❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Evli wrote:Małe są jeszcze te nasze dzieci. Ma czas też by się oswoić i zrozumieć, jeszcze 3 mc Ci zostało 🫣 może jak Ci „wywali” brzuch to będzie bardziej świadoma 🤪
Mojej to Panie w żłobku też dużo tłumaczyły.25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
Cześć dziewczyny,
Jestem na tym forum od ładnych kilku lat i niejednokrotnie widziałam, że siła i moc jest w kobietach 💪👯♀️🙏
Moja znajoma ma synka Ksawerego, który w wieku 12 mc (obecnie 15mc) poważnie zachorował. Zdiagnozowano u niego w główce nowotwór. Chłopiec dzielnie walczy, ale niestety polski system zdrowotny nie kwalifikuje go do radioterapii protonowej, która obecnie jest mu bardzo potrzebna. Rodzice zbierają środki na leczenie w USA lub Niemczech. Są w stałym kontakcie z onkologami. Tam rokowania są zdecydowanie bardziej korzystne. Niestety "goni nas czas". Ksawery powinien zacząć radioterapię za 2 tyg ale nierealne jest zebranie 500 tys zł w takim czasie. Tyle obecnie brakuje... Dziewczyny jeśli możecie wspomóżcie. Liczy się każda złotówka i ważna jest każda pomoc, chociażby udostępnienie zbiórki lub grupy licytacyjnej.
Poniżej podaję linki i jednocześnie przepraszam Was za spam
https://www.siepomaga.pl/waleczny-ksawery
https://www.facebook.com/groups/ksawerykontraguz/?ref=share
-
kinga1185 wrote:Hej Dziewczyny, co tam u Was? Evli, NATi jesteście dalej w dwupaku? Pozdrawiam
Ja we czwartek mam prenatalne. I wielki stres. Czekam też na wyniki nifty, myślałam że będą dzisiaj a tu cisza.❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
kinga1185 wrote:Hej Dziewczyny, co tam u Was? Evli, NATi jesteście dalej w dwupaku? Pozdrawiam
Evli chyba ma 16.12 CC ale może coś wcześniej ruszyło?
Zazu, trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2022, 20:31
zazu lubi tę wiadomość
-
Hej 🙂 jeszcze się toczę 🥴
Nati też ta końcówka jest dla mnie najciezsza ..myślałam że w zimie będzie łatwiej. Plus taki że nie mam tak spuchniętych nóg jak ostatnio, ale ..czasem się zdarza że po nocy prawa mi spuchnie i boli, chyba kwestia złej pozycji 🤷 aktualnie leżę w łóżku i nie wiem jaką pozycję przyjąć by zasnąć 🥴 młody też wielki wychodzi, dokładnie tydzień temu lekarce wyszło 3440 🙆 oby do piątku, mam nadzieję że wszystko będzie ok ..
Nati obyś uniknęła wywoływania 💪
Zazu kciuki za prenatalne 🙂 jak się w ogóle czujesz ?
Kinga co u Ciebie? Jeszcze pracujesz ?
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Dziewczynki nifty wyszło dobrze
Zdrowa dziewczynka.
Dawajcie znać jak urodzicie Evli, Nati
Ja się czuję średnio. Biorę od jakiegoś czasu tabletki xonvea i już nie wymiotuje dzięki nim ale mdłości nadal męczą. Myślę że jeszcze max 3 tygodnie i będzie dobrze.❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
Zazu, gratulacje zdrowej dziewczynki.
Evli, strasznie mi przykro z powodu covida. A jakie konsekwencje w związku z pozytywnym wynikiem?
NATi, życzę, żeby zaczęło się jak najszybciej i żebyś uniknęła oxy.
Evli, tak pracuje jeszcze jakieś 10 dni. Tydzień przez święta mam wolne a potem idę na jakieś 3 dni. Cieszę się, bo przed świetami jakby wszyscy zwariowali i nam nawał roboty.zazu, Evli lubią tę wiadomość
25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
Evli wrote:Zazu gratuluję zdrowej dziewczynki ❤️
Mi to się wyć chce, dziś -48h przed CC miałam zrobić test covid no i dostałam wynik - pozytywny😨 nie rozumiem, nic mi nie jest ..❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
Tak Zazu.
Dzwoniła lekarka że CC zgodnie z planem. Tyle że będę traktowana jako "trędowata' jakaś inna sala, nie wiem teraz co z odwiedzinami, jutro się dowiem..no i najgorsze czy nie zaraże dziecka😨 kurcze a tak uważałam na tej końcówce by nic nie złapać 😪 nic mi w sumie nie jest, oprócz lekkiego bólu głowy, myslam że to przez to że spać nie mogę 🥴
Nic mi się już nie chce 🥺2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Evli wrote:Tak Zazu.
Dzwoniła lekarka że CC zgodnie z planem. Tyle że będę traktowana jako "trędowata' jakaś inna sala, nie wiem teraz co z odwiedzinami, jutro się dowiem..no i najgorsze czy nie zaraże dziecka😨 kurcze a tak uważałam na tej końcówce by nic nie złapać 😪 nic mi w sumie nie jest, oprócz lekkiego bólu głowy, myslam że to przez to że spać nie mogę 🥴
Nic mi się już nie chce 🥺
Jedyny plus taki że teraz już tego covida nie traktują jak aż tak śmiertelne zagrożenie 🤦 ... Pamiętasz 3 lata temu jak było... Myślę że wszystko będzie dobrze u Ciebie, trzymam kciuki. Mam nadzieję że będziesz miała maluszka ze sobą.❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
Hej. Mały jest na świecie od 16/12 3620 i 52 cm.Ogolnie CC trochę traumatyczna była, wszystko czułam jak mi grzebali w wnętrznościach i później przeciągnęło się do tego bo był problem że zszyciem macicy i w ogóle znieczulenie zaczęło puszczać 🥴
No ale na szczęście już po 👌 nigdy więcej 😂
Leżymy sobie razem, chodzę w masce i mam nadzieję że nie złapie. Prawdziwy facet leżałby tylko na cycku 🙆
Dziś nawet starsza z mężem mogli do nas przyjść więc super 😁
zazu, Nati94, Paula2702 lubią tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Evli wrote:Hej. Mały jest na świecie od 16/12 3620 i 52 cm.Ogolnie CC trochę traumatyczna była, wszystko czułam jak mi grzebali w wnętrznościach i później przeciągnęło się do tego bo był problem że zszyciem macicy i w ogóle znieczulenie zaczęło puszczać 🥴
No ale na szczęście już po 👌 nigdy więcej 😂
Leżymy sobie razem, chodzę w masce i mam nadzieję że nie złapie. Prawdziwy facet leżałby tylko na cycku 🙆
Dziś nawet starsza z mężem mogli do nas przyjść więc super 😁Evli lubi tę wiadomość