Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjej odbicie wrote:Jak wygląda ta wasza dieta cukrzycowa? Macie jakieś linki, gdzie można poczytać.
Nie lecze się z wujkiem Google. Więc linków nie znam.
Po zdiagnozowaniu cukrzycy byłam na kilku spotkaniach w szpitalu, gdzie panie uczyły diety..
mam broszurki co jaki ma indeks glikemiczny i jakich produktów nie łączyć..
Diet na cukrzycę jest sporo jak ki to diabetolog mówiła. Trzeba triche się przyjrzeć swojemu organizmowi.. Ja mam niskoweglowodanową. I cukry na czczo się sporo obniżyły..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2018, 12:03
-
Eilleen wrote:Ja mam czasami takie uczucie jakby coś napierało na łono. Przechodzi po jakimś czasie więc jakoś się nie przejmuję.
ostatnio też mam takie uczucie. pomacałam sobie brzuch i wyczułam w dole brzuchaplecki mojej córeczki. Skubana lubi się rozpychać ;pAniołek 12tc [*]- wrzesień 2017
-
Ja za to chyba czasami trafiam na główkę, bo jak dotknę to taka mała kulka, dość twarda
ale to potrafi całkiem mocno się oprzeć i czasami wyczuwałam jak chyba się obracał. Czułam wtedy bardzo silne napieranie i rozciąganie, przeszło po chwili i tedy też zmienił się sposób kopania
-
nick nieaktualny
-
agania wrote:Dziewczyny wiecie może gdzie można kupić taki wózek na zakupy wiecie na kółkach z rączką? Mama moja chce na Dzień Matki, a ja nie wiem gdzie taki można kupić. W marketach jakiś?
Ja bym obstawiała jakiś bazarek. A jak market, to jakiś z tych największych
-
nick nieaktualnyagania wrote:Dziewczyny wiecie może gdzie można kupić taki wózek na zakupy wiecie na kółkach z rączką? Mama moja chce na Dzień Matki, a ja nie wiem gdzie taki można kupić. W marketach jakiś?
Na allegro takie są..
Ja też widziałam u Siebie na takich lokalnych ryneczkach / bazarach ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2018, 16:32
-
PLPaulina wrote:http://www.srokao.pl/2011/06/analiza-kosmetyki-dzieciece-kapiel.html?m=0
Fajne analizy składów kosmetyków znalazłam..
Analiza super ale troche przestarzała;) i wychodzi na to że rosmanowskie kosmetyki chyba najlepsze. Ja dalej nie wiem na co sie zdecydowac;)17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
A propos wózków na zakupy
Moja teściowa ma taki wózeczek, a moja córka uwielbia się nim bawić. Wozi go po mieszkaniu, pakuje różne rzeczy.
Któregoś dnia tesciówka w supermarkecie, przy kasie, chce spakować zakupy i co widzi? Pół wózka zajmuje nocnikWróciła z zakupami w siatkach, bo jej głupio było ujawnić się z nocnikiem
ingelita, Anuleczek lubią tę wiadomość
-
Hej, jeśli macie jakieś dolegliwości które Was niepokoją to polecam iść do lekarza.. ja mam polipa i zdarzyło mi sie że po stosunku miałam krwawienia ale ostatnio miałam krwawienia tak samo z siebie i poleciałam do lekarza. Okazało sie ze akurat wtedy z polipa nic nie krwawi ani tez z innych rzeczy ale na wszelaki wypadek lekarz przyspieszył decyzje o podaniu immunoglobuliny bo mam Rh- a mąż Rh+ Dodatkowo dostałam tez luteinę..
Gratuluje wszystkim udanych wizyt, miło sie czyta jak nasze bobasy ważą juz ok 1kg
-
nick nieaktualnyedytkaa93 wrote:Analiza super ale troche przestarzała;) i wychodzi na to że rosmanowskie kosmetyki chyba najlepsze. Ja dalej nie wiem na co sie zdecydowac;)
Troszeczkę stara Ale warto patrzeć czy składy się zmieniły..
Ja właśnie też nie mogę się zdecydować.
Byłam przekonana że wybiorę kosmetyki MUSTELA.
Ale w aptece je powachalam i są zbyt mocne. To dla mnie duży minus.wiec szukam dalej.
A nie chce bez potrzeby pakować dziecko w emolienty bo to jednak parafina. Zatyka pory. I zdrowej skórze coś takiego nie potrzebne.