X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe mamy 2024
Odpowiedz

Sierpniowe mamy 2024

Oceń ten wątek:
  • Kinia197 Autorytet

Wysłany: 12 października, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ewappp gratuluję ciąży 🥳 Fajnie że napisałaś życzę dużo zdrówka dla ciebie i dzidzi. Pamiętaj dbaj o siebie

Moja na razie mówi pojedyncze słowa, ale jak pamiętacie szybko zaczęła chodzić i podejrzewam że bardziej skupiła się na tym niż na gadaniu. I tak zadziwia mnie jak dużo rozumie 😂
    Wszystko na razie jest na “nie”, więc bunt dwulatka coraz bliżej 😂 A jak wie że czegoś nie może to mówi nie i dalej to robi 😂 I dalej jest na cycu ale niedługo będę ją odstawiać chociaż nie ukrywam że mnie to przeraża

Ewappp lubi tę wiadomość

age.png
  • Asia2000 Autorytet

Wysłany: 12 października, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia, 39 to super wiek. Ja teraz urodzilam majac 43😉nigdy lepiej sie nie czułam, forma rewelacja. Nikt nie wie ile mam lat, jestem energiczna. Aaa… i na porodowce zapraszali mnie za dwa lata, ponoc wiek biologiczny rewela( na podstawie badan). Tez mi zeszlo na drugie bo sie poddalam. Generalnie pozno dirwal mnie instynt macierzynski i pierwsze mialam maja. 37 lat. Zaluje tylko tego co czuje teraz, dzieci to cudowna rzecz i z checia bym mogla miec trojke … no ale sie juz nie wyrobie.

Zdrowka „ mamusie” bo to najwazniejsze, trzymam kciuki!

Ps. U nas z mowa to widac daleko w lesie😉

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października, 20:26

Lolcia37 lubi tę wiadomość

age.png
  • Asiasia1 Autorytet

Wysłany: 14 października, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co za wieści :) Ewappp ogromne gratulacje 🥰 Lolcia37, super, że wyniki dobre i gratulacje córeczki ☺️ będzie dobrze! A starym można być jedynie duchem 😁 przy takiej gromadce nie będzie kiedy usiąść i będziesz mieć super formę 😁 Pauli, jak tu czasem wpadasz to też daj znać co u Ciebie. Chyba już końcówka, co? :)

U nas choroba za chorobą i dzieciaki chodzą na zakładkę do placówek. Byliśmy na urlopie i po 3 dniach wracaliśmy bo połowa ekipy złapała jelitówkę, ostatnio miałam już mega doła bo ciągle ale to ciągle jakieś infekcje krążą, nie można nic zaplanować i miałam po ludzku dość 😅 z plusów to jak młodszy jest mega ciężkim dzieckiem to o dziwo poradził sobie super w żłobku 🥹 także bardzo się cieszę :)

Dużo zdrówka i trzymajcie się!
    Ps mój nic nie gada, tylko po swojemu jak najęty 😂

Lolcia37, Kinia197 lubią tę wiadomość

👫33 lata
    🐕2019
    👶12.2022 💙
    👶08.2024 💙
  • Lolcia37 Autorytet

Wysłany: 14 października, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny za miłe słowa i wsparcie😘 Mam nadzieję, że podołam z trójka 🤪 choć czasem jak tak wracamy ze żłobka i przedszkola, to młoda wpada w rozpacz bo jest zmęczona , a ona ma krótką drzemkę i ciężko jej wytrwać wieczorem, a Starszak rozpacza bo siostra mu coś zabierze, jakaś jego zabawkę to średnio się widzę w tym wszystkim z niemowlakiem na rękach.
    Moja młoda nic nie gada poza mama tata baba am daj brum.
    Asiasia współczuję chorób, oby było tylko lepiej 😘

Kinia197 lubi tę wiadomość

04.2020 synek 💙
    08.2024 córeczka 🩷
    04.2026 czekamy na córeczkę 🩷

preg.png
‹‹ 789 790 791 792 793
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ