❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zozo- świetna wiadomość! 😍 Który to tydzień ciąży?
Zozo lubi tę wiadomość
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
Zozo wrote:U mnie wszystko dobrze jest zarodek z tętnem 114 serduszka nie slyszalam bo za wczesnie. Wedlug OM 6 tydz i 5 d a wedlug usg 6tydz i 1 dz . Nastepna wizyta 18go oby bylo wciąż dobrze 🙏🏻
Zozo lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
niby wczoraj widziałam serduszko a dziś mam wrażenie że piersi mniej bolą i mam stes..
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1 -
Ja jestem po wizycie, niewiele było widać, jedynie cialko żółte i grube endometrium. Infekcji na szczęście nie mam, a tym się martwiłam. Kolejna wizyta 11 stycznia, w międzyczasie mam zrobić USG piersi
agniecha2101, Lilou1984 lubią tę wiadomość
Malutka_94
-
nick nieaktualnyStarająca wrote:Zmartwiona, trzymam kciuki. Będzie dobrze. Dzień dobry,
My już po zakupach. Póki co jesteśmy z przygotowaniami w lesie. U mnie wszystkie objawy przeszły, jak ręką odjął
Jedynie wieczorem było mi strasznie duszno i musiałam wychodzić na balkon, żeby mi się lepiej zrobiło. -
To tak jak u mnie. Jedynie piersi lekko pobolewają, ale poza tym czuje się normalnie. Dziwne, ze na samym początku miałam mega apetyt, zachcianki, kręciło mi się w głowie itp. A od tygodnia nic. Gdzie powinno się to nasilać chyba, bo beta rośnie 🤔KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualnyWłaśnie to wszystko jest jakieś dziwne z tymi objawami, że są i znikają...
U mnie znowu plamienie. Tylko ono jest takie na papierze, na wkładce nic nie ma (sory za dosłowny opis). Ale jak będzie dłużej trwało, to pojadę znowu na IP... Na razie będę leżeć -
Agape91 wrote:Właśnie to wszystko jest jakieś dziwne z tymi objawami, że są i znikają...
U mnie znowu plamienie. Tylko ono jest takie na papierze, na wkładce nic nie ma (sory za dosłowny opis). Ale jak będzie dłużej trwało, to pojadę znowu na IP... Na razie będę leżeć
Ja na twoim miejscu pobiegła bym do lekarza po dupka luba luteinę z twojej stopki wynika że proga mam dosyć niskiego może stąd te plamienia. Chciałabym ci dobrze doradzic. -
nick nieaktualny
-
Malutka_94 wrote:Ja jestem po wizycie, niewiele było widać, jedynie cialko żółte i grube endometrium. Infekcji na szczęście nie mam, a tym się martwiłam. Kolejna wizyta 11 stycznia, w międzyczasie mam zrobić USG piersi
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry ☕
te objawy faktycznie są wkurzające... z jednej strony są, to człowieka wykańczają, z drugiej nie ma, to człowiek się martwi...
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1 -
Cześć witam wszystkim nieśmiało się witam dziś jestem w 4t6d i termin wychodzi mi na 24siepnia dowiedziałam się 13.12 i byłam mega szczęśliwa bo to moja pierwsza ciąża i kilka miesięcy się staraliśmy o dzidziusia i to był miesiąc gdzie sobie już trochę odpuściłam i bach dwie kreski😁 18.12 byłam na pierwszej wizycie ale za wcześnie było jedynie czego się dowiedziałam to że jest pęcherzyk dobrze umiejscowiony i ma prawie 5mm. Druga wizytę mam 15stycznia niestety bo miejsc nie było na wcześniejszy termin i będę wtedy na początku 9t więc mam nadzieję że wszystko będzie ok i usłyszę bicie serduszka bo się bardzo stresuje tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2019, 09:35
agniecha2101, Malutka_94 lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Cześć dziewczyny. Od wczoraj pozytywne testy. Powiedzcie mi, bo na pewno już wiecie - jak to jest z tą kawa w ciąży? Ile można?
Ounai lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo się cieszcie dziewczyny ze nie macie dolegliwości codziennie bo ja wymiotuje od 3 tygodni praktycznie codziennie 😁 chodź teraz już tylko raz dwa dziennie tak np z tydzień temu to potrafiłam cały dzień , więc są postępy 😂
Witam nowe dziewczyny !
Niki345 lubi tę wiadomość