Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
werni wrote:Dziewczyny a dawałyscie syrop gastrotuss baby ? Chyba go kupie bo Wojtek ostatnio ulewa i przez to ma chrypke.
werni lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś- 37t2d, 2600g, 52cm
-
My przetrwaliśmy dzień i noc bez męża - nie byli zle, wzięłam to na klatę w stylu: kto da radę jak nie ja😁 Słabo było jedynie wieczorem, bo usypiałem małego półtorej godziny 6 razy go podnosząc i lulajac... wczoraj tez był mega marudny i chyba odkryłam dlaczego - w miejscu dolnych jedynek ma dwie kreseczki! Zębów jeszcze nie ma, ale ewidentne ‚ida’. Noc spoko była, były pobudki ale cycka dostawał na półśnie i od razu oboje zasypialismy, przed 8 wstaliśmy.
Dziś byliśmy na kwalifikacji na rehabilitacje - dostaliśmy z łaska 2xna tydzień - ponoć neurolog (na NFZ) nic u małego złego nie widzi... dziwne bo miesiąc temu prywatna widziała. Tak czy inaczej we środę zaczynamy.
A dziś po 15 odbieram starszego z wycieczki i po 16 pociąg mamy do Wawy, a po 17 ruszamy do Krakowa😁
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś- 37t2d, 2600g, 52cm
-
Zobaczymy jak przyjdzie w poniedziałek
moja Młoda dzisiaj non stop śpi. Wstała o 6 do 8 się bawiłyśmy i od 8 do 10 drzemka potem od 12 do teraz. Zjadła dwie butle.na spaniu i grzecznie lula.
-
Frida91 wrote:Kurde a w Poznaniu nie widzę czegoś takiego w Multikinie... W kinie Muza jest ale nie ma filmów do wyboru za bardzo.
Przepraszam, że wtryniam się w wątek.... w Poznaniu seanse Multibabykino są w Multikinie 51 na Królowej Jadwigi.
Ostatnio grali 1800 gramów, a wcześniej m.in. Ukrytą grę, Czarownicę 2, Jokera, Nieznajomych, Legiony.
Środy, 12:00, bilet 14,90 zł.
4.12 będzie Kraina Lodu 2: https://multikino.pl/wydarzenia/kobiety/multibabykino-kraina-lodu-2
Frida91 lubi tę wiadomość
-
W Kato to są filmy typowo dla dorosłych
taka jest idea, żeby rodzic który nie może iść na seans do kina z dzieckiem bo będzie przeszkadzał innym widzom, może nadrobić kinowe zaległości w ten jeden dzień w tygodniu
No i w ksiazeczce Leona wpisałam "pierwszy raz w kinie: Boże Ciało Komasy " 😂. Ja miałam w swojej "król lew" ale i cztery lata wtedy.
Z innej beczki...czy byliście u stomatologa po ciąży? Ja się wybrałam na ściągnięcie kamienia i przegląd i tragedia, pogrom, armagedonmam chyba 10 zębów do zrobienia. Chodzę teraz co tydzień je leczyć. Niby płytkie ubytki ale nie i tak boli i kupa kasy idzie na to.
2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phyllis wrote:Przepraszam, że wtryniam się w wątek.... w Poznaniu seanse Multibabykino są w Multikinie 51 na Królowej Jadwigi.
Ostatnio grali 1800 gramów, a wcześniej m.in. Ukrytą grę, Czarownicę 2, Jokera, Nieznajomych, Legiony.
Środy, 12:00, bilet 14,90 zł.
4.12 będzie Kraina Lodu 2: https://multikino.pl/wydarzenia/kobiety/multibabykino-kraina-lodu-2Phyllis lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPierniczkowa wrote:Dostałam prezent na Mikołaja od ojca
po wczorajszej przygodzie z biedra jedzie do mnie podwójny lansinoh. Stwierdził że nie może myśleć o tym że jeszcze z dwa tygodnie ma mnie boleć przy odciąganiu. A jutro mam mu podrzucić Młoda, mrożonki mam u rodziców i wyjść gdzieś tylko z moim a on się Karolką zajmie.
Będziesz zadowolona - ja jadę na nim od początku i zero problemów. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chimera wrote:Ja ostatnio byłam u dentysty 2tygodnie przed porodem i nie było nic do roboty...ale dlaczego ząb bolał, to nie wiadomo 🙄
Miałam się iść zapisać, ale jakoś jeszcze nie dotarłam, nie żebym codziennie na spacerze przechodziła tamtędy 😅
Powtarzam sobie, że lepiej teraz zaleczyć małe dziurki niż potem rozwiercać do żywego...także tego. Zostało mi jeszcze 6 zębów. Tragedia.2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
Camelia wrote:Dziewczyny, czy ktoś coś już upolował na czarny piątek/Black Friday?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2019, 20:50
Domi_tur, Camelia lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙