Sierpniowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Pauli05 wrote:Na początku był szok ale już tyle czasu minęło, że się oswoiliśmy z tą myślą. Przyjdzie rzeczywistość to będziemy jakoś ogarniać
mała miała iść do żłobka właśnie od września też, ale z racji na moją ciążę to trochę się bałam ja posyłać teraz i przełożyliśmy to na kwiecień. Na szczęście mamy pełne wsparcie i pomoc dziadków i babć z obu stron
a wiem, że nic lepszego nie możemy dać Lence niż siostrę ♥️♥️
Wam też gratuluję kochana! Daj znać czy się zdecydowaliście na jakiś wózek, my też myślimy04.2020 synek 💙
08.2024 córeczka 🩷 -
Kinia197 wrote:@Lolcia37 o jacie gratuluję ❤️ Dajecie radę z dwójką to i z trójką dacie radę 😀 Oby zdrówko dopisało tobie i dzieciom to będzie super. Pamiętaj żeby o siebie dbać. Wszystkiego najlepszego dla Hani 🥳 Kolejne roczki zaliczone chyba dużo już nie zostało 😀04.2020 synek 💙
08.2024 córeczka 🩷 -
Asia2000 wrote:Pauli,Lolcia-gratuluje! Wow:),fajnie az zatesknilam za tym czasem oczekiwania. Trzymam kciuki aby przebiegalo wszystko tak jak sobie wymarzycie!
Lolcia starszy synek to juz bedzie raczej bezobslugowy(sama mam corke w tym wieku),juz czesto zaprasza lub jest zapraszana przez kolezanki.
A u nas moj leniuszek dalej robi kilka krokow i woli sie trzymac mojego malego palca, Staram sie zeby jednak albo czworakowala albo szla sama jak czuje sie na silach. A jak u Was, chce tez zeby podawac "jej raczke"?
Wiesz ja też myślałam, że mój syn jest prawie samoobsługowy już, dopóki ręki nie złamał, więc zawsze są takie sytuacje, których człowiek nie przewidzi.
Moja sama chodzi, za rączkę ja biorę czasem na placu zabaw, w sklepie, jak chcę żeby szła w dobrą stronę.04.2020 synek 💙
08.2024 córeczka 🩷 -