Sierpniowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Evvee27 wrote:No to właśnie z tymi piwkami trzeba uważać , ja za każdym razem czytam etykietę , do karmi mam zaufanie od poprzedniej ciąży dlatego się tak uczepiłam go 😜
Muuvo jest super , sama bardzo bym chciała ale no mam mój stary , ale jakbym miała kupować to albo ten albo bebetto 🥰
Jezu ja tak samo schizuje z tą wagą , bardzo pilnuje żeby dużo się ruszać 😩 a do tej pory ile masz na + ?
Nienawidzę tych głupich gadań innych ludzi typu - ale dobrze wyglądasz dobrze że masz apetyt ..a najgorsze jest to że zwykle od znajomych osób się to słyszy , a ja wtedy czuję się jak taki prosiaczek 🐷
Boryka się któraś z was ze zbyt dużym biustem ? Szukam stanika idealnego bo te do karmienia robią mi takie wory zamiast piersi a nie chcę usztywnianych bo te piersi wyglądają jak dwa szpice 😔 aktualnie 70 w obwodzie i miseczka F 😖
Ja uwielbiam staniki z triumph, mam ciut mniejszą miskę bo E, ale większy obwód.04.2020 synek 💙
08.2024 córeczka 🩷 -
Dziewczyny jakie wy obcykane w alko bez alko. Mi to ciężko wchodzą napoje, zwłaszcza gazowane. Po nich czuję taki ciężki brzuch. Najlepiej wchodzi mi woda.
Wczoraj mieliśmy kinderbal syna , a dziś pogoda piękna i plac zabaw, a potem pizza i zwróciłam właśnie uwagę, że w karcie było jedno piwo 0,0 , a drugie 0,05. Zawsze myślałam, że te bezalkoholowe nie mają alko, człowiek uczy się całe życie. Forum zawsze niezawodne.04.2020 synek 💙
08.2024 córeczka 🩷 -
Lolcia37 wrote:Ty czujesz się jak prosiaczek mając obwód 70? To mi obwód podskoczył do 80 , ogólnie poza biustem i piłką z przodu to nie przytyłam w sobie i uważam, że w tej ciąży wyglądam rewelacyjnie. Chyba samochwała jestem.
Ja uwielbiam staniki z triumph, mam ciut mniejszą miskę bo E, ale większy obwód.
No ja znów mam wrażenie że w poprzedniej ciąży jakoś lepiej wyglądałam 🤪Lolcia37 lubi tę wiadomość
-
Kinia197 wrote:Ja trochę zrobię off top ale czy was też tak głowa boli od 2 dni? Magnez suplementuje więc tym bardziej mnie to dziwi
Kinia197 lubi tę wiadomość
04.2020 synek 💙
08.2024 córeczka 🩷 -
Evvee27 wrote:No miałam obwód 65 wcześniej więc poleciał i tak wyżej , czuję się jak prosiaczek bo widzę ten paskudny cellulit wodny i takie boczki mi się zrobiły , ale jak to baba muszę sobie dobierać ..
No ja znów mam wrażenie że w poprzedniej ciąży jakoś lepiej wyglądałam 🤪
Pokazywałaś swoje zdjęcie jak dla mnie rewelacyjnie wyglądasz. Ja miałam obwód 75, akurat cellulitu nie miałam w pierwszej ciąży , teraz też nie mam.04.2020 synek 💙
08.2024 córeczka 🩷 -
Lolcia37 wrote:Pokazywałaś swoje zdjęcie jak dla mnie rewelacyjnie wyglądasz. Ja miałam obwód 75, akurat cellulitu nie miałam w pierwszej ciąży , teraz też nie mam.
A co do zdjęć , wiadomo nigdy nie oddają rzeczywistości , albo po prostu ludzie w naszym bliskim otoczeniu lubią być uszczypliwiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2024, 20:09
-
Mam pytanie to mam które są już po połówkowych. Miałyście możliwość uzyskania nagrania z badania ? Wiem ze jest taka możliwość oczywiście dodatkowo płatne ale czy to z połówkowego czy dopiero z tego ostatniego w III trymestrze?
-
Lolcia37 wrote:Mnie to dziś boli, ale ja zauważyłam, że mnie to głowa boli jak za mało piję, a piję mało jak dużo czasu spędzam na powietrzu i wtedy zazwyczaj problem z toaleta jest.
O dzięki rzeczywiście nie połączyłam tego może to być rzeczywiście to -
Paprota9418 wrote:Mam pytanie to mam które są już po połówkowych. Miałyście możliwość uzyskania nagrania z badania ? Wiem ze jest taka możliwość oczywiście dodatkowo płatne ale czy to z połówkowego czy dopiero z tego ostatniego w III trymestrze?
ja byłam na połówkowych na NFZ więc nawet nie zabierałam się za prośby 🤪
Paprota9418 lubi tę wiadomość
-
Kinia197 wrote:Imiona już wybrane macie? Na święta była wojna bo wybraliśmy już imię i oczywiście rodzinie narzeczonego się nie podoba
Emzet92 lubi tę wiadomość
-
Kinia197 wrote:Imiona już wybrane macie? Na święta była wojna bo wybraliśmy już imię i oczywiście rodzinie narzeczonego się nie podoba
U mnie też się nie podoba tylko że po mojej stronie osobie ale to moje dziecko więc mam to gdzieś.
Evvee My mamy też skierowane na bezpłatne prenatalne przez tą pępowinę dwunaczyniowa i wysokie przeciwciała CMV (zakażenie sprzed ciąży)
Ale nie robimy w szpitalu tylko takim punkcie gdzie wykonują różne badania ale mają kontakt z NFZ..
Jak się nie da to się nie da nie mam jakiegoś super musu na to ale gdyby się dało to byłoby superWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2024, 21:52
-
Paprota9418 wrote:Mam pytanie to mam które są już po połówkowych. Miałyście możliwość uzyskania nagrania z badania ? Wiem ze jest taka możliwość oczywiście dodatkowo płatne ale czy to z połówkowego czy dopiero z tego ostatniego w III trymestrze?
Ja dostałam nagranie z na pendrive gratis chyba, tylko przed badaniem powiedziałam że chcę. Doktor już na usg 1 trymestru mówił że jest taka możliwość na połówkowym. 😊Paprota9418 lubi tę wiadomość
-
U nas będzie Ala, imię dla córeczki wybrałam już 20 lat temu 😅 my po prostu zakomunikowaliśmy rodzinie wybór i nie słuchaliśmy opinii, nawet nie wiem co mówili czy ładne czy nieładne bo na wszelki wypadek nie sluchalam 😅Paprota9418, Kinia197, Emzet92 lubią tę wiadomość
-
Paprota9418 wrote:U mnie też się nie podoba tylko że po mojej stronie osobie ale to moje dziecko więc mam to gdzieś.
Evvee My mamy też skierowane na bezpłatne prenatalne przez tą pępowinę dwunaczyniowa i wysokie przeciwciała CMV (zakażenie sprzed ciąży)
Ale nie robimy w szpitalu tylko takim punkcie gdzie wykonują różne badania ale mają kontakt z NFZ..
Jak się nie da to się nie da nie mam jakiegoś super musu na to ale gdyby się dało to byłoby super -
Evvee27 wrote:Zazdroszczę ! Mi sie pojawił na pośladkach i udach delikatnie mimo ćwiczeń
A co do zdjęć , wiadomo nigdy nie oddają rzeczywistości , albo po prostu ludzie w naszym bliskim otoczeniu lubią być uszczypliwi04.2020 synek 💙
08.2024 córeczka 🩷 -
Paprota9418 lubi tę wiadomość
04.2020 synek 💙
08.2024 córeczka 🩷 -
Evvee27 wrote:Noo to pewnie zapytaj, w sumie źle zrobiłam że ja nie zapytałam 😞 mam pendrive z pierwszych prenatalnych zawsze w torebce , wystarczyłoby że bym go wyjęła i poprosiła ale no trudno, dobrze że są jeszcze w 3 trymestrze i w sumie tak myślę że to chyba już całkiem niedługo po coś ok 28 tc jak się nie mylę !04.2020 synek 💙
08.2024 córeczka 🩷