Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Domi powodzenia, może nasze dzieci urodza się tego samego dnia !
Ja już łapie stracha Anestezjolog nie przyszedł, muszę jutro obgadac z nim te plecy kręgosłup i napięty brzuch..to mnie przecież nie może boleć podczas cesarki.
Ale dziś był ciężki dzień, dużo się nachodziłam, nasiedziałam i to ponad moje siły, potem bardzo napięty brzuch i cała obolała byłam. A tylko było czekanie przed gabinetem na usg, kilka kursow do pielęgniarek po różne sprawy, 2 godziny ktg ! wściekli się, mała się za mało ruszała. No i się skończyło moim skrajnym wyczerpaniem. Niech to się już skończy jak dziecia wyjmą...
Była u mnie przyjaciółka bardzo sie ucieszylam, dużo pogadamy, powiedziała że strasznie schudłam. No przyjrzałam się siebie dziś uważnie w lusterku,fakt. Jutro przyjedzie mama i mój R. oczywiście.
Mimo stresu jestem zmęczona i chyba zaraz zasne.
To do poczytania, dam znać -
Vampire wrote:Emi, czy leżysz w szpitalu na lubartowskiej?? Właśnie się dowiedziałam, że tam taka akcja i nie przyjmują rodzących. A położne podkreślają, że to nie miejsce dla dzieci.. 🙁
Bobby29, tez jestem z tych rejonów, dokładnie zamojszczyzna i nie znam takiego określenia. 😊
Martys22, witam kolejną z Lbn! 😁
Domi, kciuki zaciśnięte i oby Szymon wyskoczył szybko i bezboleśnie!
Kayama, za Ciebie też trzymam. Na pewno wszystko z maleństwem będzie dobrze! Będzie silne po mamie!
Ja też zamojszczyzna, bliżej Tomaszowa lubelskiego, ale do Zamościa chodziłam do LOemi2016, Vampire lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Vampire wrote:Emi, czy leżysz w szpitalu na lubartowskiej?? Właśnie się dowiedziałam, że tam taka akcja i nie przyjmują rodzących. A położne podkreślają, że to nie miejsce dla dzieci.. 🙁
Tak, tutaj jestem.. pierwszy raz też tutaj rodziłam i byłam zadowolona a teraz taka akcja.. 🙁
Domi - kciuki ❤️
Kayama - za Ciebie też mocno trzymam kciuki ❤️ wszystko będzie dobrze !
A my się cyckujemy już ponad pół h, ale za to Młody spał 3 h ciągiem i musiałam go wybudzić. Wczoraj przybrał 50g 😁 jestem z siebie taka dumna ! Łucję dokarmialam a i tak przybierała po 10-20 g maksymalnie i to po kilku dniach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 04:17
Bobby29, Agagusia, kayama, DrzewkoPomarańczowe, werni lubią tę wiadomość
-
!!! Tamdaramdam!!!
Zwycięzcą konkursu co do minuty zostaje.... AnaKwiat!!! 😂❤️
Szymon przyszedł na świat o 2:00, w atmosferze śmieszków,dopingowany przez cały personel porodowki 😂😂😂
I uwaga uwaga! Dla wszystkich martwiących się o małą wagę - Kurczak ma 53cm i 3500g! A mial ważyć max 3 kg 😁 jutro zrobię zdjęcie i wrzucę zgaga w ciąży się sprawdziła - ma ciemną czuprynę i darł się dopóki tatuś nie wziął go na ręce 🥰🥰🥰
Generalnie poprosiłam o znieczulenie bo ból bioder nie dawał mi żyć, to opóźniło wszystko o jakieś 3h, położne przyjmowały zakłady z lekarzami jak szybko urodzę przy pełnym rozwarciu mialam skurcze co 5min, a cała akcję do rozwarcia co 6-10 i pisały się na poziomie 60-80. Jak widać można rodzić z takimi "lekkimi" dziadami
Ogólnie uważam, że to był piękny poród, nawet drzemałam momentami 😂 bez krzyków, płaczu i dramatów. Zostałam nacięta delikatnie bo główka się troszkę zaklinowała. Po wszystkim cycowaliśmy dwie godzinki, a teraz ze względu na brak miejsc na oddziałach (rodziło ze mną 10 kobiet, to była walka o miejsce 😂) ja leżę na ginekologii operacyjnej a Szymek na noworodkach. Jutro po wypisach będziemy razem
Nie mam z tym problemu i tak się cieszę, że mnie przyjęli bo jakbym czekała na skurcze co 4 minuty to urodziłabym w domu😁😁😁
A teraz wznoszę toast Nutridrinkiem i idę spać 😁❤️Bobby29, natty85, Marcelina85, Misi@, Chimera, Matyldaaa, Ania95, Bee_girl, Applejoy, emi2016, zielonooka7, IGA.G, Agagusia, Frida91, Mary Magdalena, trzydziecha, kayama, Vampire, DrzewkoPomarańczowe, redken, Pierniczkowa, E_linka2, Myszk@, werni, Reniiata, Limerikowo, wiki2 lubią tę wiadomość
-
Domi cudownie! Gratulacje i czekamy na zdjęcie
Kayama kciuki!
AnaKwiat wszystkiego najlepszegokayama lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Domi, gratuluję pięknego porodu! Byłaś taka dzielna, że należy Ci się medal 🎈🥂🎉 Trochę szok, że aż tak niedoszacowali wagę Kurczaka 😊
Mi właśnie zgaga nie daje spać, liczę że też Pola wynagrodzi mi te moje cierpienia pięknymi włosami 😊
Kayama, trzymam kciuki, przesyłam pozytywną energię i wierzę, że wszystko będzie dobrze, a Ty szybko poczujesz ulgę! 🤞🤞
AnaKwiat, sto lat! 🍾🎆kayama lubi tę wiadomość
"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDomi super poród. Ja wspominam podobnie poród Antoniego...z tym, że urodziłam bez znieczulenia bo w szpitalu, w którym rodziła nie ma takiego luksusu..zresztą sama sobie założyłam, że chce spróbować bez
Jeszcze raz gratuluję
Ania95 właśnie o Tobie myś
lałam...
Ja mam jutro termin
Ciekawe, która teraz z nas urodzi..Ty, Frida czy ja A może ktoś nas zaskoczyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 06:45
-
😁😁😁😁
Domi, gratulacje! Czy wygrałam lekki poród? 3500 to już nie Kurczak a całkiem porządny Kogucik 😉 Bardzo byłaś dzielna!
Bardzo Wam dziękuję za życzenia! Ciężko mi uwierzyc ze mam 35 lat! Jakoś wydaje mi się to już takim poważnym wiekiem 🙂
Kayama, kciuki!!!! Niech i dla Ciebie 3.08 będzie szczęśliwy!Misi@, kayama lubią tę wiadomość
Krzyś jest z nami od 15.08.2019 -
Ja zgagi z Anielka nie miałam a ma bujne włoski od początku, teraz ma niemal do pół pasa a większość dwulatek ledwie kucyka może związać na osiedlu ja bardzo chciałam długie włoski u córy i mam :p każdy mi to mówi, że mówiłam w ciąży i wlosakch
Misi@, Marcelina85 lubią tę wiadomość