Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny muszę się pochwalić... Czuję ruchy i to wyraźne
już teraz Wien, że to co czułam od kilku dni to było właśnie to tylko delikatne
dziś nawet mój facet położył rękę i poczuł pierwszego kopniaczka. Niesamowite uczucie
Cccierpliwa, ingelita, Meneksze, PLPaulina, Lavendova, DobrejMysli, Carolline, nesssssa, Patti_MG, Kasiaja, polkosia, Anuleczek, chabasse, Gypsy, nadine24 lubią tę wiadomość
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
U mnie też będzie przewijak na łóżeczku, że względu na ograniczone miejsce.Nasz cud ANTOŚ
24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
A ja na łóżku na pokładach będę przewijala chyba że kupie komode i na niej zamontuje. Bo komode na ubranka musze o tak dokupić A mam kosz Mojżesza na pierwsze pół roku
Wcześniej miałam na łóżeczku i to super sprawa stabilny i uzywalam dopóki pieluchy się nie skonczylyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 08:01
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
U nas też przewijak na łóżku będzie
A powiedzcie mi czy na przewijak koniecznie trzeba nakładać pokrowiec? Znalazłam przewijak, który jest ładny sam w sobie i mijało by się z celem (i z jego ceną
) ubieranie go w pokrowiec hmmm..
03.08.2017 [*] Aniołek 8tc+3
mthfr677, Pai1-4G, Vr2 —> metyle+ heparyna 0,4mg
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100 -
ingelita wrote:Znów mam zastój w nerce
Boli jak diabli. Ale ze mnie maruda wychodzi.
No i błagam aby rehabilitacja coś dała bo ten ból rano i pobudki od 3 w nocy mnie wykończą.
Odnośnie przewijaka to ja tez skłaniam sie ku takiemu na komodzie. Na początku Agatka będzie spała z nami wiec do sypialni musimy wcisnąć łóżeczko i właśnie jakaś komodę na jej rzeczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 09:34
-
Używaliśmy przewijaka na łóżeczko dopóki synek nie zaczął stawać czyli coś koło 7mies. Potem już tylko na podłodze. Tak mi najwygodniej. Ponoć poleca się na początek jeśli nie czujemy się z maluszkiem pewnie to przewijak stawiać właśnie na podłodze, tam z nikąd nie spadnie
dużo historii słyszałam jak mama odwróciła się tylko na sekundę po krem itp a dziecko sturlalo się z przewijaka-jak na łóżku to na materac jeszcze bez tragedii ale na komodzie czy pralce to nieszczęście. Później ciężko utrzymać taką wiercipięte na przewijaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 10:31
-
Witajcie mamuski
alez mnie tu dawno nie bylo... ale wiecznie zabiegana, wczesniej swieta a teraz badania, badania i jeszcze raz badania
w pt bylam u swojego gin i skierowal na szpital z powodu skracajacej sie szyjki ehh w poprzedniej ciazy nie mialam zadnych komplikacji. Cale szczescie wszystko sie unormowalo i wczoraj wrocilam do domku. Jutro prenatalne
polowkowe. Nie moge sie doczekac. A co u was slychac? Postaram sie nadrobic zaleglosci
-
Byłam wczoraj na wizycie i zapomniałam zapytać lekarza , może któraś z was mi pomoże.
Biorę Luteinę a za tydzień mam mieć wykonany posiew. Czy mam odstawić luteinę czy w niczym nie przeszkadza ?
1.12.2017 naturalny cud, bez wspomagania
11.2017 przygotowania do in vitro
11.2016 : 23 t.c. aniołek
06.2016: I ICSI - 7 zarodków, 2 transfer
-
Ania241188 wrote:Ja mialam na łóżeczku i sie sprawdził a obok mialam wszystko. Do kiedy uzywalam nie pamiętam. Ale az tak dlugo chyba nie. Jak sie mala zaczela robic za dluga i za mobilna na przewijak.
my uzywamy do tej porymaly jest wciaz pampersowy (20 kwietnia skonczy 2 latka). Klade przewijak na lozku i mam pewnosc ze nic mi sie nie pobrudzi a roznie to bywa hehe, przewijak szybko scieram chusteczke a posciel musialabym odrazu prac)
-
nick nieaktualnyMili-lu wrote:Byłam wczoraj na wizycie i zapomniałam zapytać lekarza , może któraś z was mi pomoże.
Biorę Luteinę a za tydzień mam mieć wykonany posiew. Czy mam odstawić luteinę czy w niczym nie przeszkadza ?
Ja 7 dni musiałam być bez luteiny. Wtedy brałam duphaston.
Ale lepiej zadzwoń do lekarza. Bo każdy ma swoje inne teorie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 10:59
Mili-lu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczerze powiedziawszy to nie wiem jak dziecko ma spaść z przewijaka czy łóżka? To chyba logiczne ze sie zawsze trzyma go ręką i nie zostawia samego?
Na łóżku kladlam podklad i też sie nic nigdy nie zabrudzilo. Każdy robi jak mu wygodnie
Carolline, taka ja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMili-lu wrote:Byłam wczoraj na wizycie i zapomniałam zapytać lekarza , może któraś z was mi pomoże.
Biorę Luteinę a za tydzień mam mieć wykonany posiew. Czy mam odstawić luteinę czy w niczym nie przeszkadza ? -
Kupiłam pierwszy ciuszek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd3c06d08437.jpg
Wszystkie co dostałam są niebieskie, białe, ewentualnie beżowe.
Przewijak będę miała chyba taki na stelażu. Mam dostać od siostry więc nie wiem do końca jak będzie wygladalWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 11:31
Ania241188, Dooti, Gypsy lubią tę wiadomość
-
Ja dziś wizytuje o 19. To taka normalna wizyta bo połówkowe juz robiłam. Po połówkowym wszystko ok tylko lekarz zalecił echo serduszka bo jest mała niedomykalność trójdzielna, to ponoć nie jest nic złego ale zalecił sprawdzić. Poza tym wyszły mi gorsze wyniki morfologi i moczu niż ostatnio. Podwyższone leukocyty, białko i b.liczne bakterie. Zobaczymy co lekarz powie.