Sierpniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niedawno skończyłam 34.
Co do TSh to skonsultowałabym to z endokrynologiem bo faktycznie jest trochę za wysokie,a wciazy jest to bardzo ważne.. ja dopiero co mialsm wizytę u endo a za miesiąc mam przyjść ponownie.
Ja wczoraj wieczorem mialam okropne mdlosci..dzis od rana tez,zjadlam śniadanie I trochę mi lepiej.
Miłej niedzieli:)10.2013-synek👶🩵
07.2023-synek👶💙
01.19- 6/7 tc mój Aniołek 💔 -
CzarnaJagoda wrote:Jutro mam wizyte u endokrynologa. Wiec jestem spokojniejsza. Ale strasznie kluje i ciagnie mnie w jajnikach. Dzisiaj jest dzien, w ktorym mialam dostac @. Wczoraj beta 160. Troszke sie martwię ale powinno być ok...
-
z moich objawów to okrutny ból piersi przy dotyku, wrażliwość mega, trochę się powiększyły bo dzisiaj nawet po zdjęciu stanika zauważyłam że mocno się odcisnął na skórze (nigdy tak nie było), czasami kilkanaście razy dziennie kilkusekundowy skurcz w macicy, śluz kremowy (czasem żółtawy) żadnych nudności, samopoczucie super.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2023, 16:46
-
ja mam 34 lata czuję się na 25 to moja pierwsza ciąża. idę na wizytę we wtorek 13.12 i mam ogromną nadzieję zobaczyć zarodek...na serduszko jeszcze nie liczę bo chyba będzie za wcześnie. owulacja mi sie mocno przesunęła w ostatnim cyklu i jestem skołowana jak to liczyć.
-
Monisiaa 36 wrote:Dziewczyny czy któraś prowadzi / będzie prowadziła ciążę w lux med?
-
Vilka wrote:Ja mam 32 skończone ponad tydzień temu z moich objawów to okrutny ból piersi przy dotyku, wrażliwość mega, trochę się powiększyły bo dzisiaj nawet po zdjęciu stanika zauważyłam że mocno się odcisnął na skórze (nigdy tak nie było), czasami kilkanaście razy dziennie kilkusekundowy skurcz w macicy, śluz kremowy (czasem żółtawy) żadnych nudności, samopoczucie super.
u mnie jak ma złość mocno powiększyła się tylko jedna pierś i ta jedna też boli, wolałabym że ta druga też coś ruszyła -
CzarnaJagoda wrote:Jutro mam wizyte u endokrynologa. Wiec jestem spokojniejsza. Ale strasznie kluje i ciagnie mnie w jajnikach. Dzisiaj jest dzien, w ktorym mialam dostac @. Wczoraj beta 160. Troszke sie martwię ale powinno być ok...
Też mam 32 lata, jeśli chodzi o objawy to głównie tkliwe piersi i mdłości a raczej gigantyczny brak apetytu. Od 2 tygodni głównie żywię się jabłkami.
Na początku miałam silne bóle miesiączkowe (jeszcze przed terminem miesiączki) I niestety brałam leki przeciwbólowe. Teraz pojawiają się czasem takie jakby napięcia i kłucia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2022, 23:24
-
Tak myślę sobie, że ja jakoś nie mam na razie żadnych objawów oprócz braku miesiączki 🙈 piersi normalne, apetyt mam, wczoraj nawet sporo energii, jedynie bezsenność mnie dopada i siedzę do późna a rano trudności mi wstać. Pocieszam się tym, że to wczesna ciąża i pewnie dopiero wszystko przede mną.
-
Hej dziewczyny, zasypało śniegiem, Was tez?
Zdążyłyśmy już ulepić bałwana z córcia 🥳
U mnie codziennie mdłości ciąg dalszy, od rana do wieczora dosłownie non stop.
I ból piersi taki ze dotknąć się nie da.
Ale cieszy mnie to i niech to trwa.
Dziś 7+0🥳 kolejny mały sukces. Świętuję każdy dzień do przodu.
ARGA trzymam kciuki za piękna bete i proga ✊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2022, 12:00
Arga lubi tę wiadomość
-
Monisiaa 36 wrote:Ja po wizycie . Pęcherzyk w macicy 5mm, niestety obok jest krwiak...teraz jedynie czekanie i zostaje i bycie dobrej myśli 😔
-
Usiasia wrote:Czy któraś z Was brała może lek Xonvella. Lekarz mi go przepisał na mdłości, wykupiłam ale naczytałam się że po odstawieniu jest jeszcze gorzej i nie wzięłam. Może któraś z Was ma doświadczenie?