blizna wygląda źle, pęcherzyk ciążowy za mały.. a do tego mam za wysoki cukier i muszę robić krzywą już i iść do diabetologa. To ja już wolałam rzygać 100x dziennie niż to
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualnyTak Emilka juz nie goraczkuje na szczescie, ale jest strasznie jeczaca marudna i nic nie je I mleka tez nie wypila. Widze ze te trojki dolne ma okropnie spuchniete chyba sie przebijaja. Pogoda do bani leje to siedzimy w domu. A mala nie chcempic z butelki zalamana jestem bo na wylacznym kp zleci z wagi
Marta gratuluje serduszka ❤️ Ale kurcze i co z tą blizną? Moze nie bedzie tak zle, natura to sobie jakos obejdzie. Zobacz ja ze sporo mniejsza roznica w ciazach i juz nie mowiac ze po 3 cc wiec pocieta macica i blizna nie byla problemem. Faktycznie tylko nie chciala sie ta macica rozciagac. A ten pecherzyk jak za malu? A dzisius odpowiada wiekowi ciazy? -
nick nieaktualnyMarta mów więcej szczegółów. Co tam się w brzuszku dzieje u Ciebie ?!
Tęsknię już za Hanią. Dobija mnie ten brak odwiedzin. Ta pustka tutaj. 😔
I to, że ten konflikt to takie dziadostwo. Przez to nie wiadomo jak długo organizm Natalki będzie sobie radził z tymi moimi przeciwciałami. I ta walka może być dłuższa.
Akurat do wagi nikt się nie czepiał. Miała spadek przez ten pobyt na neonatologii. Ale najniższa odnotowana waga to lekko poniżej 3400g.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2020, 15:08
-
nick nieaktualny
-
Pęcherzyk wychodzi o tydzień młodszy niż zarodek, zarodek prawie idealnie na 6t3d dzisiaj. No niby może to coś znaczyć ale nie musi.. Ale kto wie.
Ten lekarz dzisiaj pierwszy raz robił mi usg a ja sierota nie wzięłam usg sprzed ciąży i nie miał porównania. Chodzi mój ubytek w bliznie, nie ma endometrium w jej miejscu. Jest tylko ściana macicy. No ale jutro idę do lekarza ze szpitala klinicznego który lubi takie przypadki i zobaczymy co powie. Liczę że jednak damy rady dociagnac do końca i najwyżej będę leżeć szpitalu w 3 trymestrze, musi być dobrze No i będę miała pewnie wizyty co 2 tygodnie jak nie częściej żeby kontrolować blizne. Teraz też już mam za 2 tygodnie przyjśćPLPaulina lubi tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
-
Marta a wiesz na pewno kiedy miałaś owu? Bo ja z terminu ostatniej miesiączki a USG to na początku mialam 9 dni różnicy, ale później się wyrównało, i jest tylko 3 dni różnicy i już ten termin z USG został. Ja miałam późno owulację, bo nigdy nie mam okresu regularnie.17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Ja miałam cykle 29-31 od roku. Raczej gdyby całość wypadala młodziej bym się nie martwiła i lekarz by nie zwracał na to uwagi ale tu mam różnicę między zarodkiem a pecherzykiem. Ale spokojnie, oczywiście Google poszły w ruch i już widziałam historię poronienia ale.. nie martwi mnie to. Mam wewnętrzny spokój
5.06 mam usg kolejne i zobaczymy jak się sprawy mają. Lekarza tego klinicznego przełożyłam na 10.06 żeby mieć obraz co się dzieje.. jakoś nie panikuje. Mam nadzieję że mój spokój wewnętrzny oznacza że jest ok6cs: 08.2018 - synek
-
nick nieaktualnyPLPaulina wrote:Natalia a czemu myślisz że tylko na kp ma zlecieć z wagi ?
A bo moje dziewczyny slabo przybieraly na piersi. Nawet Oliwia ktora pila bardzo duzo i w ogole mialam spory nadmiar mleka byla chuda i slabo przybierala. I tez jak widze moje mleko odstane w lodowce to ten pasek tluszczu u gory taki cienki raczej, no slabe mam to mleko... i szalu z iloscia nie ma😕