Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
IGA.G wrote:Ja też wolę kupić używane a oryginalne
w ogóle wolę używane rzeczy i ze względu na koszt i na używalność produktu, po co masowo produkować daną rzecz dla jednego dziecka. U nas w rodzinie i znajomych każdy pożycza sobie rzeczy. I tak produkujemy masę śmieci
Czy któreś dziecko nie miało jeszcze czepkiem oprócz tych w szpitalu? Łucja nie szczepiona i chyba poczekam do wiosny
Nie będą Wam robić problemu, że będziecie szczepić tak późno?
Coraz częściej myślę jak rozwiązać kwestie szczepień. Też najchętniej poczekalabym do wiosny.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
nick nieaktualnyMyszk@ wrote:Domi, albo ktoś kto kupił z polecenia Domi termos, poproszę o przypomnienie co to za cudo
Ja pytalam o termos i kupilam polecany przez E_linke, a nie przez Domi, i jest rewelacyjny. Firma Esbit.
Ale musze tez pochwalic Contigo, bo kupilam sobie od nich teraz na jesienne spacery kubek termiczny (model West Loop) i tez jest gicior -
nick nieaktualnyMoja guga ciagle i od niedawna zaczela tez wyrazac zlosc gugając - np. na nieposluszne zabawki😁 Mysle, ze tam najjasniejsze lecą w tej małej głowie, bo guganie jest wtedy bardzo zaciekłe😁
Kurcze, jutro moja 30stka, a mąz jakos dziwnie sie zachowuje, ewidentnie cos wymyslil🤭 Ja udaję, ze nic nie widzę i snuje przy nim na głos zwyczajne weekendowe plany- pranie, sprzatanie. Odpowiada polsłowkami i chowa sie za kompem, wiec to musi byc gruba niespodzianka ajajaj😀werni, Kalija, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Baileys, wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszych urodzin 💛
Odnośnie zajęć to będziemy z Kazikiem chodzić od stycznia na gordonki. Zajęcia odbywają się równiutki kilometr od mojego domu wiec to duży plus bo nawet zima damy rade doczłapać na piechotke. Od dobrego miesiąca zbieram się tez na fitnes, ale podobnie jak Ania mam problem z tym, ze zajęcia są o 10 rano - to dla mnie często za wcześnie 😀.
Kazik śpi już 2,5 h! Zrobiłam włosy, lekki makijaż, wypiłam kawę i siedzę nad nim i czekam aż się w końcu obudzi 😁. Ile można spać 😱Camelia lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyDrzewko, dziękuję!😘
Chimera, lovciam Robusia winter edition w chacie o temperaturze 24 stopnie, moja by wytrzymala moze z 30 sekund😁
My sie kokosimy na macie trzecia godzine i nie ma zadnych perspektyw na śpiace dziecko - są śmichy-chichy na okrągło z motylem Emanuelem 🙈 Nie wiem czy i kiedy dzis bedzis jakikolwiek obiad
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2019, 11:58
werni, Kalija, DrzewkoPomarańczowe, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Ja gotuję jak mały na macie leży a starsza śpi 🙈🤷♀️ jak starsza nie śpi to trzeba pilnować czy małemu nic nie robi, ostatnio nici sobie piosenkę z basenu i macha ręką, chyba próbuje Nikosia też uczyć bo bierze go za rękę i każe mu machać 🙈
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:Dziewczyny używacie jakoś tej poduszki z zestawu z maty Kinderkraft? Bo my nie i jakoś nie mam na nią pomysłu...
Ja chyba właśnie dzięki tobie znalazłam pomysł na poduszkę z mojej maty (mam Tiny love). Mój syn ma problem z leżeniem na brzuszku. Dziś oglądałam filmik mamy fizjoterapeuty i była tam. Mowa o podłożeniu waleczka z ręcznika pod ptaszki - wykorzystam poduszkę bo ma tego typu kształt -
E_linka2 wrote:Ja chyba właśnie dzięki tobie znalazłam pomysł na poduszkę z mojej maty (mam Tiny love). Mój syn ma problem z leżeniem na brzuszku. Dziś oglądałam filmik mamy fizjoterapeuty i była tam. Mowa o podłożeniu waleczka z ręcznika pod ptaszki - wykorzystam poduszkę bo ma tego typu kształtCóreczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
E_linka2 wrote:Ja chyba właśnie dzięki tobie znalazłam pomysł na poduszkę z mojej maty (mam Tiny love). Mój syn ma problem z leżeniem na brzuszku. Dziś oglądałam filmik mamy fizjoterapeuty i była tam. Mowa o podłożeniu waleczka z ręcznika pod ptaszki - wykorzystam poduszkę bo ma tego typu kształt
PS. To inaczej zrobumoalam.... Mam kazała pod klate podkladac i rączki do przoduWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2019, 14:36
kayama lubi tę wiadomość