X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe mamy 2024
Odpowiedz

Sierpniowe mamy 2024

Oceń ten wątek:
  • Kinia197 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski padniecie wczoraj kupiłam eBook nauka samodzielnego zasypiania od sleep my baby, a co moje dziecko wieczorem zrobiło? Samo zasnęło. Co prawda byłam obok (śpimy razem) ale mimo wszystko jestem w ciężkim szoku. Dziś wieczorem ją uśpiłam ale poszłam robić jedzenie, narzeczony do niej zagląda i mówi że ona na brzuchu na samym środku łóżka 😂Trochę mi smutno że przestaje potrzebować mamy do zasypiania, ale cieszę się że się rozwija.
    @enpe moja czasem ma jedną pobudkę a czasem trzy. Wczoraj się obudziła po 4 na jedzonko. Kładę ją maks 22 i wstajemy ok 9. Ja z moją drzemek jeszcze nie ogarniam. Dzisiaj spała na jednej 2,5h nie wiem czy budzić czy nie budzić. Jeszcze musimy to sobie wypracować. Nie chciała później iść na drzemkę spać to poszła trochę szybciej do łóżka. Generalnie spanie u tych maluchów to chyba najcięższy orzech do rozgryzienia

age.png
‹‹ 706 707 708 709 710
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ