Sierpniowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
@ewappp gratuluję ciąży 🥳 Fajnie że napisałaś życzę dużo zdrówka dla ciebie i dzidzi. Pamiętaj dbaj o siebie
Moja na razie mówi pojedyncze słowa, ale jak pamiętacie szybko zaczęła chodzić i podejrzewam że bardziej skupiła się na tym niż na gadaniu. I tak zadziwia mnie jak dużo rozumie 😂
Wszystko na razie jest na “nie”, więc bunt dwulatka coraz bliżej 😂 A jak wie że czegoś nie może to mówi nie i dalej to robi 😂 I dalej jest na cycu ale niedługo będę ją odstawiać chociaż nie ukrywam że mnie to przerażaEwappp lubi tę wiadomość
-
Lolcia, 39 to super wiek. Ja teraz urodzilam majac 43😉nigdy lepiej sie nie czułam, forma rewelacja. Nikt nie wie ile mam lat, jestem energiczna. Aaa… i na porodowce zapraszali mnie za dwa lata, ponoc wiek biologiczny rewela( na podstawie badan). Tez mi zeszlo na drugie bo sie poddalam. Generalnie pozno dirwal mnie instynt macierzynski i pierwsze mialam maja. 37 lat. Zaluje tylko tego co czuje teraz, dzieci to cudowna rzecz i z checia bym mogla miec trojke … no ale sie juz nie wyrobie.
Zdrowka „ mamusie” bo to najwazniejsze, trzymam kciuki!
Ps. U nas z mowa to widac daleko w lesie😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października, 20:26
Lolcia37 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co za wieści
Ewappp ogromne gratulacje 🥰 Lolcia37, super, że wyniki dobre i gratulacje córeczki ☺️ będzie dobrze! A starym można być jedynie duchem 😁 przy takiej gromadce nie będzie kiedy usiąść i będziesz mieć super formę 😁 Pauli, jak tu czasem wpadasz to też daj znać co u Ciebie. Chyba już końcówka, co?
U nas choroba za chorobą i dzieciaki chodzą na zakładkę do placówek. Byliśmy na urlopie i po 3 dniach wracaliśmy bo połowa ekipy złapała jelitówkę, ostatnio miałam już mega doła bo ciągle ale to ciągle jakieś infekcje krążą, nie można nic zaplanować i miałam po ludzku dość 😅 z plusów to jak młodszy jest mega ciężkim dzieckiem to o dziwo poradził sobie super w żłobku 🥹 także bardzo się cieszę
Dużo zdrówka i trzymajcie się!
Ps mój nic nie gada, tylko po swojemu jak najęty 😂Lolcia37, Kinia197 lubią tę wiadomość
👫33 lata
🐕2019
👶12.2022 💙
👶08.2024 💙 -
Dzięki Dziewczyny za miłe słowa i wsparcie😘 Mam nadzieję, że podołam z trójka 🤪 choć czasem jak tak wracamy ze żłobka i przedszkola, to młoda wpada w rozpacz bo jest zmęczona , a ona ma krótką drzemkę i ciężko jej wytrwać wieczorem, a Starszak rozpacza bo siostra mu coś zabierze, jakaś jego zabawkę to średnio się widzę w tym wszystkim z niemowlakiem na rękach.
Moja młoda nic nie gada poza mama tata baba am daj brum.
Asiasia współczuję chorób, oby było tylko lepiej 😘Kinia197 lubi tę wiadomość
-