❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvli Gratuluję! ❤️🙂
A do mnie w końcu przyszła wyczekana paczka z kompletem do wózka 🤩
Próbuje Wam wkleić ale zapodaj co się pierniczy i wózek mi wkleja zamiast kompletu kuźwa 😠Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2020, 13:04
Evli lubi tę wiadomość
-
Evli wrote:Już po szczegółowym usg 😁 męża jednak wyrzucili ze szpitala.
Także mamy 243 gramy zdrowej dziewczynki 😍😍😍🥰🥰🥰
Bardzo sie ciesze 🥰🥰 gratulacje ❤️Evli lubi tę wiadomość
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Dziekuje dziewczyny 😁
Mirabelka narazie Nina chodzi nam po głowie. Jeszcze nie zdecydowaliśmy.
Marzenie przykro mi z odwołanej wizyty ... i to jeszcze na ostatnią chwile 😡
Nie wiem co to będzie. Lekarz mi dał wizytę następną na 16 kwietnia. Zaczęłam się zastanawiać o której, żeby mąż mógł być tym razem to mi odpowiedział że za miesiąc sytuacja na lepsze się napewno nie zmieni....2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
MomOfBoys wrote:Witaj w klubie 😣 Ja też mam dopiero 15 kwietnia i ciekawa jestem czy się w ogóle odbedzie.
No mój obiecał że ta za miesiąc się na pewno odbędzie. Nawet jeśli epidemia nie minie to będzie ustalał wizyty tak żeby pacjentki się nie spotykały... -
nick nieaktualnyMialyscie stycznosc z taka chusta/nosidlem? Bardziej mi sie podoba to rozwiazanie niz „normalna” chusta, wydaje sie byc sprawniejsza, nie trzeba tyle platac wokol siebie no i wizualnie lepiej wyglada, na story na insta niby chwala, ale wiadomo..co mysliscie?
https://bebeconcept.pl/kategoria/chusty-nosidla/elastyczne-nosidlo?property1=stripes&property2=1&Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2020, 13:22
-
nick nieaktualnydarkestfear wrote:Mialyscie stycznosc z taka chusta/nosidlem? Bardziej mi sie podoba to rozwiazanie niz „normalna” chusta, wydaje sie byc sprawniejsza, nie trzeba tyle platac wokol siebie no i wizualnie lepiej wyglada, na story na insta niby chwala, ale wiadomo..co mysliscie?
https://bebeconcept.pl/kategoria/chusty-nosidla/elastyczne-nosidlo?property1=stripes&property2=1&
Ja nie miałam sama, ale dużo majówek chustonosilo.polecały spotkania z doradcą i chustę używaną na początek, bo jest wyrobiona, ale musiałabym dopytać je. Na pewno nosidła na początku nie, dopiero jak dziecko samo siedzi. Ale bardzo dużo osób sobie chwali chustonoszenie, w domu możesz dużo zrobić, jeśli trafi Ci się hnbaby, jak masz starszaka to też łatwiej na spacery -
Napisałam i nie dodałam...
My po wizycie, mała waży całe 300 g, serce bije jak dzwon, wyniki superPrenatalne potwierdził na 30.03., kolejna wizyta 7.04.,bo potrzebuję zwolnienie. Powiedział, że będzie przyjmował dopóki się nie rozchoruje albo nie będzie objęty kwarantanną. W badaniu nie wyszło nic niepokojącego.
Ogólnie zrobił mi pogadankę o koronawirusie, ale nie powiedział mi nic, czego bym nie wiedziała. Kazał podchodzić do sprawy ze zdrowym rozsądkiem, unikać dziadków, skupisk ludzi, zachować higienę, myć często ręce, nie dotykać buzi. Czyli nic nowego, ale i tak go bardzo lubię.
Powiedział, że zachoruje 80% Polaków, z czego 95% bezobjawowo lub jak grypę. Że będziemy się leczyć sami w domach. Czyli wciąż nic nowego, chociaż mówił to tak, jakby zachorowanie było kwestią czasu, a nie faktu. Według niego najgorzej będzie u nas za 1,5 miesiąca, a skończy się to za ok 4-5 miesięcy. Zobaczymy czy miał rację.Kagu3, Malutka_94, Zozo, Bela, agniecha2101, aniołkowa_mama, tym_janek lubią tę wiadomość
-
Kropka4 wrote:Inaczej to sobie wyobrażałam 🙈 az wstyd się przyznać, widać że jestem świeżynką w tych sprawach 🙊
My pierwszą kąpiel mieliśmy w szpitalu i też nam pokazali co i jak. Później położna, która przychodziła do domu też nam dużo pokazywała, pytała też czy chcemy, żeby pomogła jeszcze raz wykąpać... To wszystko nie jest takie straszne na jakie wygląda
większość czynności poprostu sama intuicyjnie przychodzi
Będzie dobrze, zobaczysz
wszystko szybko ogarniesz
Starająca lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Mirabelka02 wrote:Napisałam i nie dodałam...
My po wizycie, mała waży całe 300 g, serce bije jak dzwon, wyniki superPrenatalne potwierdził na 30.03., kolejna wizyta 7.04.,bo potrzebuję zwolnienie. Powiedział, że będzie przyjmował dopóki się nie rozchoruje albo nie będzie objęty kwarantanną. W badaniu nie wyszło nic niepokojącego.
Ogólnie zrobił mi pogadankę o koronawirusie, ale nie powiedział mi nic, czego bym nie wiedziała. Kazał podchodzić do sprawy ze zdrowym rozsądkiem, unikać dziadków, skupisk ludzi, zachować higienę, myć często ręce, nie dotykać buzi. Czyli nic nowego, ale i tak go bardzo lubię.
Powiedział, że zachoruje 80% Polaków, z czego 95% bezobjawowo lub jak grypę. Że będziemy się leczyć sami w domach. Czyli wciąż nic nowego, chociaż mówił to tak, jakby zachorowanie było kwestią czasu, a nie faktu. Według niego najgorzej będzie u nas za 1,5 miesiąca, a skończy się to za ok 4-5 miesięcy. Zobaczymy czy miał rację.
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
MomOfBoys wrote:https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DW30sTSc6H38&ved=2ahUKEwjo4rfBgqLoAhXBlYsKHQZlDTsQtwIwAHoECAYQAQ&usg=AOvVaw1LukL2tkL6sDCVh63okrwp
Ja kąpałam tak jak w powyższym filmiku. Tylko za rączkę i nóżkę chwytałam od razu na przewijaku, a nie w powietrzu tak jak ta Pani. Najtrudniejszym elementem jest przewrót na brzuszek we wannie żeby umyć plecy. Ale z czasem nabiera się wprawy.
Nigdy też nie miałam problemu z tym, żeby mi się dziecko z rąk wyślizgiwało, bo nie mydliłam ciałka bezposrednio. tylko co najwyżej dawałam kilka kropel płynu do wody.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
ewa.katarzyna wrote:tez właśnie się zastanawiam, niby sa w internecie listy ale sama nie wiem wszędzie psze co innego. A to też moja 1 ciąża tyle lat na nią czekałam, myślałam że to będzie cudowny czas, będę szaleć po sklepach w poszukiwaniu co najlepsze dla dziecka. a na ten moment to chce żeby mieć w razie czego przynajmniej te najpotrzebniejsze rzeczy;/👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Mirabelka02 wrote:MomOfBoys tak powiedział - że wtedy skończy się epidemia i zostaną tylko pojedyncze, ale niegroźne już przypadki
Mirabelka i.Evli ciesze się że na Waszych wizytach wszystko ok. ❤️❤️❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
Mia Jagoda ...
Hm...
Macie pomysły na drugie imię dla swoich córeczek ?Mała_Gwiazdka lubi tę wiadomość
7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
❤️ 04.08.2020r - witaj Córeczko na świecie ❤️ -
Nadzieja777 wrote:Mia Jagoda ...
Hm...
Macie pomysły na drugie imię dla swoich córeczek ?
Natomiast druga córka to wielka niewiadoma, zarówno co do pierwszego, jak i drugiego. Ale pewnie też będzie to imię po kimś