Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupiłam organizer do wózka od La Millou, śliniak i kosmetyczkę od Lanila oraz na allegro: prezenty gwiazdkowe dla siostrzenic, kołderke dla córci i sukienkę dla siebie😍
A, i jeszcze 5 poszewek świątecznych w Home&you🙈😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2019, 23:26
Camelia lubi tę wiadomość
-
MDW wrote:W Kato to są filmy typowo dla dorosłych
taka jest idea, żeby rodzic który nie może iść na seans do kina z dzieckiem bo będzie przeszkadzał innym widzom, może nadrobić kinowe zaległości w ten jeden dzień w tygodniu
No i w ksiazeczce Leona wpisałam "pierwszy raz w kinie: Boże Ciało Komasy " 😂. Ja miałam w swojej "król lew" ale i cztery lata wtedy.
Z innej beczki...czy byliście u stomatologa po ciąży? Ja się wybrałam na ściągnięcie kamienia i przegląd i tragedia, pogrom, armagedonmam chyba 10 zębów do zrobienia. Chodzę teraz co tydzień je leczyć. Niby płytkie ubytki ale nie i tak boli i kupa kasy idzie na to.
Muszę się rozejrzeć w Wawie za takim kinem z dorosłym repertuarem.
Ja byłam u stomatologa, u mnie spoko jeśli chodzi o ubytki nie rzuciła mi się ciąża na zębyJa jadłam dużo nabiału, bo mi wchodziły takie lekkie rzeczy głownie typu serki, sery, jajka. Natomiast muszę zrobić implant, do którego się przymierzam już ze 3 lata i finansowo nie widzę na ten wydatek możliwości
Może jak spłacę jeden kredyt to w to miejsce wezmę na implant, to jeszcze kilka lat... Na razie mi założyła drugi most, pierwszy wytrzymał mi z 6 lat! z poprawkami oczywiście
-
Domi_tur wrote:MDW dzięki, szukałam albumu takiego ❤️
Ja zrobiłam zakup kombinezonu w 5.10.15, a dla siebie dwa dresowe komplety na Stone Skirt i koszulę🙈 żadne to wielkie promocje ale mnie natchnelo na shopping
Wow świetne te dresy😍 generalnie fajne ciuszki , chyba jednak muszę wbić na dietę 🙈Domi_tur lubi tę wiadomość
-
Ja to wkoncu małemu kupilam mate kinderkrafta. Hm moglam jeszcze kupic kombinezon.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2019, 01:41
-
Frida91 wrote:Ja wcześniej też na chrzciny kupiłam z Marie Zelie i czeka do 7.12
Więc będę miała juz 3
Ja też na chrzciny miałam Marie Zelów a kupiłam na 30stke
Wczoraj kupiłam bluzę do karmienia Cangaroo i dużo książeczekFrida91 lubi tę wiadomość
-
Kurcze ja to sie wzielam za zakupy przed snem
moglam tez inne rzeczy zobaczyc i moze kupic.
Chimera dobre z tym makowcem
Co do spania. Maly obudzil mnie jak zwykle po 1 a teraz po 5. Pewnie bede musiała go wziac do łóżka jak co rano -
Kalija wrote:Wow świetne te dresy😍 generalnie fajne ciuszki , chyba jednak muszę wbić na dietę 🙈
Kalija, Frida91, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Chciałam się wczoraj pochwalić, że Młoda przespała ciągiem 6h w nocy , ale jakoś czasu na to (przez zakupy) nie było. No niestety jedna jaskółka wiosny nie czyni i dziś pobudki znów co godzinę 🙈
U nas dziś zero stopni ma dworze- mąż poszedł na spacer z dziecięciem ale pewnie za pół godzinki wrócą. Ciekawe czy zdążę wyspr-stać mieszkanie na błysk- bo taki był plan na dziś 😂 -
DrzewkoPomarańczowe wrote:Kurła, ale bym zadała szyku w takim dresiku!
Jeju Chimera, ja jeszcze z piżamy nie wyszłam 😂 mój Dzieć się naprawił że spaniem więc korzystamy na maxa z lenistwa -
My korzystając z promocji kupiliśmy sofę i rozkładany fotel do spania do pokoju Małej. Będę ją chciała powoli przełożyć z dostawko do własnego łóżeczka. A nie widzi mi się spanie na ziemi, albo latanie co 30 min z dużego pokoju do niej.
Camelia lubi tę wiadomość