Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
AnaKwiat wrote:Wiki ale w Warszawie byłaś? Bo wiem, że te seanse były na Ursynowie i w Złotych Tarasach ale teraz nie widzę ich w rozkładzie. Bardzo bym chętnie chodziła i chyba muszę zadzwonić i zapytać bo patrzę na tę ich beznadziejną stronę i nie mogę znaleźć
-
Pierniczkowa wrote:Ja kończę kpi. Laktator oderwał mi kawałek sutka od otoczki. Także tego, schodzę z sesji, wbijam na dietę a Młoda stopniowo na butle.
O matko! 😳😨
Moje sutki też wyglądają słabo, ale teraz będę się cieszyć, że przynajmniej trzymają się otoczki 😂
A tak na poważnie- Pierniczkowa jesteś pewna, że nie musi tego obejrzeć lekarz? Który laktator tak Cię załatwił?
U mnie też atrakcje:
Moja córka miała dziś rozszerzoną dietę o... kwasek cytrynowy!
Moja matka , choć od lat u mnie w domu jest gosciem , postanowiła odkamienić mi czajnik wsypując do niego kwasek, ale wody z tym kwaskiem (i kamieniem) to juz z czajnika nie wylała 🤬Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2019, 23:36
Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
-
Pierniczkowa wrote:Wygoić wygoi ale boli przy odciągniu. Staram się ręcznie ale.wtedy nic nie idzie.
Lat temu kilka miałam to samo.Pomogły mi wtedy okłady z kory dębu i maść solcoseryl.Wyleczyłam się szybko i pociągnęłam jeszcze cztery miesiące kpi.Oczywiście szanuję twoją decyzję o zakończeniu.I tak długo pociągnęłaś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2019, 00:02
Pierniczkowa lubi tę wiadomość
-
Niebieska Gwiazda wrote:Lat temu kilka miałam to samo.Pomogły mi wtedy okłady z kory dębu i maść solcoseryl.Wyleczyłam się szybko i pociągnęłam jeszcze cztery miesiące kpi.Oczywiście szanuję twoją decyzję o zakończeniu.I tak długo pociągnęłaś.
Po dzieki bardzo , jutro wyśle mojego do apteki. Rana nie jest jakoś powaz a , ale podkrwawia. Biedra mnie urządziła, ona ssie jak traktor, to już jest 70.dni kpi za mną. Będę zmniejszać sesje bo jak od razu przestanę , to zapalenie piersi na bank. A to ostatnia rzecz o jakiej marzę..z mrożonkami do końca stycznia pociągnę , więc Mała będzie pół roku na piersi. Do dy wynik, zwłaszcza że miałam i tak karmić do końca 3go miesiąca.
Agagusia lubi tę wiadomość
-
AnaKwiat juz jest. Własnie sprawdzałam repertuar w złotych tarasach na środę i jest multibabykino Kraina lodu 2 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2019, 10:02
AnaKwiat lubi tę wiadomość
-
Podziwiam Was za te akcje z laktatorami...ja nie mogę narzekać. Leon jest jak odkurzcz. Przystawia się sam, zasysa, ssie 10 minut mocno, osusza tym samym całą pierś i usypia!
Ale mocno boję się co to będzie jak już wyrżną się ząbki :o
Koleżance córka raz na jakiś czas uszkadza sutek tak mocno że krwawi i potem u małej w pieluszce są ślady krwi...ma sa kra.2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
Dostałam prezent na Mikołaja od ojca
po wczorajszej przygodzie z biedra jedzie do mnie podwójny lansinoh. Stwierdził że nie może myśleć o tym że jeszcze z dwa tygodnie ma mnie boleć przy odciąganiu. A jutro mam mu podrzucić Młoda, mrożonki mam u rodziców i wyjść gdzieś tylko z moim a on się Karolką zajmie.
Applejoy, Agagusia, Chimera, werni, Vampire, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość