Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi - wielkie gratulacje! O faktycznie jak pojechałaś to bylo te 6cm? Z waga to same widzicie myła sie w obie strony, chyba sam ten algorytm do wyliczeń jest taki niedoskonały. Czekamy na fotki!
AnnaKwiat - wszystkiego najlepszego, porodu lekkiego, dziecia wspaniałego!
Ja w ciazy nie mialam ani pol dnia zgagi, a Krzys włoski ma na 2 cm gdzieniegdzie i tez ciemne. Moze to od meeega mdłości i wymiotów?🤣
No to ktora nastepna?
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia95 u mnie też cisza...
Dziś w planach zwiedzanie muzeum rolniczego..mam nadzieje, ze spotkanie z natura pomoze i Leo sie w końcu przekona jak może być fajnie na zewnątrz. Choć w sumie data 4.08 też fajna bo są imieniny Dominika A na drugie Leonard ma miec naimie Dominik
Jeszcze chyba PanaHa ma termin.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 08:06
Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Domi, gratulacje!! 🍾 Poród wynagrodzil Ci męki czekania. Musieli miec z Tobą wesoło na trakcie. 😁 Czekamy na zdjęcia przystojniaka! 😀😀
AnaKwiat, spełnienia marzeń!! 🎂🎁
Martys22, właśnie chce na lubartowskiej, tam mam lekarza i robiłam SzR. Na krasnickich też remont, na Staszica zawsze było mało miejsc a na Jaczewskiego wolałabym nie trafić. A Ty gdzie chcesz rodzić?
Emi, tragedia! Głupota ludzka nie zna granic! A Twoje maleństwo dobrze się czuję?
Bobby29, tez jestem z okolic Zmc tylko w drugą stronę, ale LO tam. Może do jednej szkoły chodziłyśmy. 😁Bobby29 lubi tę wiadomość
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
Frida91 wrote:Ja to chyba będę w ciąży do końca świata... Juz mam dość, ile można Z jakimś dołem się obudziłam, że znowu nic się nie zadziała w nocy...
Frida bierz przykład z Domi - zrobiła statystyki, wiedziała kiedy Szymki przychodzą na świat i przyszedł pomiędzy terminamiFrida91 lubi tę wiadomość
[/url] -
Frida91 wrote:Ja to chyba będę w ciąży do końca świata... Juz mam dość, ile można Z jakimś dołem się obudziłam, że znowu nic się nie zadziała w nocy...
Ja to samo szczerze mówiąc myślałam, że do terminu nie dotrwam, a tu termin mija i nic
Zaczynam uważać, że jestem nienormalna, bo czekam na te bolesne skurcze jak na jakąś nagrodę i autentycznie nie mogę się tego doczekać 😂 ale będę się przeklinać podczas porodu 😂Agagusia, Frida91, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Dziękujemy bardzo! ❤️
Ja myślę, że 70% udanego porodu to dobry kontakt z personelem... Widziałam jak inne kobiety odnosił się do położnych i lekarzy, albo ciągle o coś pretensje... Ja smieszkowałam z anrstezjologiem jak wkłuwał mi się w kręgosłup, pytałam ile dzisiaj wypił żeby rączki były stabilne 😂 przyszedł później specjalnie pogratulować mężowi a na mój widok z maluszkiem na piersiach zakreciła mu się łezka w oku🥰 naprawdę cudownych ludzi mialam wczoraj pod ręką.
Jestem po prysznicu, czekam na śniadanie i dopiero dostanę zgodę na wizytę u mojego Klocuszka. Trzymajcie kciuki, żeby dzisiaj wypisali pół oddziału i mnie przenieśli do niego ❤️❤️❤️
P.S
Tak się nastawiłam na malutkie dziecko, że jak go wyjęli to popatrzyłam zszokowana i krzyknęłam "o matko ile ten klocek waży!" 😂 a Młody z wrażenia mnie całą obsikał :p także dobrze rozpoczęliśmy naszą znajomość 🙈🥰Frida91, Chimera, Ania95, Pierniczkowa, Vampire, Bobby29, Misi@, AnaKwiat, redken, joan85, Marcelina85, DrzewkoPomarańczowe, werni, Applejoy, plinka89, Matyldaaa, trzydziecha, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Domi czyli najpierw tyle kazał czekać na siebie, a potem olał matkę? No niezły charakterek ma 😂😂
Myślę że to jak się współpracuje i odnosi do personelu ma duże znaczenie. Jak do mnie przychodzi jakiś roszczeniowy i pyskaty klient, to też mniej załatwi 😛Domi_tur, Vampire, Bobby29, werni, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Ania ja to samo, liczyłam że już w tej dacie będę dawno po porodzie a tu dupa... I te pytania wszystkich są męczące...
Domi to prawda, niektóre baby się zachowują jak księżniczki, są bardzo roszczeniowe a potem się dziwią że chamsko były traktowane... Ale super że tak dobrze wszystko poszło i masz to już za sobą. Zazdroszczę 😊Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Hej Dziewczyny! Czytam Was już sporo czasu, ale ja z tych nie udzielających się swiec pozostane w cieniu. Odzywam sie teraz bo zaniepokoila mnie MDW - piszesz ze swedzi Cie cialo, to moze byc cholestaza ciężarnych. Sprawdź poziom kwasów zolciowych, ja mialam te przypadłość w pierwszej ciąży. Na ten temat pisze mamaginekolog na blogu.
Ja mam termin koncem sierpnia, jesteście nioeceniona kopalnia wiedzy no i porzadnej dawki humoru!
Gratulacje dla wszystkich rozpakowanych i powodzenia każdej jeszcze przed porodem!Misi@, Frida91, Bobby29, Marcelina85, DrzewkoPomarańczowe, MDW lubią tę wiadomość
-
Domi gratulacje
Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤