❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczekamynaorzeszka wrote:Czarne myśli, dawno nie miałam wizyty. Od tamtego czasu nic totalnie nie czuję, brzuch jeszcze bardziej płaski niż był, piersi flaki, żadnych mdłości ani nic, waga spada..
Ja też właśnie zaczynam trochę czuć stres, mimo że mam dolegliwosci. Czekam dziś na detektor jak na zbawienie. Ale z drugiej strony-nic większego się nie dzieje, więc co może być źle? Ciesz się kochana brakiem dolegliwości, większość dałaby się za to pokroić w ciąży 😘 pójdziesz do lekarza i się uspokoisz i zobaczysz, że tak może być ❤️ -
czekamynaorzeszka wrote:Czarne myśli, dawno nie miałam wizyty. Od tamtego czasu nic totalnie nie czuję, brzuch jeszcze bardziej płaski niż był, piersi flaki, żadnych mdłości ani nic, waga spada..
Kochana ja też się obawiałam usłyszeć najgorsze przez brak objawów, jednak przedwczoraj zobaczyłam piękną dzidzię z bijącym serduszkiem. Nawet moja pani doktor dziwiła sie moim dobrym samopoczuciem na tym etapie ciąży, ale bywa różnie. U mnie druga ciąża, więc już brzuszek widać ale na to też nie ma zasady. Powodzenia będzie dobrze! 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2020, 09:52
-
nick nieaktualnyczekamynaorzeszka wrote:Czarne myśli, dawno nie miałam wizyty. Od tamtego czasu nic totalnie nie czuję, brzuch jeszcze bardziej płaski niż był, piersi flaki, żadnych mdłości ani nic, waga spada..
Nie martw się na zapas u mnie z objawami podobnie. Schudłam nawet zamiast przytyć, cycki przestały boleć a na wczorajszej wizycie piękna dzidzia do mnie machała rączką 🙂 także kochana głowa do góry. Tak jak dziewczyny piszą. Objawy czasem są a czasem ustępują by później powrócić ❤️ -
Mildred wrote:Nie będzie żadnego rozczarowania, ma być zdrowe i tyle🙏😘 Ja jestem z tych nielubiących różowego i białego więc ciuszki w multikolorach w śmieszne wzory.
Dzięki że pytasz. . Będzie super. Doczekać się nie mogę sierpnia.
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
nick nieaktualny
-
Powodzenia dziewczyny na wizytach dzisiejszych!
Po tych wszystkich Waszych wieściach dobrych już przebieram nogami do swoich badań prenatalnych, a one dopiero za ponad tydzień. Jakoś zaczęłam się niecierpliwić 😉agniecha2101, Niki345 lubią tę wiadomość
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
Dziewczyny jak długo będziemy jeszcze męczyć się z mdlosciami i wymiotami??? Ja wczoraj co tylko zjadłam to zwróciłam, byłam już wykończona. Dziś na razie jest w miarę ok, ale dzień jeszcze długi więc nie wiem co będzie... dlaczego im późniejszy tydzień tym mdłości i wymioty bardziej męczą ???*Jajowody drożne
* Nasienie męża ok
* Moje wyniki też ok
19.11.2019 pierwsza IUI -
Ja mam kolejne 2 tygodnie czekania do wizyty i będą to prenatalne. U mnie mdłości też już nie ma, jedyne co to ból piersi powrócił.
Kagu daj znać jak poszukiwaniami się dzisiaj też nie udało, ale mam ciążę prawie 3 tygodnie młodsza od Twojej. Poczekam tydzień i spróbuje znowu:)
-
U nas w Łodzi dzisiaj od rana pięknie pada śnieg. Chciałabym zabrać córkę na sanki, ale podobno za godzinę ma się to zmienić w deszcz. A szkoda bo to pierwszy śnieg u nas tej zimy
wygląda pięknie ❤ ale cieszę się że jestem w domu i nie musiałam w ta pogodę jechać do pracy
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
czekamynaorzeszka wrote:Czarne myśli, dawno nie miałam wizyty. Od tamtego czasu nic totalnie nie czuję, brzuch jeszcze bardziej płaski niż był, piersi flaki, żadnych mdłości ani nic, waga spada..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2020, 10:47
🔹Rocznik 83', starania od 2018, AMH 1,62 ng/ml
▪️PAI-1 4G hetero ▪️NK 19% ▪️ HLA-I dodatnie
2018.11 IUI - 11tc [*]
2019.04 IUI - 5 tc [*] [*] bliźniaki
2019.10 IVF: 15 oocytów, 10 MII, 7 blastek w 5 dobie
(5 klasy A, 2 klasy B )
2019.10 FET 1x 🍀 4 tc [*]
2019.11.29 FET 2x 🍀🍀
BETA: 5dpt 2,61; 7dpt 44,9; 10dpt 204,0; 13dpt 716,6
2019.12.17, 18 dpt - są ❤️❤️
2019.12.24, 25 dpt - 6tc [*] ❤️💔
2020.07.25, 36tc+6, poród, 3320gr, 56cm ♂️👣
▪️🍀🍀🍀🍀 nadal na zimowisku
Prowadzę stronę:
👉www.mamapoinvitro.pl
gdzie zbieram nasze doświadczenia odnośnie starań oraz historie forumowych Staraczek (są wyjątkowe, szkoda żeby zniknęły w odmętach Internetu). Jeżeli chciałabyś, abym dodała również Twoją lub masz jakieś uwagi pisz śmiało [email protected] 😊 -
Paulina90 wrote:Dziewczyny jak długo będziemy jeszcze męczyć się z mdlosciami i wymiotami??? Ja wczoraj co tylko zjadłam to zwróciłam, byłam już wykończona. Dziś na razie jest w miarę ok, ale dzień jeszcze długi więc nie wiem co będzie... dlaczego im późniejszy tydzień tym mdłości i wymioty bardziej męczą ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2020, 10:46
🔹Rocznik 83', starania od 2018, AMH 1,62 ng/ml
▪️PAI-1 4G hetero ▪️NK 19% ▪️ HLA-I dodatnie
2018.11 IUI - 11tc [*]
2019.04 IUI - 5 tc [*] [*] bliźniaki
2019.10 IVF: 15 oocytów, 10 MII, 7 blastek w 5 dobie
(5 klasy A, 2 klasy B )
2019.10 FET 1x 🍀 4 tc [*]
2019.11.29 FET 2x 🍀🍀
BETA: 5dpt 2,61; 7dpt 44,9; 10dpt 204,0; 13dpt 716,6
2019.12.17, 18 dpt - są ❤️❤️
2019.12.24, 25 dpt - 6tc [*] ❤️💔
2020.07.25, 36tc+6, poród, 3320gr, 56cm ♂️👣
▪️🍀🍀🍀🍀 nadal na zimowisku
Prowadzę stronę:
👉www.mamapoinvitro.pl
gdzie zbieram nasze doświadczenia odnośnie starań oraz historie forumowych Staraczek (są wyjątkowe, szkoda żeby zniknęły w odmętach Internetu). Jeżeli chciałabyś, abym dodała również Twoją lub masz jakieś uwagi pisz śmiało [email protected] 😊 -
nick nieaktualny
-
Nie martw sie u mnie to samo, piersi flaki nie bola, brak zadnych innych objawów tylko brzuch boliale trzeba byc dobrej mysli
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Ja mam ogromny brzuch tak mi się wydaje, a to pierwsza ciąża i 11+ 2. Aż się boję myśleć co będzie dalej czy się zamieszczę za kierownicą 😂
Jeśli chodzi o brzuszek to indywidualna sprawa, moja koleżanka dopiero brzuszek dostała w 4-5 miesiącu ☺ więc głowa do góry.
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego"(Łk 1,35-37)
-
Ja też dziewczyny się martwię... Jak na złość jeszcze doszedł ten konflikt serologiczny... 🤐 Zobaczymy co dzisiaj lekarz stwierdzi
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
Irola wrote:Ja też dziewczyny się martwię... Jak na złość jeszcze doszedł ten konflikt serologiczny... 🤐 Zobaczymy co dzisiaj lekarz stwierdzi
Nie martw się 😙 ten konflikt to nie jest jakaś przeszkoda. Kuzynka mojego męża też ma konflikt serologiczny a urodziła zdrowego chłopaka który ma już 17 lat i wyrósł na takiego przystojniaka 😁 także nie mieli żadnych problemów przez to ☺
Moja ginekolog też mówiła że spokojnie ale czekam na informację jak Twoj lekarz podejdzie do tematu ☺Irola lubi tę wiadomość
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego"(Łk 1,35-37)
-
Kciuki za dzisiejsze wizyty ✊✊✊
m@rzenie wrote:Dziewczyny już niedługo będziemy czuć ruchy a to najlepszy odstresowywacz na świecie 😁 mnie też dopadają czarne myśli ale staram się je odganiać. Chce wierzyć, że teraz już musi być dobrze 😊
Nie powiedziałabym, że się odstresujemy.... (przynajmniej ja)