Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam wybrana położna ze szkoły rodzenia ale tam są dwie i w sumie nie wiem nawet która akurat do nas przyjdzie. Obie są fajne. Ale nie mam wybranej z nazwiska a tym bardziej żadnych numerów. Ale prawnie nie ma takiego obowiązku, więc nikt nas nie będzie trzymał siła w szpitalu bez podania położnej...Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Ja leżę w wannie, młoda dokazuje a ja oglądam maklowicza na playerze 😅 zrobiłam na kolację twarożek i dałam trochę za dużo cebulki bo żołądek mnie boli.. już czuję że noc będzie ciężka, ostatnio całą noc mi się cebula odbijało, ale ja jestem chyba z niższego gatunku bo jak widać nie nauczyłam się na doświadczeniu...♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Ale złapałam doła. Byłam na wizycie, termin był wczoraj. Szyjka amiekka ale nadal prawie 3 cm, noc się z nią nie dzieje. Macica bardzo leniwa jak to lekarz powiedział... Dodał że jestem klasycznym przypadkiem do wywolywania bo on nie widzi że samo się zacznie. Super! Wyszłam z gabinetu i ryczalam przez godzinę, nadal nienhmiem zaakceptować tego faktu. Mam czekać do 12.08 i zgłosić się do szpitala. Nie wytrzymam tyle 😭😭😭Córeczka A. 08.2019❤️🌼❤️🌼❤️🌼
Czekamy na Alusia 💙💙
-
Domi, nie bój się oksytocyny. Miałam przy pierwszym porodzie i jakoś traumy nie mam skoro tak szybko się zdecydowałam na drugie dziecko ból jest, nie będę czarować, ale jak już masz rozwarcie to powinno szybko pójść, chyba najgorzej się męczyć kilkanaście godzin, a jak szybko pójdzie to dasz radę :* silna babka jesteś
Kayama, kciuki za rychłe CC, mała jest silna i donoszona, nic jej nie będzie, a Ty nie powinnaś się męczyć tak jak do tej pory to było
Baileys super fotki
Dziewczyny, u mnie też na razie cisza, wydaje mi się że powoli czop mi odchodzi ale pewności nie mam, Domi pisała że były go kosmiczne ilości a ja mam wrażenie jakby śluzu, czyli nic ciekawego. Skurczy też brak i to mimo KP, co prawda młoda pije tylko nad ranem ale obie piersi lubi opróżnić, za to krzyż mnie tak napieprza że dziś uroniłam przy małżu łezkę, przy mojej mamie muszę się kryć z tym wszytskim bo ona zaraz by lamentowała, a ja nie potrzebuję teraz jej biadolenia i łez -
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Ania 95 A kiedy masz kolejna? Ja w poniedziałek i jestem ciekawa co powie. Dziś nie liczę już na poród..znów mi się skurcze wyciszyla;/
Misi@ lubi tę wiadomość
2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
Spytałam się jednej dziewczyny która rodziła w szpitalu w którym chce rodzić czy lekarze lub położną po urodzeniu mieć kontakt. I tak dają formularze do wypełnienia.
-
Jestem w szpitalu, po znieczuleniu 😁 7cm rozwarcia, do północy nie zdążę i będzie z nieparzystych dzieć 😂 myślałam, że mi biodra rozerwie bo Młody szybko schodzi w dół stąd znieczulenie 😁
IGA.G, werni, MDW, Bobby29, natty85, Frida91, Ania95, Myszk@, trzydziecha, plinka89, menka2, Pierniczkowa, E_linka2, Vampire, Misi@, Matyldaaa, Marcelina85, emi2016, Chimera, Applejoy, Agagusia, Mary Magdalena, Limerikowo, wiki2 lubią tę wiadomość
-
Frida91 wrote:Wieczór a ja znowu zaczynam dziwnie się czuć i robi mi się niedobrze... Dziwne to objawy.
Frida może pogadaj o tych objawach z ginem. -
Domi kciuki! Mnie tam się podoba data 03.08 :p
Misi@ lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki