Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_tur wrote:Jestem w szpitalu, po znieczuleniu 😁 7cm rozwarcia, do północy nie zdążę i będzie z nieparzystych dzieć 😂 myślałam, że mi biodra rozerwie bo Młody szybko schodzi w dół stąd znieczulenie 😁
Domi powodzenia! Już mówiłam, że moje urodziny to świetna data i widać, że dwóch maluchów nam przybędzie do wspólnego świętowaniaMisi@, Domi_tur lubią tę wiadomość
Krzyś jest z nami od 15.08.2019 -
Frida91 wrote:Mam nadzieję ze juz nie zdążę o tym pogadać na następnej wizycie
Oby to nie było nic poważnego. czasami też się zastanawiam czy dotrwam do ostatniej wizyty bo to jeszcze ponad tydzień -
Co wy Domi się wyrobi do 24.00Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
werni wrote:Oby to nie było nic poważnego. czasami też się zastanawiam czy dotrwam do ostatniej wizyty bo to jeszcze ponad tydzieńCóreczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Bobby29 wrote:Dzięki dziewczyny ale mnie interesuje czy muszę mieć taką położna czy mogę to olać i chodzić tylko do pediatry. Bo serio nie wiem. Na szkołę rodzenia nie wybieraliśmy, ani na jednej ani na drugiej.. w sensie czy ktoś się może przyplumkac do mnie że nie była u mnie położna? No nie wiem, może się zorientuje w tych przychodniach w okolicy.
Ja zawsze myslalam, ze te wizyty patronazowe sa obowiazkowe. Przynajmniej u nas w szpitalu wymagali podania danych do poloznej...Bobby29 lubi tę wiadomość
-
Frida91 wrote:Nie no myślę że może tak organizm się przygotowuje albo oczyszcza przed porodem. Ja mam wizytę we wtorek ale to mój dzień terminu więc liczę, że już się na niej nie stawię
To mówisz ze Ty następna będziesz w kolejce -
Mi też się wydawało,że wizyty patronażowe są obowiązkowe.Tam gdzie rodziłam podaje się adres przychodni w której będzie zapisane dziecko i tam szpital wysyła papiery i najczęściej to stamtąd przychodz i położna.Ma na kontakt 24h.
werni, Bobby29 lubią tę wiadomość
-
Frida91 wrote:Oj nie wiem... Trudno powiedzieć... Na razie nic konkretnego się nie dzieje
Teraz to każda w dwupaku siedzi na szpilkach i czeka. Te ostatnie tygodnie to faktycznie się dłużą. -
Emi, czy leżysz w szpitalu na lubartowskiej?? Właśnie się dowiedziałam, że tam taka akcja i nie przyjmują rodzących. A położne podkreślają, że to nie miejsce dla dzieci.. 🙁
Bobby29, tez jestem z tych rejonów, dokładnie zamojszczyzna i nie znam takiego określenia. 😊
Martys22, witam kolejną z Lbn! 😁
Domi, kciuki zaciśnięte i oby Szymon wyskoczył szybko i bezboleśnie!
Kayama, za Ciebie też trzymam. Na pewno wszystko z maleństwem będzie dobrze! Będzie silne po mamie!kayama lubi tę wiadomość
Ur. 9.08.2019 r. 💕