❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja777 wrote:Czyli kiepskie połączenie. 🙈 ja zjadłam gorący kubek (rosół) i było takie dobre 😍 po czym 10 min później nadal jestem głodna 🤔 to musi być syn, nic tylko by jadł 😁
Chybazrobię jeszcze drugie podejscie ale nie dzis. Najgorzej ze cos by sie zjadało a nie wiem co 🤪
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Zozo wrote:Chyba
zrobię jeszcze drugie podejscie ale nie dzis. Najgorzej ze cos by sie zjadało a nie wiem co 🤪
Tez tak mam 🤔 coś tak ale nie wiadomo co 🤔7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
❤️ 04.08.2020r - witaj Córeczko na świecie ❤️ -
nick nieaktualnyNa pewno aquasfera. Dopytalam dziś na grupie mam na FB i mamy nielimitowane wejścia za darmo o każdej porze 😁 musisz mieć kartę ciąży a jak ciaza widoczna to i bez niej 😉 u mnie idealnie bo córka też jeszcze ma darmowy 😉 ja też wzięłam zaświadczenie o braku przeciwwskazań od lekarza ale podobno tego nie wymagają
Co to za tampony? Nie słyszałam o nich ..daj linkWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2020, 17:51
-
Zozo wrote:Chyba
zrobię jeszcze drugie podejscie ale nie dzis. Najgorzej ze cos by sie zjadało a nie wiem co 🤪
Ja dziś na kolacje mam warzywa z cordon bleu, trzeba zacząć jeść jak trzeba
Zjadłabym ogórkowa ale dopiero co robiłam.
W planach mam bigos na weekendzieAtina lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Po antybiotyku zrobiła mi się infekcja tam no wiesz, na dole. Teraz niby już jest ok. Na ostatniej wizycie pytałam lekarza o możliwość korzystania z basenu to mi powiedziała, że dobrze jest używać tamponow z probiotykiem. One zapobiegają infekcjom intymnym, na które teraz szczególnie jesteśmy narażone.
Nie chce mi się skopiować link. Wpisz w googla "tampony probiotyczne" i wyskoczą Ci strony aptek internetowych. Szukałam w olsztyńskich aptekach stacjonarnych ale nie ma i Panie nie wiedziały że coś takiego w ogóle jest.Nadzieja777 lubi tę wiadomość
-
Ja już po badaniach prenatalnych. Wszystko z dzieciatkiem w porządku. Termin z usg wychodzi na koniec lipca, ale jeśli pozwolicie to zostanę z Wami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2020, 18:02
Evli, Zozo, mommy, aniołkowa_mama, Kagu3, Mała_Gwiazdka, MartitaS, AgaG88, Asasa, m@rzenie, MomOfBoys, Mildred, Malutka_94, to_tylko_ja, megson91, agniecha2101, Lilou1984, Atina, Paula2702, Kindoll lubią tę wiadomość
-
Cudowne wiadomości po badaniach dziewczyny!
)
Pewnie znowu powiecie że przesadzam... Ale... Byłam dziś u babci, tam był chłopczyk 2 letni, wyszedł na krzesło, ja siedziałam koło niego i go zdjelam z tego krzesła na rękach,bo prawie by spadł, teraz się martwię bo był dość ciężki. Nie wzięłam go całkiem na ręce tylko tak "zdjelam"... Dziewczyny, które macie starsze dzieciaki, nosicie je podczas ciąży?
Najlepiej to chyba by mi było zamknąć się na te 9 miesiący i nie wychodzić, bo albo coś zjem nie takiego albo coś głupiego zrobię/// ale tak się nie da
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2020, 18:14
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
Evli wrote:Ja dziś na kolacje mam warzywa z cordon bleu, trzeba zacząć jeść jak trzeba
Zjadłabym ogórkowa ale dopiero co robiłam.
W planach mam bigos na weekendzie
Mniam taka ogórkowa tez bym zjadla albo czerwony barszczykja to nie gotuje zup bo nie mam za bardzo komu. Corka nie zje, ja sama przez caly tydzien tego nie zjem musialabym jesc rano i wieczorem i na obiad hihi
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Irola wrote:Cudowne wiadomości po badaniach dziewczyny!
)
Pewnie znowu powiecie że przesadzam... Ale... Byłam dziś u babci, tam był chłopczyk 2 letni, wyszedł na krzesło, ja siedziałam koło niego i go zdjelam z tego krzesła na rękach,bo prawie by spadł, teraz się martwię bo był dość ciężki. Nie wzięłam go całkiem na ręce tylko tak "zdjelam"... Dziewczyny, które macie starsze dzieciaki, nosicie je podczas ciąży?
Najlepiej to chyba by mi było zamknąć się na te 9 miesiący i nie wychodzić, bo albo coś zjem nie takiego albo coś głupiego zrobię/// ale tak się nie da
Mając już w domu prawie dwulatkę, która wazy 11 kg nie da się nie nosićagniecha2101 lubi tę wiadomość
Aniołek 01.2016 - 6 tydzień
Aniołek 01.2017 - 10 tydzień -
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2020, 18:33
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje, to mnie trochę uspokoiło. Niby brzuch mnie nie boli, nie ma też żadnego plamienia jak narazie. Muszę być dobrej myśli 🙏
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
Mam zdrowego 10 tyg dzidziusia w macicy. Widziałam jak się rusza, płakałam że szczęścia. 🙏🙏❤️ Dziekuje za kciuki i dobre myśli. Następna wizyta już u prof 28 stycznia równo za tydzień.
aniołkowa_mama, Zozo, Irola, Kagu3, kasia_pra, MartitaS, Evli, m@rzenie, Asasa, MomOfBoys, Malutka_94, Iskierka87, to_tylko_ja, ewa.katarzyna, megson91, mommy, agniecha2101, Lilou1984, Atina, Paula2702, Kindoll lubią tę wiadomość
-
byliśmy dziś w Toruniu odebrać auto od mechanika, bo nam koleś wjechał na parkingu i na powrocie zajechaliśmy na chińczyka 🤤🤤🤤🤤🤤 pęknę, ale za to szczęśliwa i nażarta jak prosiaczek
megson91, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1 -
nick nieaktualnyIrola, kochana, ja noszę prawie 3 łatkę, ważąca 16 kg. Mamaginekolog pisała artykuł o tym. Są przeciwwskazania, ale w zdrowej ciąży , dopóki czujesz, że możesz to można nosić.
Iskierka, aquasferaIrola, Iskierka87, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
)
staram się jak najmniej ale z raz dziennie mi się zdarza
A takie zdejmowanie i wsadzanie na krzesło albo do wannny to i po kilka razy dziennie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2020, 18:49
agniecha2101, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
aniołkowa_mama wrote:byliśmy dziś w Toruniu odebrać auto od mechanika, bo nam koleś wjechał na parkingu i na powrocie zajechaliśmy na chińczyka 🤤🤤🤤🤤🤤 pęknę, ale za to szczęśliwa i nażarta jak prosiaczek
O to my gdzieś niedaleko mieszkamy siebie. Do Torunia mam jakieś 60 km