X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniówki 2019 !!!
Odpowiedz

Sierpniówki 2019 !!!

Oceń ten wątek:
  • werni Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2019, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez nie wiem ile jest u nas stopni. Ale jest czasami cieplo czasami zimniej. Ja to patrze na rączki czy ma chłodne.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2019, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszk@ wrote:
    Domi, albo ktoś kto kupił z polecenia Domi termos, poproszę o przypomnienie co to za cudo

To ja polecałam - esbit :)

Kalija, Domi_tur, Applejoy lubią tę wiadomość

• Niezapominajka5 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2019, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IGA.G wrote:
    Ja też wolę kupić używane a oryginalne ;) w ogóle wolę używane rzeczy i ze względu na koszt i na używalność produktu, po co masowo produkować daną rzecz dla jednego dziecka. U nas w rodzinie i znajomych każdy pożycza sobie rzeczy. I tak produkujemy masę śmieci :(

Czy któreś dziecko nie miało jeszcze czepkiem oprócz tych w szpitalu? Łucja nie szczepiona i chyba poczekam do wiosny
    My jeszcze nie mamy. Już od ponad miesiąca w otoczeniu małej jest ktoś chory. Ona co prawda nie łapie, ale trochę się boję w takiej sytuacji szczepić.
    Nie będą Wam robić problemu, że będziecie szczepić tak późno?
    Coraz częściej myślę jak rozwiązać kwestie szczepień. Też najchętniej poczekalabym do wiosny.

Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
    Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.

km5sp07wycc10ujp.png
    Naturalsik ❤️
    wnid9vvjhnimte9l.png
    Po latach walki 💝
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2019, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszk@ wrote:
    Domi, albo ktoś kto kupił z polecenia Domi termos, poproszę o przypomnienie co to za cudo

Ja pytalam o termos i kupilam polecany przez E_linke, a nie przez Domi, i jest rewelacyjny. Firma Esbit.
    Ale musze tez pochwalic Contigo, bo kupilam sobie od nich teraz na jesienne spacery kubek termiczny (model West Loop) i tez jest gicior

• werni Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2019, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam u Waszych dzieci z guganiem ?

Moj jakos mniej guga ale za to piszczy jak nakręcony 😄

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2019, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja guga ciagle i od niedawna zaczela tez wyrazac zlosc gugając - np. na nieposluszne zabawki😁 Mysle, ze tam najjasniejsze lecą w tej małej głowie, bo guganie jest wtedy bardzo zaciekłe😁

Kurcze, jutro moja 30stka, a mąz jakos dziwnie sie zachowuje, ewidentnie cos wymyslil🤭 Ja udaję, ze nic nie widzę i snuje przy nim na głos zwyczajne weekendowe plany- pranie, sprzatanie. Odpowiada polsłowkami i chowa sie za kompem, wiec to musi byc gruba niespodzianka ajajaj😀

werni, Kalija, Agagusia lubią tę wiadomość

• Chimera Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2019, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🛢️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 15:29

baileys, Applejoy lubią tę wiadomość

• DrzewkoPomarańczowe Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2019, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baileys, wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszych urodzin 💛

Odnośnie zajęć to będziemy z Kazikiem chodzić od stycznia na gordonki. Zajęcia odbywają się równiutki kilometr od mojego domu wiec to duży plus bo nawet zima damy rade doczłapać na piechotke. Od dobrego miesiąca zbieram się tez na fitnes, ale podobnie jak Ania mam problem z tym, ze zajęcia są o 10 rano - to dla mnie często za wcześnie 😀.

Kazik śpi już 2,5 h! Zrobiłam włosy, lekki makijaż, wypiłam kawę i siedzę nad nim i czekam aż się w końcu obudzi 😁. Ile można spać 😱

Camelia lubi tę wiadomość

aadd84dc14.png[/url]
  • DrzewkoPomarańczowe Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2019, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chimera, w pierwszej chwili pomyślałam, ze w nocy tak śpi 😂. I myśle sobie zdurnieli czy co? 😂😂

baileys, Chimera, Frida91, Kalija, AnaKwiat, Camelia, Agagusia, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość

aadd84dc14.png[/url]
  • Chimera Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2019, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ♟️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 15:28

• werni Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2019, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja tez tak pomyslalam jak Drzewko 😄

Baileys to ladnie dyskutuje Twoja mala :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2019, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drzewko, dziękuję!😘

Chimera, lovciam Robusia winter edition w chacie o temperaturze 24 stopnie, moja by wytrzymala moze z 30 sekund😁

My sie kokosimy na macie trzecia godzine i nie ma zadnych perspektyw na śpiace dziecko - są śmichy-chichy na okrągło z motylem Emanuelem 🙈 Nie wiem czy i kiedy dzis bedzis jakikolwiek obiad

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2019, 11:58

werni, Kalija, DrzewkoPomarańczowe, Agagusia lubią tę wiadomość

• Myszk@ Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2019, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elinka i baileys dziękuję dziewczyny 😘 i przepraszam za pomyłkę, jakoś Domi najczęściej hity polecała i tak odruchowo napisałam

E_linka2 lubi tę wiadomość

age.png
    age.png
    age.png
    06.07.2016 [*] Aniołek
  • Myszk@ Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2019, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja gotuję jak mały na macie leży a starsza śpi 🙈🤷‍♀️ jak starsza nie śpi to trzeba pilnować czy małemu nic nie robi, ostatnio nici sobie piosenkę z basenu i macha ręką, chyba próbuje Nikosia też uczyć bo bierze go za rękę i każe mu machać 🙈

age.png
    age.png
    age.png
    06.07.2016 [*] Aniołek
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2019, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny używacie jakoś tej poduszki z zestawu z maty Kinderkraft? Bo my nie i jakoś nie mam na nią pomysłu...

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2019, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak to E_linka polecała, ja używam termosu górskiego 😂

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2019, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida91 wrote:
    Dziewczyny używacie jakoś tej poduszki z zestawu z maty Kinderkraft? Bo my nie i jakoś nie mam na nią pomysłu...

Ja chyba właśnie dzięki tobie znalazłam pomysł na poduszkę z mojej maty (mam Tiny love). Mój syn ma problem z leżeniem na brzuszku. Dziś oglądałam filmik mamy fizjoterapeuty i była tam. Mowa o podłożeniu waleczka z ręcznika pod ptaszki - wykorzystam poduszkę bo ma tego typu kształt :)

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2019, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E_linka2 wrote:
    Ja chyba właśnie dzięki tobie znalazłam pomysł na poduszkę z mojej maty (mam Tiny love). Mój syn ma problem z leżeniem na brzuszku. Dziś oglądałam filmik mamy fizjoterapeuty i była tam. Mowa o podłożeniu waleczka z ręcznika pod ptaszki - wykorzystam poduszkę bo ma tego typu kształt :)
    Ale gdzie ją podkladasz? Pod klatkę? Pod brzuszek? :)

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • wiki2 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2019, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E_linka2 wrote:
    Super pomysł. Nam też fizjoterapeutka mówią, żeby tak robić. Meczylam się z piłką, ale faktycznie ta poduszka jest lepsza 🤦‍♀️
    PS. To inaczej zrobumoalam.... Mam kazała pod klate podkladac i rączki do przodu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2019, 14:36

kayama lubi tę wiadomość

1usa3e5e2lf96jem.png

Mama Kubusia (2009) i Adasia (2011) i Jasia (2019). Aniołek (2008 -7tc)
  • Chimera Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2019, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frida coś takiego:
    paula_sesja_7.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2019, 14:28

‹‹ 1489 1490 1491 1492 1493 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ