X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe mamy 2024
Odpowiedz

Sierpniowe mamy 2024

Oceń ten wątek:
  • Asiasia1 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla Poli ❤️ fajnie, że impreza udana i udało się wybrać chrzestnych. To teraz kolejna imprezka się będzie szykować 😜

U mnie ostatnio był młyn więc nawet nie miałam kiedy tu zajrzeć 🫣 starszy z gilem w domu, z młodszym byliśmy na sorze bo się przewrócił i strasznie płakał i w ogóle nie chciał stawać na nóżce, no ale złamanie wykluczyli, chyba mu został uraz albo mocno stłukł, tak czy siak już zaczął wstawać ale jak zasuwał przy meblach tak teraz się boi 🤷 ile się strachu najadłam to moje 🙈 a pies dostał znowu krwawej sraczki. Więc kombo na całego 😂 szykujemy się do urlopu, zostawiam starszaka tydzień wcześniej w domu by tym razem się udało 😁

👫33 lata
    🐕2019
    👶12.2022 💙
    👶08.2024 💙
  • justinas Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiasia1 o jej, zdrowia dla starszego synka i współczuję z powodu pobytu na sorze. Pewnie się nastresowalaś, ale najważniejsze, że nic poważnego się nie stało. Leoś niedługo znowu będzie chodził przy meblach. Trzymam kciuki, aby tym razem udało się wyjechać na urlop.

age.png
‹‹ 785 786 787 788 789
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ