Sierpniowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkiego najlepszego w nowym roku dość późno, ale nawet nie miałam nadziei że któraś się odezwała.
W święta miałyśmy grupę typu A wylądowałyśmy w szpitalu na kilka dni. Mała sie odwodniła i cały dzień spała na mnie, wyszłyśmy przed sylwestrem. Całe Boże narodzenie spędziłam w łóżku z gorączką, na szczęście udało się nam wyjść przed sylwestrem.
Na ten moment mała mówi ok 30 słów. Bardzo lubi słowa na b np balon, bałwan, banan jej ulubione do tego jogurt i góra jak chce na ręce. Oczywiście najczęściej używa nie i mama 😂 Ale jestem w szoku ile ona rozumie wyrzuć do kubła, podaj pranie z pralki, włóż pranie do pralki itd
Apetyt tak jej poszedł do góry jak odstawiłam od piersi w listopadzie ze to coś niemożliwego. Je generalnie wszystko ale pomalutku się uspokaja.
@cerva po cichutku gratuluję 🥳
@pauli05 super że wszystko się udało, a jak się czujesz teraz już z dwójką maluchów? Ciężko czy nie ciężko? Jak cesarkę zniosłaś? -
Cześć dziewczyny, nie było mnie tu wieki i jakie nowiny!
@Pauli05, ogromne gratulacje ❤️ daj znać jak początku życia w 4kę Wam minęły. Mała przeurocza 🥳
@Papapatka, maluchy podobne do siebie co? Jak się czujesz po operacji? Doszłaś już do siebie?
@Cerva, wspaniała nowina! Daj znać co u Ciebie, czy wszystko ok i jak się czujesz:)
@Lolcia37, co u Ciebie? Chyba zaraz u Ciebie końcówka co? Imię wybrane? Jak się trzymasz?
Nie wchodziłam bo szczerze ostatnie miesiące były najcięższe w moim życiu. Przerobiliśmy chyba wszystko bostonkę, covid, grypę, rsv, zapalenie oskrzeli, płuc i wiele innych mniejszych czy większych infekcji. Mam wrażenie, że z choroby przeskakiwalismy w chorobę. Mały tak ciężko znosił te rzeczy, że pediatra zasugerował przerwę od żłobka więc młody pochodził 2 msc (może był łącznie z 10 dni przez ten czas) i tyle. Ja zostałam na wychowawczym i będziemy robić podejście nr 2 po wakacjach. Chyba nigdy się już nie wyrwę z domu 😅 poza tym mały jest slodziakiem, zaczyna powoli coś tam gadać choć w porównaniu ze starszakiem mówi bardzo mało jak na ten wiek, oczy to przy nich muszę mieć dookoła głowy. Tydzień temu odstawiłam go od piersi więc chociaż tyle. Wcześniej nie dało rady bo on był ciągle chory i pił głównie mleko. Jak ktoś tu jeszcze czasem zajrzy to dajcie znać co u Was i maluchów. Ściskam ze słonecznego Gdańska 🌞👫33 lata
🐕2019
👶12.2022 💙
👶08.2024 💙 -
Kinia, Asiasia współczuję przejść z chorobami... Oby już spokojniej było .
Gratuluję u wszystkich dzieciaczków wszelkich postępów z mową itp.
Mój póki co w domu, wymieniamy się z mężem opieką. Mały daje czasem popalić, marudny, uparty, chociaż ma też dni, że do rany przyłóż. Zęby jeszcze dokuczają, aktualnie kły mu jeszcze wychodzą. Najpierw wyszły czwórki, a teraz trójki.
Pozdrawiam serdecznie 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca, 21:08

-
Hej
Przychodzę z aktualizacja, że niestety poroniłam poprzednią ciążę. 🥺 beta zaczęła zwalniać, ciąża się nie rozwijała, nie pojawiło się nawet serduszko…
Ale nie poddajemy się i wracamy do starań za momencik. Mam nadzieję, że tym razem będzie już dobrze. 🥺
Leoś jest najcudowniejszym chłopcem na świecie. Ma masę czułości w sobie. Co chwilę przychodzi po przytulasa lub buziaka i mówi „kocham”. 🥹 Awanturki też mi funduje, nie martwcie się. 😅 pięknie zaczyna składać zdania. Od września ma iść do żłobka na parę godzin, myślę, że wtedy będzie już na tyle komunikatywny, że będzie fajne rzeczy z niego czerpał. 😊❤️
🌿Asiasia jeny, co za okropne te choróbska. Idzie wiosna, oby już tylko lepiej. Gratulacje, że udało się odstawić kp.
Trzymajcie się Dziewczyny33 🙋🏼♀️
👶🏼 08.2024
01.2026 💔 poronienie zatrzymane
03.2026 wznowienie starań 🌈 -